Skip to main content

Spill Angry Anna Game, inspirert av Anna Hazares agitasjon

Spill Angry Anna Game, inspirert av Anna Hazares agitasjon

Geoffrey Carr

Anna Hazare, Indias Gandhian korrupsjonskorrosjon mot korrupsjon som nå er på sin side 11. raskeste dag har inspirert millioner av indianere til å bli med i sin "stille revolusjon" for å få India-parlamentet til å vedta Jan Lokpal-lovforslaget.

Denne lovforslaget forventes ikke å være et paradis for korrupsjon i India, men i det minste er det første skrittet tatt i riktig retning for å bekjempe den voldsomme korrupsjonen i India.

Korrupsjon har i India sykede indianere. Denne trusselen starter rett fra toppen og slutter på bunnen. Det anslås at over $ 1,5 billioner av Indias penger er parkert ulovlig i sveitsiske banker.

Etter å ha antydet gnisten av ikke-voldelig agitasjon, det viser nå ikke noe tegn på å redusere og har lagt govt på bakfoten

The Govt. virker motvillig til å sende regningen, men dette er forståelig! Å passere Jan Lokpal-regningen vil være likestillende med å sette en nese rundt ens egen nakke. Nå som korrupte politiker ville ønske å gjøre det!

Forhåpentligvis regjeringen vil fornemme stemningen til folket og deres ambisjoner og løse problemet snart.

Inspirert av dette, et nytt spill Angry Anna har blitt lansert.

Designet og utviklet av et lag bestående av Mohd Shahnawaz, Mohd Faisal, Himanshu Himthani, Himanshu Bhist, Vivek Verma, ligner dette spillet Angry Birds, hvor Anna og hans lag forsøker å bash de korrupte politikerne.

Spill Det her og nyt bashing den korrupte!

Link
Plus
Send
Send
Pin