Skip to main content

Kaspersky Internet Security gjennomgang og nedlasting

Kaspersky Internet Security gjennomgang og nedlasting

Geoffrey Carr

Blant de flere Internet Security Suites tilgjengelig for Windows-operativsystemet, er Kaspersky Internet Security (KIS). Den nyeste versjonen Kaspersky Internet Security er ganske imponerende når det gjelder effektivitet og enkel drift.

Når det gjelder funksjoner, tilbyr Kaspersky Internet Security mer beskyttelse enn Kaspersky Anti-Virus - men mindre enn det som tilbys av Kaspersky Total Security. Men det som tilbys av Internet Security Suite, er mer enn nok til å holde deg fullt beskyttet på Internett. Kaspersky Internet Security tilbyr anti-virus, anti-spam, anti-phishing beskyttelse, brannmur beskyttelse, anti-ransomware og mer. La oss ta en titt på funksjonene i denne populære sikkerhetsserien.

Kaspersky Internet Security Review

Oppsettfilen har en størrelse på 160 MB. Installasjonen er en bris og gikk jevnt på min Windows x64. Etter installasjon, er det en god ide å oppdatere programvaren og deretter starte datamaskinen på nytt første gang.

De brukergrensesnitt er enkel, godt organisert og rent - ikke for mange navigasjonsalternativer for å forvirre deg. Hovedvinduet holder deg oppdatert om den nyeste statusen til Kaspersky og Windows, ved å vise trusler, om noen.

Den første lenken du ser på navigasjonsbeltet nederst er av Scan. Sikkerhetsprogramvaren gir deg flere alternativer for å skanne systemet. Full Scan vil skanne deg fullstendig datamaskin, og det anbefales at du Full Scan din datamaskin rett etter at du har installert KIS. Deretter er det Critical Area Scan som skanner kun for skadelig programvare på systemkritiske områder som Windows-mappen, oppstartslager og så videre. Som sådan fullfører det derfor raskt. Du kan også dra og slippe velge mistenkelige filer her for å sjekke dem for skadelig programvare.

Kaspersky Internet Security tilbyr også å skanne programvaren som er installert på PCen din, for sårbarheter. Klikk på Sårbarhetssøk vil skanne alle system- og tredjepartsapplikasjoner for sårbarheter og på slutten, råd deg hvis du trenger å oppdatere noen programmer eller endre noen innstillinger i dem. Dette er flott for å hevde datamaskinens sikkerhet.

For eksempel, foruten å anbefale noen innstillinger som jeg trengte å fikse på operativsystemet, påpekte det også at jeg trengte å fikse noen sårbarheter i Shockwave Flash-spilleren, ved å kaste opp en advarsel. Jeg oppdaterer Adobe Flash-spilleren, og det løste problemet.

Det neste alternativet vil hjelpe deg med å angi hvordan du vil beholde Kaspersky Internet Security oppdatert. Disse Oppdater innstillinger er best igjen ved standardverdiene. Oppdateringene tilbys ofte i løpet av dagen. Men jeg føler at nedlasting og installering av signaturoppdateringene er treg og tar mer tid enn jeg ville ha forventet - problemet ligger trolig hos Kasperskys servere.

De Trygge penger Modulen åpner automatisk nettleservinduene dine i et sikkert miljø, etter at du har identifisert at nettadressen som besøkes, er av følsom karakter. Så når du besøker nettsteder som PayPal eller noen banksider for å gjennomføre finansielle transaksjoner, vil du se at de trygge pengene kommer i gang. Safe Money har mottatt glødende takknemlighet, og Matousec fant at det blokkerte 100% av angrepene i sine tester. Det virket ganske jevnt da jeg prøvde det med PayPal.

Mens Windows nå tilbyr gode foreldrekontrollfunksjoner, tilbyr Kaspersky Internet Security også en robust Foreldrekontroll modul. Det vil la deg kontrollere datamaskinbruk av andre brukere.

De Programaktivitet modulen lar deg undersøke aktivitetene til alle programmene og prosessene som kjører på Windows. Den klassifiserer dem videre som Trusted, Restricted or Untrusted for å hjelpe deg med å identifisere malware prosesser hvis noen.

De Nettverksmonitor hjelper deg med å identifisere og overvåke åpne porter, nettverksaktivitet og trafikk, og angi brannmur regler. Det er intelligent brannmur vil imidlertid aldri bry deg om inngrep eller med noen varsler.

Når du besøker bestemte nettsteder som krever at du skriver inn sensitiv informasjon, Virtuelt tastatur vil automatisk vises. Det lar deg bruke musen til å skrive inn din sensitive informasjon, slik at din personlige informasjon ikke kan bli stjålet av keyloggers eller hackere. Det fungerte ganske bra i mitt tilfelle.

Kaspersky Internet Security inneholder også et kjølig sett med Verktøy som Redningsdisk, a Windows Feilsøking, Personvern Cleaner og Nettverkskonfigurasjonsverktøy. Disse verktøyene kan komme til nytte hvis du har blitt smittet av skadelig programvare eller hvis du er bevisst personvern og vil slette personvernrelaterte data ofte fra datamaskinen.

Blant verktøyene finner du skanning i nettleserkonfigurasjonen for å være en veldig fruktbar øvelse. Kaspersky vil vise deg steder der du kan herd nettleserens sikkerhetsinnstillinger for å gjøre det enda sikrere.

Hvis du åpner innstillinger Du vil kunne konfigurere innstillingene for å passe dine personlige preferanser og krav.

For å holde deg trygg mens du surfer, legger Kaspersky Internet Security flere til nettleserutvidelser og tilleggsprogrammer. De inkluderer plugins for Innholdsblocker, Virtuelt tastatur, Trygge penger og URL-rådgiver.

Jeg fant imidlertid at oppstartstid og surfingstid for Internet Explorer hadde bremset litt etter at du installerte KIS.

Jeg finner Kaspersky Internet Security å være rimelig lavt på ressursutnyttelse. På systemet mitt, da jeg minimerte og kjørte i bakgrunnen, så jeg i Oppgavebehandling at det forbrukte totalt mellom 15 MB og 60 MB.

En annen ting jeg legger merke til er at etter at datamaskinen har startet på nytt, er Kaspersky-ikonet i systemstatusfeltet det siste som skal vises. Dette kan gjøre en bruker usikker, og få ham til å lure på om hans beskyttelse var aktivert eller ikke. Jeg sjekket opp i oppgavebehandling for å se om prosessene var oppe og lettet å finne det som var! Det ville vært bedre hvis ikonet var det første som skulle vises i varslingsområdet.

Når Kaspersky Internet Security er installert på en bærbar datamaskin som kjører på batteristrøm, reduserer Kaspersky Internet Security automatisk bruken av ressurser. Det inkluderer også en Gamer-modus som sikrer en uforstyrret spillopplevelse - samtidig som du holder deg trygg.

Anbefaling

Etter min mening er Kaspersky Internet Security en kompetent sikkerhetsprogramvare og kommer sterkt anbefalt. Årsakene er enkle. Den er funksjonell, enkel å betjene, reduserer ikke datamaskinen din, er svært effektiv når det gjelder å stoppe / oppdage / fjerne skadelig programvare, inkludert Ransomware - og som en bonus leveres verktøy som lar deg ytterligere herde sikkerheten din.

Den nyeste versjonen av Kaspersky Internet Security er tilgjengelig på Kaspersky Store. Fungerer bra på Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, 32-bit og 64-bit også!

Link
Plus
Send
Send
Pin