Skip to main content

Beste gratis VPN-programvare for Windows 10 PC

Beste gratis VPN-programvare for Windows 10 PC

Geoffrey Carr

Internett-tjenester samler vanligvis alle våre personlige opplysninger mens vi blader, det er her vi trenger en VPN. Hver gang vi bruker en offentlig WiFi-hotspot-tilkobling, er alle våre data i fare for å bli kuttet. Hvis du er en ivrig Internett-bruker og bekymret for ditt privatliv på Internett, er det et bedre alternativ å bruke en gratis VPN-programvare i forhold til en proxy-programvare. Privat virtuelt nettverk kobler sikkert PCen din til forskjellige steder over hele verden, og hjelper deg med ekstern desktop-tilgang, filer og mappedeling, og så videre.

VPN-programvare gir deg en beskyttet internettilgang ved å legge til sikkerhet for både offentlige og private nettverk, kan det være Internett-tilkoblingen din eller en Wi-Fi Hotspot-tilkobling. Med andre ord skjuler og beskytter den identiteten din online. Mens en VPN ikke kan gjøre online-tilkoblinger helt uidentifiserte eller anonyme, men kan sikkert øke sikkerheten og personvernet.

Det er nå på tide å bruke en VPN-programvare også for Sikkerhet og personvern. Her er en liste over beste gratis VPN-programvare og tjenesteleverandørs for Windows 10/8/7 datamaskiner. Bla gjennom anonymt og beskytt Internett-tilkoblingen til enhver tid. Vær oppmerksom på at de fleste av dem også tilbyr en betalt versjon som gir deg raskere hastighet og låser opp flere funksjoner.

Gratis VPN-programvare for Windows

1. CyberGhost Secure VPN

CyberGhost er tilgjengelig i gratis og premium versjoner, og er en av de beste gratis VPN-løsningene for din Windows-PC. Det er en brukervennlig personlig VPN-tjeneste som gjemmer alle dine vanlige internettaktiviteter og identiteten din fra hackerne. CyberGhost Secure VPN lar deg også spoofe din IP-adresse og holde seg trygg. Andre fremtredende funksjoner i CyberGhost Secure VPN Free inkluderer tilgang til gratis servere, 1 GB trafikk / måned, begrenset tilgjengelighet, båndbredde begrenset til 2 Mbps og en tvungen frakobling etter 6 timer.

2. Avira Phantom VPN

Denne gratis VPN-tjenesten gir en sikker, kryptert og anonym tilgang til Internett på din Windows-PC, i tillegg til Android-enheter. Den krypterer hele kommunikasjonen mellom din Windows-PC og nettverket, og sikrer ditt privatliv på Internett. Det er en av de mest pålitelige VPN når det handler om de finansielle transaksjonene som er gjort på et delt nettverk. Det sikrer at ingen av dine online aktiviteter spores av de 3 partene. Som det meste av VPN-programvaren lar Avira Phantom VPN deg også endre din IP-adresse og få tilgang til nettstedene som er begrenset i ditt område. Avira Phantom VPN er en lettvektsfil og blir enkelt installert på din PC.

3. Globus Gratis VPN Browser

Globus Free VPN maskerer din IP-adresse og lar deg få tilgang til et begrenset nettsted. Det kommer som en pakke som inkluderer en VPS-agent og en nettleser. Når du laster ned og installerer VPN-agent, installerer nettleseren automatisk og blir festet til oppgavelinjen. Det krypterer anonymt hele trafikken. VPN-agenten gir deg IP av Storbritannia som standard sammen med en liste over IP-adresser du kan velge fra. Denne gratis VPN-agenten er enkel å bruke og gir full sporing og beskyttelse mot datainnsamling.

4. Betternet VPN

Enkel å bruke denne enkle VPN-programvaren kommer med en knapp aktivering og er sikkert et av de beste gratis VPN-agenter tilgjengelig. Betternet kommer i både gratis og betalt versjon der premium-versjonen inneholder noen ekstra sikkerhetsfunksjoner. Utviklet for både PCer og Smartphones, krever Betternet ikke abonnement. Den skjuler din IP-adresse tilfeldig og lar deg få tilgang til nettstedene som er begrenset i din region. God fart og evne til å unngå cookies er noen andre funksjoner i Betternet VPN.

5. SecurityKiss VPN

Dette er en enkel VPN-programvare med et merkelig navn selvfølgelig. Men det hevder å beskytte alle dine personlige data fra eavesdroppers. Med en veldig enkel installasjonsprosess, gir dette programmet ingen crapware eller verktøylinje eller skjulte tillegg. Mens den vanlige serveren er basert i USA, kan det virtuelle nettverket som er opprettet av den gratis versjonen av SecurityKiss, gi deg en IP i Storbritannia, Canada, Tyskland eller Frankrike.

6. Spotflux

Spotflux er en gratis VPN-programvare som skaper en kryptert tilkobling og hjelper deg med sikker og uforstyrret nettlesing som overfører dataene dine. Programmet beskytter ikke bare dataene dine fra hackerne, men forhindrer også Internett-byråer i å spore dine onlineaktiviteter ved å gi den tilfeldige DNS-adressen og IP-adressene. Videre skanner Spotflux også og fjerner skadelig programvare fra innkommende tilkoblinger.

7. Neorouter VPN

Dette er en gratis null konfigurasjon VPN løsning for din PC. Den støtter ulike plattformer, inkludert Windows, Linux, Mac, Android, IOS og mer. Neorouter leveres med P2P-støtte (peer-to-peer-tilkobling mellom datamaskiner), bærbar klientoppsett og ekstern wakeup (våkne PCen når den er koblet til et nettverk). Det sikrede nettverket beskytter internettrafikken din på delte tilkoblinger og hjelper deg med å dele filer og mapper med vennene dine og spille nettverksspill.

8. Hotspot Shield VPN

Med Hotspot Shield installert på PCen, kan du surfe trygt selv på offentlige WiFi-hotspots. Den gir fullstendig anonymitet samt proxy som legger mer til din sikkerhet på nettet. Mens denne programvaren gjør noen endringer på hjemmesiden din, og også installerer noen verktøylinjer kraftig, er den effektiv når det handler om ditt online personvern og anonymitet. Den virtuelle tunnelen av Hotspot Shield lar deg gjemme din IP og velge noen fra rullegardinlisten som inkluderer Storbritannia, Japan, Australia og USA. Forbindelsen med dette VPN kan falle under tunge trafikk timer.

9. Hola Unblocker Gratis VPN

Dette er et enkelt verktøy som lar deg omgå begrensningene og bla gjennom et nettsted som er blokkert i din region. I motsetning til de andre VPN-agenter i listen ovenfor har Hola Unblocker et verktøy som heter Internet Accelerator, som akselererer internetthastigheten din og reduserer båndbreddebruken. Det er et enkelt og raskere alternativ til proxy for å skjule din IP-adresse og surfe trygt.

10. TunnelBear VPN

Dette er igjen en enkel VPN-programvare uten komplisert installasjonsprosess eller crapware. Som de fleste andre VPN-agenter nevnt ovenfor, oppretter TunnelBear også et virtuelt nettverkskort som brukes til å lede din internettrafikk til sine servere i Tyskland, Storbritannia, Frankrike, USA og et par andre land. Programmet kommer i både gratis og betalt versjon. TunnelBear blokkerer alle sporing nettsteder og lar deg bla fritt uten frykt for å bli sporet eller hacket. Også dette er verdt å sjekke ut!

Annen lignende VPN-programvare kan det hende du vil ta en titt på Freelan Open Source VPN-programvare | VPN One Click | Ultrasurf | TOR | Betternet | Jumpto Browser | Hide.Me | strongSwan | Traceless.Me VPN | Psiphon | Windscribe VPN | ProtonVPN | NordVPN | VPNBook.

Gi oss beskjed hvis du bruker noen VPN-programvare og i så fall hvilken som helst.

Relaterte innlegg:

  • Det er nå på tide å bruke en VPN-programvare også for sikkerhet og personvern
  • Vanlige VPN feilsøkingsfeilsøking og løsninger for Windows 10
  • 5 beste gratis VPN-utvidelser for Chrome-nettleseren
  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Hvordan sette opp VPN i Windows 10 - En trinnvis veiledning

Link
Plus
Send
Send
Pin