Skip to main content

Hold Office 2007-dokumenter lett tilgjengelig på den enkle måten

Hold Office 2007-dokumenter lett tilgjengelig på den enkle måten

Geoffrey Carr

Hvor mange ganger har du vært på utkikk eller et Word of Excel-dokument, og hva skal det være en rask gjenfinning tar flere minutter? Sikker, du kan alltid søke, men for ofte brukte dokumenter som ikke er den beste løsningen.

I dag ser vi på en enkel måte å holde de viktigste dokumentene dine lett tilgjengelige i Office 2007. Dette trikset fungerer sammen med Word, Excel og PowerPoint akkurat det samme ... det er et trykkpinneikon ved siden av hvert element i den nyeste dokumentlisten.

Bruke trykknappene

Først åpne et viktig dokument, det spiller ingen rolle hvilken, vi trenger bare tilgang til Office-knappen. Du vil legge merke til at hver gang du åpner Office-knappen, er det en liste over nyere dokumenter. En lignende versjon av denne funksjonen var også tilgjengelig i 2003.

Nå med 2007 kan vi bruke pushpin-ikonet ved siden av hvert dokument. Bare klikk på pushpin-ikonet for å aktivere dokumentet på listen. Nå vil disse dokumentene alltid være der til du unpin dem.

Et annet trekk ved dette å se på er evnen til å endre antall nyere dokumenter som vises. For å gjøre dette, klikk på Office-knappen og velg Programalternativer.

Klikk nå på Avansert og bla ned til skjermbildet. Øk eller senk nå mengden av nyere dokumenter som skal vises, og trykk deretter OK.

Selvfølgelig, hvis du ikke vil vise noen, endrer du verdien til 0.

Link
Plus
Send
Send
Pin