Skip to main content

Hurtig Tips: Bytt mellom signaturer i Outlook 2007 den enkle måten

Hurtig Tips: Bytt mellom signaturer i Outlook 2007 den enkle måten

Geoffrey Carr

Det er mange mennesker som bor i Microsoft Outlook en god prosentandel av dagen. Du vil kanskje ha eller trenger å endre e-signaturen jevnlig avhengig av personen du e-posterer eller kontoen du bruker, og det er en veldig enkel måte å gjøre dette på, som kanskje ikke er tydelig.

Dette er spesielt nyttig hvis du sender e-postkontakter og kontaktkontakter på samme konto. Hvis du ikke allerede har opprettet en signatur, kan du se vår tidligere artikkel om å skape en signatur i Outlook 2007.

Bytter e-post signatur

Åpne Outlook og skriv e-postmeldingen. Etter at du har fullført eposten din, høyreklikk standard signaturen og velg den du vil bruke.

Det er alt der er til det! Signaturen du valgte vil nå bli vist. Enkel!

En annen kul snarvei med dette er å kunne raskt lage en ny signatur lettere enn å gå gjennom den andre prosessen vi tidligere beskrev. Igjen rett høyreklikk på gjeldende standard signatur, og denne gangen velger du Signaturer.

Dette åpner for signaturer og brevpapir, hvor du enkelt kan opprette en ny signatur. Bare klikk på Ny knappen, gi den et navn, skriv inn og formater signaturen til din smak og klikk OK.

For ekstra kreditt kan du også opprette et elektronisk visittkort, som du kan legge til i en epost når du trenger det.

Link
Plus
Send
Send
Pin