Skip to main content

Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7

Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Fra tid til annen har vi dekket godt freeware og gratis programvare i nedlastingsdelen. Vi har også postet om 'Beste 5' eller 'Topp 10' programvare i ulike kategorier. Jeg er i dette innlegget oppført linker til slike typer nyttige innlegg, som vil hjelpe deg med å få det beste og mest nyttige freeware for Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 eller Windows 7-datamaskiner. Hvis du ikke vil bla nedover hele listen, bruk CTRL + F for å finne det du vil ha på denne siden.

Gratis nedlastinger for Windows 10/8/7

Anbefalt gratis AntiVirus-programvare

Installering av et antivirus- eller sikkerhetsprogramvare, etter installasjon av Windows, er et must. Dette bidrar til å beskytte vår Windows-datamaskin mot virus og andre sikkerhetstrusler. Det er også viktig å holde sikkerhetsprogramvaren oppdatert til enhver tid! Her er noen veldig fine gratis AntiVirus-programvare tilgjengelig for Windows, du vil kanskje sjekke ut.

Gratis brannmur programvare

En brannmur kan blokkere trusler om at antivirusprogrammet ditt savner. Ikke bare det, det kan forhindre hackere i å bryte inn i datamaskinen din! Den innebygde Windows-brannmuren er flott og bare god nok for den vanlige hjemmebrukeren. Men hvis du er ute etter en tredjeparts brannmur for datamaskinen, er det flere gratis brannmurprogramvare tilgjengelig.

Gratis Internett Security Suites

Hvis du er ute etter en integrert, flerlags beskyttelsessoftware du ser etter, kan du vurdere å se på noen av disse gratis Internett-sikkerhetssuiter som er tilgjengelige for din Windows-PC.

Endre mappefargene

Dette innlegget har en liste over noen gode freeware tilgjengelig på internett for Windows-PCen din, som hjelper deg med å endre mappefarge og dermed hjelpe deg med å finne dem enkelt og raskt.

File Splitter og Joiner programvare

Gjør store filstørrelser også problemer med deg? I dette innlegget har vi dekket noen av de beste fil splitter og snekker programvare tilgjengelig for Windows 10/8/7.

Windows Feilkode og Meldingsoppdateringsverktøy

Disse Windows Error Code Lookup Tools hjelper deg med å identifisere feilkoden og meldingen som Windows kan kaste opp.

Gratis VPN-programvare

Disse gratis VPN-programvaren gir deg beskyttet internettilgang ved å legge til sikkerhet for både offentlige og private nettverk, kan det være din internettforbindelse eller en Wi-Fi Hotspot-tilkobling. Med andre ord skjuler og beskytter den identiteten din online.

Wi-Fi Hotspot-programvare

Her er en liste over noen av de beste gratis WiFi Hotspot-skaperen programvare for Windows 10/8/7.

Intrusion Detection Software

En Intrusion Detection Software sjekker for endringer som er laget av uønskede programmer som kan injiseres i systemene dine av cyberkriminelle.

Anti-Ransomware Tools

Anti-Ransomware-verktøy vil forhindre eller mer det vanskeligere for ransomware å komme inn i datasystemet.

Ransomware Decryptor Tools

Hvis du leter etter Ransomware Decryptor Tools for å låse opp filer som er låst av ransomware på Windows-datamaskinen, så er denne listen det du leter etter.

Botnet Removal Tools

Botnet Removal Tools vil oppdage om datamaskinen din er en del av noen Botnet, og rengjør den infiserte maskinen.

USB-sikkerhetsprogramvare

Disse USB-sikkerhets- og antivirusprogramvarene vil beskytte PCen mot alle slags virus som kan komme inn via USB-stasjonen.

Gratis Sandboxing programvare

Sandboxing er en teknikk for å kjøre applikasjoner i et nesten isolert miljø. Ta en titt på disse gratis Sandboxing-programvare for Windows 10/8/7.

Gratis Parental Control Software

Du trenger en foreldrekontroll programvare for å beskytte barna mot de mange typer problemer som ukontrollert Internett-tilgang kan skape. Windows 10/8/7 inneholder en fin programvare for foreldrekontroll, men hvis du er ute etter gratis tredjeparts programvare, er det mange slike freeware tilgjengelig i markedet. Se listen over gratis foreldrekontrollprogramvare her.

Gratis filbehandling programvare

Her er en liste over noen av de beste gratis filbehandling programvare for Windows 10/8/7 - de inkluderer Shallot, Tablacus, XYplorer, FreeCommander, Unreal Commander, Multi-Commander, Converter og FileVoyager.

Gratis Uninstaller programvare

Uønskede deler av filer, mapper og registernøkler er mange ganger igjen, selv etter at du har avinstallert programvaren ved hjelp av kontrollpanelet eller den programspecifikke avinstalleringsenheten på systemet, og dermed fører til rot. Hvis du leter etter en bedre programvareavinstaller for Windows-datamaskinen, vil du kanskje sjekke ut disse Free Uninstaller-programvaren.

Driver Update Software

Her er en liste over 10 beste gratis programvare for oppdatering av oppdateringer for å oppdatere driverne og holde Windows-PCen jevn. Med denne programvaren kan du enkelt oppdatere enhetsdrivere uten problemer, og er spesielt nyttig for de som ikke vil sjekke manuelt for driveroppdateringer.

Disk Space Analyzer programvare

Her er en liste over gratis Disk Space Analyzer-programvare for å finne ut, sjekke og analysere diskplass på Windows-datamaskinen.

Imaging, Backup og Recovery Software

Windows-operativsystemet inneholder innebygde verktøy som lar sikkerhetskopiere og lagre kopier av filene dine og opprette et systembilde. Men det er funnet å ha lyst på noen funksjoner, og det er derfor mange foretrekker å bruke en eller annen gratis Imaging, Backup og Recovery Software tilgjengelig på Internett.

File Deleter Software

Disse gratis fil sletter programvare vil hjelpe deg å slette utelukkbare låste filer og mapper fra systemet ditt

Gratis filkomprimeringsprogramvare

Filkomprimering er en prosess som konverterer en fil eller et sett med filer til et bestemt format, etter å ha redusert størrelsen / s. Filkomprimeringsverktøy, pakk mappene og filene i en enkelt fil som er enkel å bære, noe som også reduseres i størrelse. La oss ta en titt på de beste tre gratis filkomprimeringsprogramvaren.

Tidsynkroniseringsprogramvare

Benytt deg av gratis tidssynkroniseringsprogramvare hvis Windows-PCen ikke synkroniserer systemtiden riktig.

Verktøy for å tvinge opp et fullskjermsprogram

Disse gratis verktøyene vil tvinge opp et fullskjermsprogram eller et spill.

Gratis FTP-klienter

FileZilla, WinSCP, Core FTP Lite og CoffeeCup Free FTP er noen populære og funksjonsrike gratis FTP-klienter for Windows; kan du sjekke ut.

Gratis Registry Cleaners, skrap rengjøringsmidler og Windows Optimizers

Bortsett fra registerrengjøringsprogrammer, er optimaliseringspakker også svært populære blant Windows-brukere. Alle av oss vil at vår Windows-PC skal kjøres i topptilstand. Mens du alltid kan bruke noen tips for å gjøre Windows raskere, foretrekker mange å bruke en Registry Cleaner eller en Windows-optimaliseringspakke for å holde datamaskinen jevn. Gå sjekk ut vår liste over gratis Registry Cleaners, skrap rengjøringsmidler og Windows Optimizers,

LESE: Reimage Repair Review.

Game Booster Software

Bruk en av disse gratis programvare for å øke spillytelsen på din Windows PC.

Task Manager alternativer

Her er noen Task Manager alternativ programvare som hjelper deg med å administrere prosessene. Dessuten er disse programvarene gratis og holder ulike funksjoner

Broken Shortcut Removers

Å ha for mange brutte snarveier på Windows kan være rotete, og det er en god ide å skanne etter og fjerne brutte snarveier hver gang en gang med disse Broken Shortcut Removers.

Kontekstmeny redaktører

Kontekstmenyredigerere kan hjelpe deg med å administrere dine høyreklikk-kontekstmenyelementer og holde det ryddig.

To-Do List apps

En å gjøre liste er en enkel måte å få alle oppgavene dine på. I denne artikkelen har vi avrundet noen av de beste oppgavelisten for Windows 10.

Gratis Password Managers

Passord Managers lar deg lagre din registreringsrelatert informasjon i et sikkert elektronisk form. For å logge inn på et nettsted trenger du bare å skrive inn et enkelt hovedpassord som tillater henting av den spesifikke passordinformasjonen for det aktuelle nettstedet. Se vår liste over noen av de beste gratis passordbehandlerprogramvaren for Windows 10/8/7.

Gratis nedlasting ledere

Hvis du er på utkikk etter en gratis nedlastingsbehandling med noen avanserte funksjoner, vil du kanskje sjekke ut denne listen over Free Download Managers - hva vi synes er de fem beste freeware i denne kategorien.

Free Partition Manager Software

Mens mange kanskje foretrekker å bruke det innebygde Disk Management Tool, er det noen som kanskje vil bruke en tredjeparts Free Partition Manager Software som tilbyr flere funksjoner.

Nettlesere

Mens de fleste av oss foretrekker å bruke Internet Explorer og er kjent med Firefox, Chrome, Opera og Safari, finnes det flere andre alternative nettlesere tilgjengelig for Windows OS, noen med et spesifikt målrettet funksjonssett.

Fil og mappsynkronisering Freeware

Hvis du trenger å beholde et identisk sett med filer og mapper på to forskjellige datamaskiner eller forskjellige disker eller på forskjellige steder, vil File and Folder Synchronization Freeware verktøy hjelpe deg med å gjøre det enkelt.

Gratis programvare for å slette tomme mapper

Et TWC forum innlegg som spør om det var trygt å slette tomme mapper, fikk meg til å lete etter noen gode tomme mapper ved å slette freeware. Mens du ikke ville lage noen reelle plassbesparelser da de okkuperer 0 bytes, hvis det bare er godt husholdnings du ser, kan det være en god idé. Sjekk ut gratis programvare for å slette tomme mapper her.

Bulk Gi nytt navn til filer

Endre navn på filer enkeltvis, en om gangen kan forbruke både tid og innsats. Som sådan kan bulkfilen omdøpe programvare som kan trekke ut metadata, komme til din umiddelbare redning og har til hensikt å gjøre livet ditt lettere.

Gratis filkrypteringsprogramvare

Hvis du trenger å passordbeskytte filer og mapper i Windows, kan vi bruke noen gode freeware til å gjøre det enkelt. Vi kan laste ned ulike krypteringsprogrammer for å holde våre personlige filer og verdifulle data trygge. Gå til disse gratis filkrypteringsprogramvaren!

Slett filene dine permanent

En liste over gratis programvare som lar deg permanent slette filer og mapper i Windows. Slett filene dine permanent ved hjelp av disse gratis verktøyene.

Data Recovery Software

Vil du gjenopprette filer og data som du kanskje har slettet, selv fra papirkurven? Så det du trenger er en god Data Recovery Software. Her er noen freeware som kan hjelpe deg med å få tilbake den tapte filen som du ved et uhell har slettet.

Gratis Notisblokk

Den innebygde Notisblokken i Windows er et grunnleggende tekstredigeringsprogram som du kan bruke til enkle dokumenter. Hvis du er ute etter en mer jazzed opp eller en funksjonsrik Notisblokk erstatning, vil du kanskje sjekke ut noen av disse gratis notisblokkskiftene for Windows.

Windows Søk Alternativt Verktøy

Et godt utvalg av alternative noen desktop søkverktøy som du kan bruke i stedet for Windows Søk. Alle disse alternativer for Windows Søk er gratis å bruke.

Video Kommunikasjon Freeware

Det er mange videokommunikasjonsprogramvare i markedet. Hvis du ønsker å se utover Skype, av personlige eller forretningsmessige årsaker, er de de tre beste videokommunikasjonsprogrammene for Freeware.

Gratis Crapware Removal Software

Crapware refererer til programmer som kommer forhåndsinstallert på en ny datamaskin når du kjøper en merket en. Disse programmene hjelper deg med å fjerne crapware og craplets fra din Windows PC. Gå hit for å sjekke ut Free Crapware Removal Software.

Gratis videoredigeringsprogramvare

Sjekk ut disse 3 gratis videoredigeringsprogramvaren for Windows-operativsystemet. De fleste av oss ønsker freeware som vi kan bruke til enkelt å redigere våre videoer. Her er tre som vi tror er blant de beste.

Desktop Recorder og Screen Recording Freeware

Du har kanskje sett noen videoopplæringsprogrammer og lurt på hvordan de ble laget. Hvilken skjermopptaksprogramvare hadde de brukt? Var det freeware? Dette innlegget snakker om fem gode Screen Recording Freeware for Windows 10/8/7.

Gratis skjermdeling og eksternt skrivebordsprogramvare

Eksterne skrivebordsprogrammer er nyttige for de som jobber med et prosjekt i et lag, og som ønsker online reparasjonsstøtte til PCen. Det finnes mange slike programmer der ute, men vi har valgt den beste gratis skjermdeling og eksternt skrivebordsprogramvare for deg.

Gratis CD DVD Data Recovery Software

CD DVD data recovery programvare lar deg gjenopprette og redde tapte eller ødelagte data fra skadede og ulæselige disker. Topp 3 gratis CD DVD Data Recovery Software, etter vår mening, har blitt oppført her.

Image Deblurring Tools

Uklare bilder? Disse gratis verktøyene hjelper deg med å deblur og fikse uklare bilder og bilder.

Color Picker gratis programvare

Denne listen over gratis programvareverktøy og gratis online webtjenester for Color Picker hjelper deg med å identifisere HTML-farger HEX, RGD, osv. Koder fra bilder, nettsteder, etc.

Overvåk harddisken

Disse freeware vil hjelpe deg med å overvåke harddisken for potensiell feil.

Gratis ISO-brennere

Hvis du er ute etter freeware for å brenne ISO-bilder i Windows, opprett oppstartbare CDer og ha noen flere funksjoner, kan du sjekke ut disse tre ISO-brennerne for Windows.

Gratis programvare fra Microsoft

Microsoft har en enorm serie av betalt programvare, men det har også mye programvare av høy kvalitet som er tilgjengelig for gratis bruk. Her er min liste over topp 5 må ha gratis programvare fra Microsoft.

Gratis PlayStation Game Emulatorer

Det er mange spillemulatorer der ute for forskjellige emulerende formål som for å simulere PS 2, Nintendo Entertainment System, etc. Med disse gratis PlayStation Game Emulators kan du også spille de gamle spillene - og tro at jeg spiller disse gamle spillene er veldig morsomt .

Grafisk designverktøy

Her er en runde opp noen av de gratis, enkle å bruke grafiske designverktøyene som vil hjelpe brukerne til å lage noen fantastiske visuelle design i en tur og bruke dem til din voksende virksomhet.

Instant Chat Messengers

Google har GTalk, Yahoo har Yahoo Messenger, Windows Live har Windows Live Messenger og det er en vondt å ha så mange forskjellige Messenger-klienter som er installert på PCen. Her er vår liste over Top 5 Instant Chat Messengers tilgjengelig for Windows, som fungerer med flere kontoer og nettverk.

Gratis Twitter klienter

Kampen mellom ulike Twitter-klienter er stadig voksende, blir voldsom og derfor ikke overraskende hvorfor mange flere kommer opp for å vinne deg over eller gi deg mer fleksibilitet og kraft til deg. Topp 3 gratis Twitter-klienter for Windows blir oppført og diskutert her.

File Integrity Checkers

Liste over noen gratis integritetskontrollere og filkontrollsum Integrity Verifier verktøy for å sjekke filintegritet til nedlastede filer i Windows ved hjelp av bruk av MD5 og SHA1 Hashes, ved å beregne MD5 eller SHA1 kryptografiske hashes for filer.

Programvare for å overvåke systemytelsen

Disse gratis programvare hjelper deg med å overvåke systemets ytelse og ressurser og mye mer.

Gratis LAN-meldinger

LAN-meldinger er programmer eller verktøy som gjør at du kan chatte i et lokalnettverk uten Internett-tilkobling - men et kablet LAN er et must. Det kan være mange Free LAN Messengers tilgjengelig for Windows, men disse tre er blant de beste som vi mener.

Pakke Sniffing Verktøy

Pakke Sniffing Tools fange opp og logge nettverkstrafikk. Ta en titt på disse tre gratis verktøyene.

3D utskrift programvare

3D-utskrift er noe som de fleste teknologi- og kunstentusiaster er interessert i, men hverdagslige mennesker trenger ikke det. Spissen i etterspørsel og tilgjengelighet til gratis 3D-utskriftsprogramvare har gjort det populært blant designer-samfunnet.

Gratis utklippstavle alternativer eller utskiftninger

For de fleste av oss er Windows utklippstavlen god nok. Men hvis du trenger mer funksjonalitet og funksjoner, sjekk disse gratis utklippstavlen alternativer eller erstatninger klippebord ledere for Windows.

Gratis PDF-lesere

Mens Adobe PDF Reader er mye brukt, er det andre freeware alternativer til Adobe Reader, som du kanskje vil vurdere, for Windows-operativsystemet. Sjekk ut disse gratis PDF-leserne.

PDF Unlockers

Fjern PDF-passord med Free PDF Unlocker Software eller Online Tools.

Gratis Defragmenteringsprogramvare

For de fleste er de beste metodene for å bruke defragmentering i Windows enkle - du trenger ikke å gjøre noe. Men hvis du føler at du må ha en tredjeparts defragmenteringsverktøy, vil du kanskje sjekke ut disse 5 gratis defragmenteringsprogramvaren.

Tidsporingsverktøy

Dette innlegget aggregerer noen nyttig tidsporingsprogramvare for Windows PC. Noen av dem er skybaserte verktøy som også kan kobles til ulike betalingsalternativer.

Verktøy for å øke hastigheten på Firefox

Firefox har gjort betydelige forbedringer i nettleserens minneforbruk og utnyttelse - men det gjør fortsatt at folk vil ha mer. Disse fire verktøyene til Speed ​​Up Firefox kan hjelpe deg med å optimalisere Firefox og dets minne og få det til å lastes og kjøre raskere.

Strekkode skanner applikasjoner

Du har kanskje sett noen strekkodeskannere (hardware) i noen butikker som handler komplekser, men hva hvis du vil skanne strekkoder eller QR-koder på din Windows PC? Du kan gjøre det ved å bruke noen av strekkodeskannerprogrammene som gjør at du kan gjøre det.

Gratis RSS-lesere

For å lese RSS-feeder mer effektivt og i et godt miljø kan du bruke RSS-lesere. Det er mange av RSS lesere der ute, men svært få gode. Her er det jeg tror er noen av de fineste gratis RSS-leserne for Windows 10/8/7.

Gratis e-postklienter

Mens du alltid kan få tilgang til det via sitt webgrensesnitt, er det mer praktisk å ha en e-postklient på Windows-skrivebordet, slik at du kan lese og sende e-post raskt. Denne artikkelen vil fortelle deg om noen av de beste gratis e-postklientene for Windows 10/8/7.

Gratis Media Converters

Det er mange medieformater der ute, og det blir noen ganger svært vanskelig for brukerne å velge formatet som passer best for dem og deres enhet. For å få best mulig resultat må du først konvertere mediene til formatet som passer for enheten. Du kan konvertere dem ved å bruke hvilken som helst media konverteringsprogramvare. Her er en liste over noen fine Gratis Media Converters for Windows.

Beste gratis tekstbehandlingsprogrammer

Mens det er mange tekstbehandlere der ute, er det vanskelig å velge en god og den som er perfekt for deg. For å hjelpe deg, har vi sammenlignet funksjonene til noen Best Free Word-prosessorer.

Duplicate Files Finder

Duplikatfiler er et problem, siden du ikke vet hvilken som inneholder det nyeste innholdet. Ved samarbeid kan du gå glipp av endringer som din kollega gjorde i dokumentet hvis du åpner den forrige. Denne artikkelen snakker om tre slike gratis duplikatfiler som hjelper deg med å finne og slette like filer.

Mål oppstartstid

Disse gratis programvare hjelper deg med å måle oppstartstiden i Windows. Ved å redusere oppstartstid, kan du også forbedre ytelsen.

Microsoft Visio Alternativer

For å tegne, forberede diagrammer, flytskjemaer, et program som passer best til alles behov, er Microsoft Visio. La oss ta en titt på noen gratis Visio-alternativer som kanskje ikke er svært effektive, men likevel, slå programmet når det gjelder pris.

Alternativer for Windows Media Player

Sjekk ut noen av de beste alternativene til Windows Media Player, som kan lastes ned gratis og uten kostnad.

Gratis båndbreddeovervåkingsverktøy for Windows

Disse verktøyene overvåker ikke bare båndbredde og Internett-bruk eller kontrollerer hastigheten, men oppdager også mistenkelig nettverksaktivitet.

Screen Capture-programvare for Windows

Snipping Tool i Windows 10/8/7 lar deg ta ut noen fine skjermbilder på Windows-datamaskinen din. Men hvis du er ute etter en funksjonsrik, men likevel fri skjermopptaksprogramvare, kan du kanskje sjekke ut disse gratis skjermopptaksprogramvaren.

Vannmerke Remover programvare

Det finnes flere gratis alternativer for å fjerne vannmerke fra bilder uten å måtte ansette en profesjonell. Dette innlegget snakker om gratis Watermark Remover-programvare.

Talevekslerprogramvare

Talevekslerprogramvaren lar deg enkelt endre stemmen din. Ved å bruke denne morsomme programvaren eller verktøyene, kan brukerne enkelt endre sine stemmer under chatting over ringer apps eller mens du spiller online spill.

Gratis Registry Defragmenter

Registerdefragmenteringsverktøy hjelper deg med å fjerne slike oppblåste registerhive og tomme mellomrom og komprimere registret.

Software Update Checkers

En Software Update Checker som Secunia, FileHippo, etc. vil skanne datamaskinen din for installert programvare, sjekke versjonene og deretter sende denne informasjonen til sine respektive nettsteder og se om det er nyere versjoner.

Event Log Managers

Event Log Managers vil vise, administrere og analysere Windows Event Logs.

Koding programvare

Dette innlegget inneholder en liste over gratis kodeditorer for Windows OS. Ta en titt!

Explorer erstatninger og alternativer

Hvis du ser frem til å legge til faner og mange andre funksjoner, for å få Windows File Explorer til å kjøre på steroider, kan du sjekke ut noen av disse freeware-programmene og tilleggene. I likhet med flippingsfunksjonen i Internet Explorer, kan du også legge til faner i Windows Utforsker, ved hjelp av disse verktøyene.

Gratis Rootkit Remover programvare

Noen ganger kan en rootkit til og med lure antivirusprogramvaren din og unngå å bli oppdaget. Det er på slike tider; Du må kanskje ta hjelp av spesielle Rootkit Remover eller Removal Tools.

Gratis fjerntilgangsprogramvare

En liste over noen 5 gratis fjerntilgangsprogramvare for Windows, vil du kanskje sjekke ut.

Programvare Nøkkelprodusenter

Software Key Finder vil hente CD-nøkkelen og serienummeret for installert programvare på datamaskinen din, inkludert Windows og Microsoft Office. Sjekk ut disse verktøyene.

Anti-theft Laptop Recovery programvare

Anti-theft Laptop recovery programvare er programmer utviklet med det eneste formålet med å spore den bærbare PC-plasseringen og hente den.

Spill for Windows

Hvis du er ute etter noen kule vanedannende spill for å laste ned gratis for Windows-datamaskinen, er det vår valg av noen kule freeware klassiske spill for Windows.

Animasjonsprogramvare

Disse gratis animasjonsprogramvaren for Windows, Victorian Giotto, Blender, Anim8tor for 3D animasjon er enkel å bruke for nybegynnere.

Finans og regnskapsprogramvare

Ta en titt på noen av de gratis finansprogramvarene for personlig og hjemmebruk, samt regnskapsprogramvare for små og mellomstore bedrifter - sammen med en for bedrifter.

Og ja ... du vil kanskje også sjekke ut hele spekteret av våre TWC freeware, eBook, etc. utgivelser HER.

Relaterte innlegg:

  • Topp 10 gratis Task Manager alternativ programvare for Windows 10/8/7
  • Malware Removal Guide og verktøy for nybegynnere
  • Gratis Imaging, Backup og Recovery Software for Windows 10
  • MiniTool Power Data Recovery Free gjenoppretter slettede data fra skadede partisjoner
  • 5 beste gratis alternativer til Google Dokumenter

Link
Plus
Send
Send
Pin