Skip to main content

Opprett din egen "Sett inn hyperkobling" -funksjon i hvilken som helst app med AutoHotkey

Opprett din egen "Sett inn hyperkobling" -funksjon i hvilken som helst app med AutoHotkey

Geoffrey Carr

Hvis du noen gang har brukt Microsoft Word eller Windows Live Writer, er du sikkert kjent med hvordan du kan markere litt tekst og deretter bruke hurtigtast Ctrl + K for å konvertere teksten til en hyperkobling. Hvis du er i en tekstredigerer, er det ikke så lett ... til nå.

Det vi har gjort er satt sammen et AutoHotkey-skript som automatiserer prosessen med å opprette en kobling, og vi demonstrerer det ved hjelp av WordPress-postredigeren, selv om det ikke er det eneste stedet du kan bruke denne teknikken.

Bruk vår nye "Sett inn hyperkobling" -funksjon

Først antar vi at du allerede har kopiert nettadressen til utklippstavlen, og da vil du ganske enkelt velge litt tekst som du vil omdanne til en kobling, forutsatt at du er i HTML-visningen, selvfølgelig, siden du ikke ville Ønsker å gjøre dette i den visuelle redaktøren.

Nå skal du trykke på snarvei-tasten du har valgt. I vårt eksempel bruker vi Alt + 9 siden det sjelden blir tatt av noe annet ...

Og akkurat slik erstattes teksten med hyperkoblingen, inkludert nettadressen du hadde på utklippstavlen.

Merk: Selvfølgelig, i WordPress-editoren, kan du alltid bruke snarveien Alt + Shift + A, som vil starte en dialogboks som lar deg gå inn i koblingen, men vi bruker bare dette som et eksempel - selv om du kanskje Legg merke til at metoden vår bare krever en enkelt tastetrykk.

Opprette "Sett inn hyperkobling" -funksjonen

For å lage funksjonen for deg selv, opprett enten et nytt AutoHotkey-skript, legg til følgende i ditt eksisterende skript, eller last ned filen nederst og kjør den. Naturligvis antar vi at du allerede har installert AutoHotkey.

!9::{ Sleep, 100 clipurl := clipboard Send ^c Sleep, 50 clipurl := '' . clipboard . '' SendInput {Raw}%clipurl% clipboard := clipurl clipurl =; Return}

Slik fungerer det ... du merker at vi bruker Alt + 9 som tastaturgenvei, men du kan tilpasse dette til alt du vil.

Den første linjen inne i parenteser pauser skriptet for 1 / 10th av et sekund for å sikre at du har sluppet snarveien, og clipurl: = utklippstavlen kopierer nåværende utklippstavlen (nettadressen) til en variabel for å lagre for senere . Når det er gjort, automatiserer skriptet kopiering av utvalget til utklippstavlen med Ctrl + C, sammenstiller lenken sammen, og limer deretter hele greia tilbake i applikasjonen, og erstatter gjeldende tekst i prosessen. Det siste trinnet setter utklippstavlen tilbake slik det var før du kjørte kommandoen.

Last ned "Sett inn hyperkobling" AutoHotkey Script

Link
Plus
Send
Send
Pin