Skip to main content

Slik låser du opp Kevo Smart Lock uten telefonen

Slik låser du opp Kevo Smart Lock uten telefonen

Geoffrey Carr

Kwikset Kevo stammer for det meste på smarttelefonen din for å låse og låse opp, men hva om telefonen din døde eller du bare glemte å ta med deg når du forlot huset? Du er ikke helt uheldig, og med et par forebyggende tiltak kan du hvile lett og vite at du fortsatt kan låse opp døren din selv om telefonen ikke klarer å hjelpe.

Kevo er sterkt avhengige av at det er praktisk å låse og låse opp døren uten at du trenger en fysisk nøkkel. I stedet bruker den en kombinasjon av telefonens Bluetooth, Wi-Fi og GPS for å oppdage om du er kommet hjem og er nær inngangsdøren. I så fall kan du trykke på låsen for å raskt låse opp den. Hvis ikke, forblir Kevo ulåst.

Men hvis telefonbatteriet døde, glemte du telefonen, eller du mistet det, kan du lure på hvordan duck kommer til å komme inn i ditt eget hus. Det er et par ting du kan gjøre.

Bruk de faktiske tastene dine (Duh)

Kwikset Kevo kan fortsatt fungere som en tradisjonell deadbolt ville - den har en tradisjonell lås som låser opp og låser med en vanlig nøkkel (som følger med Kevo), helt omgå låsens smarts. Så nei, du er ikke helt skrudd hvis telefonen dør eller du ikke har den med deg.

Vel, flott; nå må du bære en ekstra nøkkel med deg hele tiden, bare i tilfelle. Men sannheten er at du sannsynligvis allerede har en nøkkelring full av nøkler med deg, uansett, spesielt hvis du har en bil. Så problemet med å måtte legge til en ny nøkkel til oppsettet ditt er sannsynligvis ikke en stor avtale.

Men hvis du ikke bærer nøkkelring med deg, vil det fortsatt være en god ide å få tilgang til en reservedel, helst ved å gjemme det et sted utenfor huset ditt.

Gjør nå ikke det opplagte og skjul reservedelstasten under dørmatten din eller i verandaens lysarmatur, da det er åpenbare steder hvor tyver vil se. I stedet skjul det et sted som ikke er nær inngangsdøren din, som et sted langs huset ditt. Derfra gjemmer du på et sted som ingen ville tro å se, som innsiden av grillen eller til og med et sted under din store klimaanlegg.

Å hente den sparenøkkelen kan være en smerte i bakenden hvis du låser deg ut av huset ditt ... men i det minste vil du kunne komme tilbake i huset ditt.

Lån en venns telefon

Hvis du ikke har tilgang til en ekstra nøkkel, eller telefonen din, er det fortsatt et håp igjen. Som en siste utvei kan du pent spørre en venn hvis du kan låne telefonen, laste ned Kevo-appen, logg inn med Kevo-legitimasjonene, og bruk deretter telefonen til å låse opp døren. Siden dine digitale eKeys er låst til Kevo-kontoen din i stedet for telefonen, vil dette fungere.

Selvfølgelig, det er slags en siste grøft, og jeg gjetter at en venn ikke ville være for spesielt begeistret for at du lastet ned en app til telefonen. Forhåpentligvis er det en god venn, og de hjelper deg allikevel.

Låser døren uten telefonen

Når det gjelder å låse døren din på vei ut av huset, er alt du trenger å gjøre ved å trykke på Kevo for å få den til å låse, så lenge du har telefonen på personen din. Så hvis den ikke låser, vet du at du sannsynligvis har glemt telefonen og kan løpe tilbake for å få det. Og forhåpentligvis er du smart nok til ikke å forlate huset med en telefon som har et dødt batteri.

Men hvis du ikke har telefonen på deg, eller den er død, og du må låse døren, kan du dra nytte av Triple Touch Lock, som er en funksjon på Kevo som lar deg låse døren din uten at telefonen din er til stede.

For å gjøre dette må du ta av dekselet på låsen og finne det lille bryterbordet (som vist på bildet ovenfor). Derfra slår du på bryter nr. 2 ved å få en penn og skyver opp den lille bryteren.

Derfra blir Triple Touch Lock aktivert, og alt du trenger å gjøre er å trykke på låsen tre påfølgende tider for å låse døren.

Link
Plus
Send
Send
Pin