Skip to main content

Beste gratis VPN for Kodi

Beste gratis VPN for Kodi

Geoffrey Carr

Kodi er en ekstremt fantastisk åpen kildekode streaming app for hjemmeunderholdning. Det bidrar til å streame innholdet på den forskjellige plattformen. Hjemmeunderholdningsmedierprogramvaren kan bokstavelig talt slå alle digitale enheter som smarttelefon, datamaskin eller nettbrett til en streaming-oppsettboks og gi brukerne fordelene med å ta medie hvor som helst med Kodi.

Denne gratis streamingprogramvaren ble tidligere kalt som Xbox Media Center (XBMC) og ble opprinnelig brukt til Microsoft Xbox. Den drives nå av et uavhengig XBMC fundament og nylig omdøpt som Kodi. Med denne tjenesten kan brukerne kjøre all slags innhold som videoer, musikk, TV-programmer og til og med LIVE-TV på alle enheter som Android-smarttelefoner, iOS, Android TV-bokser, Amazon Firestick / Firetv, Roku, Linux, Windows PC og til og med Raspberry Pi .

Selv om det er nok av streaming-app som Chromecast, er Apple TV og andre som er begrenset til en kurert appbutikk, Kodi for Windows uten tvil en av de beste programvarene som lar brukerne tilpasse programvaren ved å laste ned et bredt spekter av tilleggsprogrammer, bygger og programmer uten grenser, og samtidig holdes det ikke tilbake ved lisensiering. Installering av tilleggene gir brukeren fordelene for å streame hvilken som helst type innhold, hvor som helst, uten noen begrensninger.

Bruk av Kodi-tilleggsprogrammer kan imidlertid føre deg til juridiske problemer hvis du prøver å streame et opphavsrettsbeskyttet materiale. I det tvilsomme nettverket er brukerne alltid utsatt for sikkerhetstrusler av hackere og andre anonyme identiteter gjennom Kodi-tillegg. Siden vi er klar over hvordan våre Internett-leverandører og regjerende hele tiden overvåker våre nettleserdata, kan Internett-leverandøren innkalle en klage mot deg hvis du finner streaming av et opphavsrettsbeskyttet materiale, eller Internett-leverandøren din kan til og med blokkere tilgang til bestemte innholdsstrømmer som fører til Kodi feil.

Beste gratis VPN for Kodi

For å hindre spion fra deg og beskytte personvernet ditt mens du streamer, foreslås Kodi-brukere å bruke VPN eller Virtual Private Network som vil sette deg ut av Internett-leverandørens nysgjerrige syn. Ved å bruke en pålitelig VPN kan Kodi-brukere til og med streame geografisk begrenset innhold, sikkert, hvor som helst uten barrieren.

Det er viktig å merke seg at tjenestene som tilbys av gratis VPN, aldri er det samme som det betalte VPN når det gjelder sikkerhet, og det anbefales å bruke betalt VPN for høy sikkerhet. Den gratis VPN kan noen ganger være sakte, og til og med utgjøre begrensninger i båndbredde. VPN-tjenester er for det meste tilgjengelig med et betalt abonnement. Det er imidlertid få gratis VPN-tilkoblinger som er tilstrekkelig for en mindre oppgave. I denne artikkelen runder vi opp noen av de beste gratis VPN-ene for Kodi, slik at du sikkert kan streame innhold over nettverket.

TunnelBear

TunnelBear er en av de pålitelige VPN-pakkene som er pakket med verdifulle funksjoner. Den tilbyr et brukervennlig grensesnitt og høyhastighetsforbindelse for å surfe på Internett samtidig som identiteten din blir intakt. Det beholder ikke logger av IP-adressen din for å opprettholde online personvern. Det er enkelt å sette opp og er tilgjengelig gratis med 500 MB data grense per måned. Brukere kan også oppgradere til en betalt pakke for å få nytte av premiumfunksjonene.

Windscribe

Windscribe er et gratis VPN som lar brukeren surfe på nettet privat. Den bruker kryptering for å beskytte identiteten din og surfaktiviteten. Det sporer ikke brukerens IP-adresse og DNS-informasjon. Windscribe lar brukeren fjerne blokkering av geografisk begrenset innhold ved å maskere IP-adressen din for å gi ubegrenset tilgang.

Gjem meg

Hide.Me er en sikker, raskeste og pålitelig VPN-tjeneste som tilbyr avansert sikkerhet ved å kryptere nettleserdata og identitet. Det tilbyr gratis VPN-tjenester sammen med premium-planer. Det er utvilsomt en av de sikreste VPN-tjenestene som du kan bruke til å surfe på nettet hvor som helst. Det skjuler brukerens IP og plassering for å oppnå absolutt privatliv. Med hjelp av Hide.Me, kan du få tilgang til hvilken som helst kanal gjennom Kodi uten begrensninger.

SurfEasy

SurfEasy er et ikke-logg-VPN for alle typer enheter som Windows, Android-smarttelefoner, iOS, Android TV-bokser, Amazon Firestick / Firetv, Roku, Linux, Windows PC. Den gratis VPN-tjenesten inneholder ingen annonse og skjuler dine personlige data. Den har en dedikert server som opprettholder nedlastingshastigheten så fort som mulig. SurfEasys automatisk beskyttelsesfunksjon forhindrer at bruker lekker data og beskytter automatisk brukeren så snart enheten er koblet til et ubeskyttet åpent nettverk. Deres Starter Plan er gratis for opptil 5 enheter med 500 MB gratis data. De lar deg tjene flere data ved å gjøre noen taska som å dele på sosiale medier, invitere venner, etc.

ProtonVPN

ProtonVPN er et sveitsisk VPN-prosjekt som tilbyr fullstendig sikkerhet ved hjelp av et sikkert kjernenettverk for å skjule brukerens IP-adresse. Den bruker ciphers med perfekt fremoverhemmelighet, som holder krypterte data intakt, selv om krypteringsnøkkelen din er kompromittert. ProtonVPN er tilgjengelig både i frie og betalte planer. Den gratis versjonen av ProtonVPN tilbyr anstendig hastighetsforbindelse for å surfe på Internett samtidig som identiteten din blir intakt. Den inneholder ingen annonser og beskytter nettleserloggen. For å oppleve hurtigere og avanserte funksjoner anbefales det å oppgradere til en betalt plan.

CyberGhost VPN

CyberGhost er tilgjengelig i gratis og premium versjoner, og er en av de beste gratis VPN-løsningene for din Windows-PC. Det er en brukervennlig personlig VPN-tjeneste som gjemmer alle dine vanlige internettaktiviteter og identiteten din fra hackerne. CyberGhost Secure VPN lar deg også spoofe din IP-adresse og holde seg trygg. Andre fremtredende funksjoner i CyberGhost Secure VPN Free inkluderer tilgang til gratis servere, 1 GB trafikk / måned, begrenset tilgjengelighet, båndbredde begrenset til 2 Mbps og en tvungen frakobling etter 6 timer.

Leter du etter mer? Ta en titt på disse gratis VPN-programvare for Windows PC.

Link
Plus
Send
Send
Pin