Skip to main content

Hva er Microsoft Office Click-to-Run-teknologi?

Hva er Microsoft Office Click-to-Run-teknologi?

Geoffrey Carr

Microsoft tilbyr en ny måte å laste ned og installere produkter av Microsoft Office 2010 og senere på. Denne teknologien kalles Microsoft Office Click-to-Run.

Office Click-to-Run er en ny måte for bredbåndskunder å skaffe Microsoft Office og for å oppdatere Office 2010. Office Click-to-Run bruker virtualiserings- og streamingteknologien fra Microsoft.

Microsoft Office Click-to-Run-teknologi

Office Click-to-Run-produkter bruker streamingteknologi som ligner på å se en video på nettet. Når du ser på en video på nettet, kan du se den første delen av videoen før hele filen lastes ned. På samme måte kan du begynne å bruke Office 2010 før hele pakken eller produktet lastes ned når du bruker Office Click-to-Run. Derfor blir resten av Office 2010 nedlastet i bakgrunnen stille mens du bruker en del av Office 2010.

På dette tidspunktet er bare Microsoft Office Home og Student 2010, Microsoft Office Home og Business 2010 og Microsoft Office Starter 2010 tilgjengelig ved å bruke Office Click-to-Run, som inkluderer følgende Office 2010-programmer: Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Word Starter og Excel Starter. Office Click-to-Run-produkter bruker også Microsoft virtualiseringsteknologi som lagrer Office 2010 i virtualisert applikasjonsplass. Dette virtuelle rommet skiller Office 2010 fra det vanlige filsystemet og fra de andre programmene på datamaskinen. Denne separasjonen lar Office 2010 sameksistere sammen med en eksisterende versjon av Office som allerede er installert på datamaskinen. Det er også andre fordeler for Office Click-to-Run.

Klikk-til-Run-produkter tar også opp omtrent halvparten av diskplassen for normale produkter, de reparerer mer fullstendig, og de vil ikke bryte annen programvare installert på PCen fordi de har private kopier av alle filene og registreringen.

Les mer: KB982434 | TechNet | Microsoft.

Hvordan reparere, oppdatere, avinstallere Click-to-Run kan også interessere deg!

Link
Plus
Send
Send
Pin