Skip to main content

BullGuard Internet Security gjennomgang og nedlasting

BullGuard Internet Security gjennomgang og nedlasting

Geoffrey Carr

Når det gjelder Internet Security, er det tonnevis av selskaper der ute som tilbyr produkter som beskytter deg mot skadelig programvare, virus, ransomware og så videre. I dag skal vi gjennomgå BullGuard Internet Security for Windows-systemer som er sikkerhetsprogramvare på inngangsnivå, men tilbyr tonnevis av funksjoner for sin pris.

BullGuard Internet Security Review

BullGuard Funksjoner i et nøtteskall

BullGuard Internet Security tilbyr følgende funksjoner:

 • Antivirus.
 • Brannmur.
 • Sikkerhetsovervåking.
 • Backup.
 • Game Booster.
 • PC Tune-Up.
 • Foreldrekontroll.

Det er mange funksjoner, og sammenlignet med Windows Defender tilbyr det to ekstra funksjoner som virker bra. Det fungerer også med Windows Defender Security System. Når aktivert, tar Bull Guard over Antivirus- og brannmur og nettverksbeskyttelse.

La oss nå se nærmere på disse funksjonene.

Antivirus:

Det er ganske anstendig Antivirus, og tilbyr nesten samme beskyttelsesnivå som Windows 10 Defender. Det kan blokkere alle farlige nettsteder, og sørg også for å fjerne skadelig programvare hvis de klarte å laste ned. Men det er ikke så bra når det gjelder ransomware, og det er her min tvil stiger. Ransomware er en ny generasjon av virus, og Bullguard Security trenger å opp sitt spill for å konkurrere i markedet.

I innstillinger kan du velge sikkerhetsnivå, skanne filer, atferdsmessig, webtrafik, e-post skanning, og også opprette profiler. Tilpassede handlinger er tilgjengelige der du kan bestemme regler for antivirusskanning.

brannmur

Bortsett fra å tilby vanlige funksjoner, det jeg virkelig likte BullGuard er at den automatisk kan definere regler for å tillate nettverkstilgang for noen kjente programmer og Windows-komponenter. Siden det overtar Windows Firewall-sikkerheten, er det bare fornuftig. Men for programmer, forstår det ikke eller vet det, du må manuelt definere dem en etter en.

Når du klikker på rullegardinmenyen på brannmuren, får du tilgang til Administrer regler, logger, nettverksaktivitet og innstillinger. Mens grunninnstillingen er å slå den på eller av, vil forhåndsinnstillinger gi deg liknende alternativere Auto Opprett regler, vis bare viktig varsling, og send data til BullGuard. Du har også muligheter for Angrepsdeteksjon, svare på ping, og blokkere automatisk inntrengere.

Det jeg fant interessant om BullGuard, er at hvis du prøver å drepe programmet ved hjelp av Oppgavebehandling, virker det ikke. De programmet holder seg trygt Ved å kontrollere at registernøklene for den ikke er endret, kan tjenesten for BullGuard ikke deaktiveres, og du kan ikke fjerne den fra oppstart også.

Sikkerhetskopiering til flere skyer

Du kan planlegge eller manuelt laste opp filer til flere skytspor i ett skudd. Denne funksjonen gir deg mulighet til å opprette separate profiler og deretter lenke til å skille Google Disk eller Dropbox eller OneDrive. IMO, dette er et utmerket alternativ for de som ønsker å lage en sikkerhetskopiering på flere steder eller til og med flere kontoer.

Sikkerhetsproblemer:

Bullguard holder kontroll på sårbarheter på ulike måter. Den kontrollerer Windows Update Configuration, deaktiverer automatisk utføring av programmer fra flyttbar lagringsenhet, Manglende Windows Sikkerhetsoppdateringer, Sikkerhetsnettverkssikkerhet, Nettverksprofilsikkerhet, og kontroller for åpne porter holder en fane på driverne ved å sjekke digital signatur.

Dette hjelper delvis antivirusprogrammet til å spore på programmer, spesielt fra en USB-stasjon, og det kommer inn via portene i sjakk. Du kan også velge hvilken som skal kontrolleres regelmessig eller deaktivere dem hvis det er slik du vil at ting skal være.

Foreldrekontroll

Mens foreldrekontroll ikke er alles behov, er det bra å ha hvis du har en delt PC med barn. BullGuard tilbyr foreldrekontroll for alle brukere med funksjoner som er i tråd med Windows 10 Family Security-funksjonen, men det lever ikke opp til forventningen.

La oss ta en titt på funksjonene og ulempene:

 • Blokker tilgang til nettsteder kategorisert i 24 kategorier som enten ikke er trygge eller ikke egnet for aldersgrupper.
 • Du kan sette opp timeplan for barn hver dag, og tidsintervaller hvor de kan bruke. Det jeg likte her er at de kan bruke PCen med eller uten Internett. Så hvis du ikke vil at barna skal komme på nettet, men likevel la dem bruke spillet, kan du gjøre det.

 • Det jeg ikke likte, er den manglende fleksibiliteten Jeg kan ikke gi tilgang til maks 3 timer, etter at jeg må velge Ubegrenset.
 • Den tilbyr også App-blokkering og inneholder en liste over programmer som ICQ, mIRC, som er som et gammelt messenger system som ingen bruker nå.
 • Du kan velge å begrense deling av noen data som telefonnummer, adresse, etc. ved hjelp av fanen Personvern, men det er ikke fullt bevis. Barn kan omgå bruk av spesialtegn i mellom når det trengs.

Tidsplanen fungerer ikke uten Internett på riktig måte. Og noen av de voksne nettstedene passerte gjennom. Kort sagt, de trenger å oppdatere den med nye funksjoner, bedre kontroll, og foretrekker at den fungerer bedre.

BullGuard PC Tune-Up

Dette er en annen flott funksjon BullGuard Internet Security har under ermene. Når den blir sparket opp manuelt, kontrollerer den for det ødelagte eller fragmenterte registeret, finner ugyldige snarveier, kan rydde opp nettleserens buffer, til og med rydde opp gammel Windows-installasjon og sikkerhetskopiere filer og tredjepartsappfiler om nødvendig. Du må imidlertid lukke alle appene for å få dette gjort.

Post optimalisering, Det kan også gjøre et par flere ting. Det inkluderer å finne dupliserte filer, deaktiverer programmer og apper fra oppstart og oppstartsleder. Til slutt kan Clean-up hjelper hjelpe deg med å finne ut hva som tar plass på datamaskinen din.

Min erfaring var stor med denne funksjonen; det var i stand til å finne alle dupliserte og store filer på min datamaskin som hadde ligget rundt i årevis.

Du trenger ikke å lete etter noen tredjepartsapp hvis du får denne.

Game Booster:

For å forbedre spillopplevelsen, tilbyr den et Game optimizer som sørger for at spillet ditt får alle ressursene mens du har det gøy. Men det klarte ikke å laste noe spill for meg selv om jeg har et par av dem installert på PCen min. Det er heller ikke mulig å legge til spill her manuelt.

Kjøp BullGuard Internet Security

Standardkostnaden for BullGuard Internet Security er $ 59,95 i ett år og kan brukes på tre enheter, inkludert Macbook, Windows 10 og Android Phone. Kjøp BullGuard-produkter fra sin offisielle nettbutikk. Det er noen gode rabatter som tilbys akkurat nå! De tilbyr et Antivirus, en Internet Security Suite, samt en Premium Protection-pakke.

BullGuard Internet Security er en veldig anstendig pakke hvis du er ute etter pris effektiv pakke. Ikke bare det tilbyr et antivirusprogram, men beskytter deg mot nettsteder, tilbyr brannmur, backup løsning og PC Tuneup-funksjon.

Link
Plus
Send
Send
Pin