Skip to main content

Slik installerer du og installerer Kwikset Kevo Smart Lock

Slik installerer du og installerer Kwikset Kevo Smart Lock

Geoffrey Carr

Tradisjonelle dørlås fungerer fint, men hvis du ønsker å legge til litt smarts for sikkerheten til ditt hjem, er en smart lås en god måte å gå. Slik installerer du og installerer Kwikset Kevo smart lås.

Før du begynner, sørg for at du bytter ut en dødbolt er noe du er komfortabel med å gjøre. Det er ganske enkelt for det meste, men det innebærer at du fjerner hele deadbolt-mekanismen og erstatter den med en helt ny. Så hvis du ikke er helt sikker på hvor behagelig du vil gjøre noe sånn, kan det være lurt å ringe i forsterkninger og ha en kunnskapsrik venn (eller en profesjonell låsesmed) hjelp.

Denne veiledningen forutsetter også at du allerede har en deadbolt installert på døren din. Hvis du ikke gjør det, må du bore et helt nytt hull i døren din for å installere Kevo (eller en hvilken som helst deadbolt) med en av disse.

Heldigvis kommer Kwikset Kevo-settet med alle de materialene du trenger, men du trenger et par verktøy for å sette alt sammen: en skrutrekker eller en kraftbore, og kanskje en hammer.

Trinn ett: Fjern din eksisterende Deadbolt

Start med å fjerne den nåværende deadbolt som er installert på døren, som vanligvis innebærer å fjerne et par skruer fra innsiden.

Etter at skruene er fjernet, må du forsiktig ta av dekselet. Du må kanskje trykke litt på den med en hammer for å løsne den hvis den ikke kommer av lett.

Det kommer to flere skruer på innsiden som du må fjerne. Disse kobler innsiden av låsene til utsiden.

Når disse skruene er fjernet, kan du forsiktig trekke ut hele låsen og fjerne den, fra og med den indre delen.

Derfra fjerner du den ytre delen.

Deretter fjernes de to skruene på låsen.

Trekk sperren ut av døren.

Du har nå et rent skifer for å installere Kevo smart lås.

Trinn to: Installer Kwikset Kevo

For det første sier Kwikset at du kan følge installasjonsinstruksjonene i Kevo-appen på telefonen din. For å forhindre at telefonen blir skitten eller skadet under installasjonsprosessen, anbefaler vi at du skriver ut instruksjonene i stedet og holder telefonen trygg i hele dette stadiet. Eller enda bedre, følg instruksjonene nedenfor.

Det første trinnet er å installere den nye dørlåsen. Det er to som følger med settet; en med en tallerken og en uten, avhengig av døren din. Ta en titt på din forrige dørlås og sammenlign den med den nye for å se hvilken du trenger å bruke.

Sett dørlåsen inn i døren. Pass på at midthullet i dørlåsen er sentrert i dørens hull. Hvis ikke, fjern sperren, hold fast på boltbolten og dreie mekanismen 180 grader for å endre posisjonen til midthullet. Sett inn låsen igjen, kontroller at "UP" -merket på låsen vender opp.

Fest låsen til døren med de to skruene i posen merket "03809".

Mål deretter diameteren på dørhullet. Hvis det er standard 2-1 / 8 "måling, trenger du adapterringen.

Skyv den inn på Kevo-låsen med tappene vendt utover.

Derefter måler tykkelsen på døren. Hvis den er 1-3 / 8 "tykk, bruk kortere skruer i posen merket" 19571 ". Hvis det er 1-3 / 4 "tykk, bruk de lengre skruene. Du trenger dem praktiske et par skritt senere.

Plasser Kevo-låsen på døren, mate kabelen under sperren og sett stangen gjennom det midterste sperrehullet, pass på å justere formen for å få den inn.

På den andre siden plasser monteringsplaten over hullet og før kabelen gjennom den.

Ta de to skruene (enten de korte eller lange) og sett dem inn gjennom monteringsplaten og inn i Kevo-låsen på den andre siden. Bruk skruetrekker eller kraftborer for å stramme dem. Dette festes sikkert på Kevo-låsen til døren.

Deretter tar du nøkkelen som følger med i settet og setter den inn i låsen. Pass på at dødbolten strekker seg og trekker seg fri.

Flytt på, skille innvendig deksel fra interiørmekanismen og fjern batteripakken.

Koble kabelen fra Kevo-låsen til den indre mekanismen.

Ta kabelen inn i interiørmekanismen så godt du kan, og skyv hele greia på låsens stang fra den andre siden og fest alt på plass.

Fest innvendig mekanisme til døren med de små skruene i posen merket "49191" og bruk de nedre skrueterminaler på sidene.

Sett deretter inn fire AA-batterier i batteripakken. Kittet kommer med disse batteriene.

Denne neste delen er litt vanskelig: Trykk og hold inne programknappen i midten av interiørmekanismen når du skyver batteriet inn. Når batteriet er helt på plass, slipper du programknappen.

Låsen piper og statuslampen lyser. Etter noen sekunder trykker du på og slipper programmet igjen og låsen trekkes inn og strekker seg. Hvis dette ikke skjedde, gjenta trinnene ovenfor.

Trinn tre: Installer Kevo App

Last ned og installer Kevo-appen til telefonen din, som er tilgjengelig for iPhone og Android.

Åpne den og trykk på "Kom i gang".

Hvis du ikke allerede har en Kevo-konto, klikker du på "Opprett konto" og går gjennom etableringsprosessen. Hvis ikke, skriv inn legitimasjonene dine og klikk på "Logg på".

Når du er på for første gang, vil Kevo spørre deg tillatelse til ulike funksjoner, som for eksempel sted og Bluetooth. Bluetooth er nødvendig for at låsene skal fungere sammen med telefonen, mens plasseringen vil minst forbedre teknologien som brukes, ifølge Kwikset.

Når du kommer til hovedskjermen, trykker du på pluss-knappen øverst til høyre på skjermen.

Velg "Konfigurer en enhet".

Trykk på "Pair a Device" nederst.

Pek på produsentens smarte lås, som i dette tilfellet er "Kwikset".

Velg den smarte låsemodellen du installerte, som i dette tilfellet er "Kevo 2nd Gen".

Deretter trykker du på og slipper programknappen på låsens indre og sørger for at telefonen er i nærheten (du trenger ikke å trykke på telefonen på lås slik appen sier).

Appen vil da oppdage låsen og vil be deg om å skrive inn et navn for det. Trykk på "Fortsett" når du er ferdig med det.

Det kan være en programvareoppdatering tilgjengelig for låsen. I så fall trykker du på "Oppdater lås" nederst og la telefonen være åpen og nær lås under oppdateringsprosessen.

Når du er ferdig, trykk "Ferdig" nederst.

Trykk på "Komplett oppsett" nederst på skjermen i appen.

Deretter klikker du på låsen din i appen.

Du får en veldig rask opplæring om hvordan du bruker låsen. Sveip til venstre.

Trykk på "Jeg er klar" nederst.

Derfra kan du enten bruke appen til å låse og låse opp Kevo, eller bare bare berøre Kevo-låsen selv. For at du skal kunne komme i kontakt, må telefonen din være i Bluetooth-rekkevidde, og appen kjører i bakgrunnen (du trenger ikke at appen er åpen på skjermen - bare vær sikker på at du ikke sveiper den bort fra de nyeste appene dine liste).

Etter at alt er bra å gå, monter innvendig deksel for å fullføre installasjonen med de tre små skruene i posen merket "64109".

En ting å merke seg er at du kan gi enkel tilgang til låsens programknapp ved å "låse opp" det svarte vinduet. Dette gjøres ved å fjerne skruen på baksiden av dekselet og deretter sette dekselet på plass etter det.

Dette gjør det mulig å fjerne det lille svarte vinduet uten å fjerne hele dekselet, noe som vil kreve at du fjerner alle tre skruene.

Er ikke Bluetooth-området for stort for at dette skal være sikkert?

En stor bekymring som jeg hadde om Kevo var at så lenge telefonen er innenfor Bluetooth-rekkevidde av låsen, hvem som helst kan låse opp det og åpne døren fritt. Så teknisk, selv om du er hjemme og holder døren låst, kan noen fortsatt låse opp den. Men Kwikset sier at Kevo "har en unik og patentanmeldt funksjon" som tar seg av dette.

Fra min egen testing virker det egentlig veldig bra. Jeg var i stand til å stå på den andre siden av døren med telefonen min i lommen min, mens jeg hadde noen andre forsøkt å låse opp døren, ingen terninger. Det var ikke før jeg faktisk sto foran døren at den var i stand til å låse opp.

Hvis du fortsatt er veldig paranoid om dette, kan du bare lukke Kevo-appen helt (i stedet for å la den kjøre i bakgrunnen), som deaktiverer funksjonen for berøring som skal åpnes. Men dette betyr også at når du trenger å låse opp døren, må du trekke telefonen ut og åpne appen, noe som negerer det meste av det praktiske å ha låsen i utgangspunktet.

Når det gjelder å miste telefonen eller få den stjålet, kan du logge inn på Kevos webgrensesnitt og deaktivere telefonen fra å arbeide med lås når som helst. Inntil du gjør det, kan en tyv teoretisk gå til huset ditt og låse opp døren din. Det er imidlertid svært usannsynlig at en tyv eller noen som finner at telefonen din vil vite hvor du bodde i utgangspunktet, med mindre de var i stand til å låse opp telefonen og kikke rundt for info. (Du har en passordlås, ikke sant ?!)

Link
Plus
Send
Send
Pin