Skip to main content

Finn ut hvilke søkeord som gir besøkende til nettstedet ditt med Google Analytics

Finn ut hvilke søkeord som gir besøkende til nettstedet ditt med Google Analytics

Geoffrey Carr

Merk: Denne artikkelen er var for den tidligere versjonen av Analytics

Google Analytics er et fantastisk gratis verktøy for webmastere å spore statistikk. Det eneste problemet med det er at noen av de vanligste oppgavene virker unormalt vanskelig å gjøre, eller blir begravet under en rekke menyelementer med merkelige navn.

En vanlig oppgave for en webmaster eller blogger prøver å finne ut hvilke søkeord som fører brukere til nettstedet ditt. Dette kan hjelpe deg med å optimalisere ved å inkludere de riktige søkeordene i artiklene dine eller innleggene.

For å gjøre dette, vil du først velge et datoperiode som du prøver å se på. Det er en kalender i nederste høyre hjørne du bruker til å angi datoperioden.

Nå velger du Alle rapporter Markedsføringsoptimalisering Markedsføringskampanjeresultater Kildekonvertering, som vist på bildet nedenfor:

Når du er der, klikker du på den lille røde sirkulære pilknappen, velger Cross Segment Performance, og deretter Søkeord.

Du vil nå se en graf som ligner den nedenfor, og også en tabell med faktiske data. Jeg har utelatt dataoversikten fordi jeg ikke er sikker på om jeg vil dele mine eksakte tall med folk, men du bør fortsatt få ideen.

Du kan også eksportere en fullstendig liste over disse søkeordene ved å klikke på et av eksportformatene som vises på bildet nedenfor:

Det er nyttig å sammenligne søkeordene dine fra måned til måned, for å se hvordan innholdet og artikklene gir besøkende besøkende over tid. Det kan hende du finner visse søkeord bedre i visse måneder.

Abonner på RSS-feeden, fordi noen mer indepth Google Analytics HowTos er på vei!

Link
Plus
Send
Send
Pin