Skip to main content

Hva er nytt i Windows 7, Windows Easy Transfer

Hva er nytt i Windows 7, Windows Easy Transfer

Geoffrey Carr

Å flytte til en ny PC eller installere et nytt operativsystem på den du har, er mye enklere med Windows Easy Transfer. Windows Easy Transfer er en veiviser som hjelper deg med å overføre dataene som er viktige for deg, inkludert:

Brukerkontoer Filer og mapper Program datafiler og innstillinger E-postmeldinger, innstillinger og kontakter Bilder, musikk og videoer Windows-innstillinger Internett-innstillinger

For å starte Windows Easy Transfer, skriv inn Windows Easy Transfer i startsøk og trykk Enter. Hvis du vil se overføringsrapporter etter overføringen er fullført, skriv Windows Easy Transfer Reports i startsøk og trykk Enter.

I Windows 7 har Windows Easy Transfer blitt redesignet for å være mer pålitelig og nyttig. Det tar problemer med å overføre viktige filer, e-post, bilder og innstillinger fra den gamle PCen til den nye. Den inneholder nå en ny filutforsker, slik at du enkelt kan velge nøyaktig hvilke filer som skal kopieres til din nye PC. Og hvis Windows finner en fil eller en innstilling, kan den ikke fungere, og overføringen vil ikke henge opp. Den blir ferdig og gir deg en fullstendig rapport om alt som ikke migrert.

Windows Easy Transfer (WET) i Windows 7 gir lignende funksjonalitet som det som var inkludert i Windows Vista. Men her er det Spesifikke forbedringer i WET for Windows 7:

• Programgjenopprettingsassistanse • Migreringsstøtte for Windows Vista eller Windows 7 WET-versjonen MIG-butikker. • Mulighet til å omkjøre brukerkontoer under overføring • Evne til å migrere og omkjøle innhold som ikke er systemstasjon • Mulighet til å velge bestemte filer for å søke på den nye PCen, i stedet for alt eller ingenting • Støttet språkoverskridende språkoverføring for data-bare • Filfeil rapporteres når de oppstår, men de forstyrrer ikke overføringen.

Disse forbedringene gjør WET til et mye mer brukbart verktøy for bruk i sikkerhetskopiering og gjenoppretting av oppgaver knyttet til flytting til en ny PC eller installering av et nytt operativsystem.

Hvis du trenger mer hjelp til Overføring av filer og innstillinger, kan du besøke Microsoft.

Link
Plus
Send
Send
Pin