Skip to main content

Slik setter du opp Kwikset Kevo Fob for å låse opp døren uten telefonen

Slik setter du opp Kwikset Kevo Fob for å låse opp døren uten telefonen

Geoffrey Carr

Under normale omstendigheter er Kwikset Kevo avhengig av telefonen din for å vite om den skal låse opp døren. Men hvis du hellere bruker en dedikert nøkkelfob for det (eller som sikkerhetskopi når du glemmer telefonen), kan du sette opp Kwikset Kevo Fob for å gi telefonen en pause.

Fob er en direkte erstatning for telefonen din, og for bare $ 25, er det ikke så ille med en investering hvis du ikke har telefonen din Bluetooth hele tiden. I tillegg, fra testen min fungerer foben like bra som telefonen din, og du trenger ikke å holde den oppe nær lås. Det gjør det bra i lommen, og det fungerer fint.

For å sette opp foben og få den til å fungere med Kevo-lås, start med å ta en penn eller blyant og trykk på knappen midt i fobet. Det lille LED-lampen blinker grønt.

Deretter hodet til låsen din (sørg for at den er låst opp for dette), og fjern batteridekselet eller hele dekselet selv for å avsløre programknappen. Trykk på den når du har tilgang til den.

Derfra holder du fob opp til låsen, og fob begynner å blinke raskere. Om et par sekunder vil låsen pipe to ganger for å indikere en vellykket sammenkobling.

Det er alt der er til det! Du kan umiddelbart begynne å bruke fob for å låse opp døren. Test det først før du faktisk setter det inn i offisiell bruk, for å sørge for at det fungerer som forventet.

Link
Plus
Send
Send
Pin