Skip to main content

Opprett din egen enkle iGoogle-gadget

Opprett din egen enkle iGoogle-gadget

Geoffrey Carr

Du trenger ikke å være en superprogrammerer for å lage gadgets for deg og din venns iGoogle-side. Nå vil denne metoden ikke skape noen prangende spill eller vise lagerrapporter, men det er en morsom måte å dele innhold med venner og familie på. Hvis du ennå ikke har opprettet en iGoogle-side, er det veldig enkelt, bare logg inn med Gmail-innlogging (eller sett opp en ny konto) og begynn å lage innhold for siden.

For å begynne å legge til innhold, gå til lenken Legg til ting, og du kan bla gjennom hundrevis av gadgets basert på forskjellige kategorier og emner. Her er eksemplet på HowGo To Geek iGoogle-gadgeten.

Det første er å gå til Googles side for å lage din egen gadget. Når du kommer til siden, er det en 7 grunnleggende maler hvor du bare fyller ut et skjema og lagrer for å få gadgeten din. Her skal jeg vise Free Form-malen. For dette eksempelet vil jeg lage en gadget for deg, men du kan tilpasse dine for hva du vil.

Deretter skriver du inn en tittel for gadgeten din og en link til nettstedet ditt eller bloggen. Skriv inn din unike tekst, og velg layout og bakgrunnsfarger. Du kan forhåndsvise gadgeten din når du redigerer og gjør endringer.

Du kan legge til et bilde fra Picasa webalbum, webadresse eller laste opp direkte fra harddisken din.

Dette er det endelige produktet av min ukentlige tips-gadget.

Etter at du har opprettet gadgeten din, vil du avgjøre om du vil publisere den i gadgetkatalogen eller ikke. Hvis dette er en personlig gadget for deg og vennen din, vil du sannsynligvis ikke publisere den. Du kan imidlertid endre denne innstillingen senere hvis du føler behovet. Jeg skal gå videre og publisere denne.

For å gjøre endringer i iGoogle-gadgeten klikker du bare på rullegardinmenyen og gjør endringer. Etter at du har opprettet gadgeten, vil du kanskje invitere flere personer til å dele den med.

Denne metoden er en enkel og enkel måte å dele innhold med venner, familie og kolleger på deres iGoogle-sider. I fremtidige artikler vil vi gå inn i Google Gadget API og lære å lage noen kule og sprø blinkende gizmoer.

Link
Plus
Send
Send
Pin