Skip to main content

Nedlasting, gjennomgang, Skjermbilder: Microsoft Security Essentials 4 Public Beta

Nedlasting, gjennomgang, Skjermbilder: Microsoft Security Essentials 4 Public Beta

Geoffrey Carr

Microsoft Security Essentials 4 Beta er utgitt 29. november 2011, og den er nå tilgjengelig for nedlasting fra Microsoft Connect-nettstedet, ved hjelp av Windows Live ID.

Microsoft Security Essentials 4 Review

Når det gjelder sikkerhet, er de fleste uvitende om risikoen de tar når de utsetter sine datamaskiner for flere nettsteder, åpner et e-postvedlegg, eller til og med plugger inn, en USB-minnepinne eller eksternt medie som en CD / DVD til PCen. De fleste av disse mediene kan bære skadelig programvare eller uønsket programvare, noe som potensielt kan skade datamaskinen din i varierende skalaer. Trojanere, Malware, Virus, Backdoor-angrep, Silent Scripts ... listen over online / offline trusler er veldig skummelt. Og det er en veldig god grunn til at du trenger Et antivirusprogram, firweall eller noen sikkerhetsprogramvare for å overvåke og beskytte datamaskinen mot den ville siden av teknologien.

Moderne operativsystemer som Windows 7 er ganske sikre og beskytter deg aktivt mot nesten alle sikkerhetstrusler ved å bruke innbyggede sikkerhetstiltak som,

 1. Verktøy for fjerning av skadelig programvare. (Du kan kjøre dette fjerningsverktøyet ved å skrive mrt.exe inn i RUN-dialogboksen. Den fjerner alle potensielle sikkerhetsrisikoer som skadelig programvare, hvis den finnes på PCen din)
 2. Windows Defender (et gratis program som hjelper deg med å holde deg produktiv ved å beskytte datamaskinen mot popup-vinduer, sakte ytelse og sikkerhetstrusler forårsaket av spionprogrammer og annen potensielt uønsket programvare.)
 3. Windows-brannmur (overvåker og forhindrer innkommende og utgående porter og kommunikasjon basert på sikkerhetsrisiko. Selv kontrollerer Programmer tilkobling til alle nettverk)
 4. Kernel Patch Protection (beskytter viktige systemfiler mot manipulering)
 5. Forekomst av datautførelse (overvåker og forhindrer uønskede aktiviteter eller minnebruk ved potensielt usikker programvare)
 6. Smart skjermfiltre og ekstra elektroniske filtre (bygget direkte inn i Internet Explorer og Windows Live-programvare som Messenger, Mail, etc.)
 7. Brukerkonto-kontroll.

Gitt dette, hvis du kjører et operativsystem som avansert som Windows 7, vil du ha alle oppdateringene installert automatisk på PCen din når du går online via Windows Update. Din Windows 7-PC er nesten immun mot alle risikoer der ute. Men igjen er det et veldig mørkt sted - Internett! Internett-trusler som virus og moderne sikkerhetsangrep krever at en PC skal ha en dedikert Antivirus-programvare. Og mens det er så mange betalte / gratis antivirusprogrammer der ute, som selvfølgelig også er bra, går mitt personlige valg til Microsoft Security Essentials.

Microsoft Security Essentials er ikke bare et antivirusprogram. Det er en total beskyttelse mot nesten alt som din PC skal holde seg borte fra. Microsoft Security Essentials er gratis og er designet for å være enkelt å installere og brukervennlig. Den går rolig og effektivt i bakgrunnen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for avbrudd eller oppdatere.

Hvorfor bruke Microsoft Security Essentials 4

Hvorfor bør man velge Microsoft Security Essentials (MSE), når det allerede finnes mange andre antivirusløsninger som jeg kan laste ned gratis eller kjøpe? Det er en god Spørsmål, og det er din beste vurdering og valg hvilken programvare du stoler på. For meg valgte jeg MSE over andre av mange grunner.

 1. Det er familie. MSE er bygget for Windows og det fungerer for Windows inne ute. Den har fullstendig frihet til alle systemmapper og patchbeskyttede filer, inkludert de grå sonene i Windows 7.
 2. Brukergrensesnittet er veldig enkelt og i de fleste tilfeller krever det ikke noen brukeroppmerksomhet i det hele tatt. Den går stille i bakgrunnen som beskytter PCen, mens du har råd til å være veldig bekymringsløs.
 3. Det er gratis. Du trenger ikke å registrere, abonnere eller betale for å motta regelmessig beskyttelse og oppdateringer. Det gnager deg ikke ved noen annonser eller popup-vinduer eller noe.
 4. Det gir et fullt spekter av beskyttelse, uten å ofre systemytelse eller minneplass.
 5. Installasjonen er så enkel, bare to klikk, og du er klar. Oppdateringer lastes ned automatisk.
 6. MSE kjører den samme motoren som driver Microsoft Forefront, som er en bransjebestemt sikkerhetsløsning for bedrifter og store nettverk.

Avanserte funksjoner i Microsoft Security Essentials 4

 1. Sanntidsbeskyttelse : Realtidsbeskyttelse betyr å ta tak i potensielle trusler før de blir et problem. En fil skannes før du får tilgang til den. Advarsler gir deg beskjed når spionprogrammer, virus eller annen skadelig programvare forsøker å kjøre eller installere på PCen, og mistenkelige filer og programmer forhindres i å åpne.
 2. Fleksible skannealternativer : Microsoft Security Essentials tilbyr komplette systemskanningsmuligheter med både planlagte og på forespørsel skannealternativer
 3. Systemrengjøring : Trusler er kategorisert som alvorlig, høy, middels eller lav, og du kan velge om du vil ignorere, karantene eller fjerne elementet fra systemet. Eller du kan angi MSE for å gjøre handlingene automatisk, forutsatt at du vil ha hendene dine fri for denne virksomheten
 4. Integrering av Windows-brannmur : Tett arbeider hånd i hånd med innebygd Windows-brannmur
 5. Dynamisk signatur : Det er en måte å kontrollere om et mistenkelig program er dårlig eller ikke. Før et mistenkelig program kjører, lader Microsoft Security Essentials å kjøre den for å avgjøre hva den skal gjøre. Dette gir programmer spesielle signaturer som kontrolleres mot Microsofts database med gode og dårlige programmer.Programmer blir overvåket selv etter at de er godkjent for å sikre at de ikke gjør noe potensielt skadelig, for eksempel å gjøre uventede nettverksforbindelser, endre kjernedelen av operativsystemet, eller last ned skadelig innhold.
 6. Rootkit Protection : Rootkits bruker smarte metoder for malware bruk for å gjemme seg og Microsoft Security Essentials har den nyeste anti-stealth teknologien for å avdekke dem. også MSE overvåker hjertet av OS, kjernen, i sanntid.
 7. Nettverksinspeksjonssystem : Den nyeste versjonen av Microsoft Security Essentials hjelper deg med å holde PC-nettverket ditt trygt også. Nettverksinspeksjonssystemet beskytter mot programmer som Conficker (MS09-67) og andre som utnytter nettverkssårbarheter for å infisere PCer.

Skjermbilder av Microsoft Security Essentials 4

START SKJERM

Startskjermbildet viser den generelle beskyttelsesstatusen til PCen. Som du kan se fra bildet ovenfor, er det veldig enkelt å forstå med ett blikk. Et grønt fargebånd indikerer total beskyttet tilstand. En rød / oransje farge indikerer en risikofylt tilstand og trenger ytterligere brukerinnganger og valg. Men i 90% tilfeller gjør MSE automatisk alle handlinger som kreves uten brukermedvirkning. Du kan utføre en rask / full / tilpasset skanning rett fra denne skjermen.

UPDATE SCREENSHOT

HISTORY SCREENSHOT

INNSTILLINGER SCREENSHOT

AVANCERTE INNSTILLINGER SCREENSHOT

Jeg tilbrakte en hel dag med MSE 4 beta og flere kopper kaffe, testing av produktet på alle mulige måter. Totalt sett elsket jeg den stille operasjonsmodusen for MSE. Mesteparten av tiden måtte jeg ikke engang være foran PCen, da MSE gjorde sitt arbeid stille. Det er nesten som en klarert kriger dedikert til å beskytte PCen uansett hva. Installasjonen var ganske enkel, det var ikke noe å sette opp (med mindre ditt geekete hjerte vil åpne mutter og bolter til denne programvaren). Oppdateringer og skanning var alle nært til stille, og trengte meget mindre eller nesten ingen brukerinteraksjoner. Kommer til skanningshastighet, er det også mye bedre sammenlignet med andre tredjepartsløsninger og tidligere MSE-versjoner. det ryddet opp alle risikoene, som jeg forsettlig fylte test-PC med. (stol på meg, jeg har en flash-stasjon full av lates-virusene og ulike risikokoder for testformål). Samlet sett er det virkelig en god sikkerhetsløsning hvis du vil beskytte Windows-maskinen din ved hjelp av en Microsoft-basert løsning.

En ting til. Ser ut som Microsoft bestemte seg for å hoppe over versjon MSE 3, og utgitt MSE 4 direkte etter MSE 2. Hvorfor !? Jeg har ingen anelse. Gi meg beskjed hvis du gjør det!

Last ned Microsoft Security Essentials 4

Du kan laste ned Microsoft Security Essentials 4.0.1111.0 Offentlig Beta fra her. Du kan bli pålagt å logge inn med din Windows Live ID. 64-biters MSE 4 er en 11 MB nedlasting og 32-biters MSE 4 en 8,9 MB nedlasting. Filer kan lastes ned ved hjelp av File Transfer Manager (FTM), som er kompatibel med Windows 98SE og senere.

Gi meg beskjed om at du opplever Microsoft Security Essentials 4, hvis du bestemmer deg for å prøve den.

Dette er et gjesteinnlegg av Mister Lee.

Link
Plus
Send
Send
Pin