Skip to main content

eHour TimeSheet gjennomgang, installasjon, nedlasting

eHour TimeSheet gjennomgang, installasjon, nedlasting

Geoffrey Carr

eHour er i utgangspunktet et nettbasert tidssporings- og prosjektstyringsverktøy som kan brukes av enkeltpersoner eller bedrifter til å lade sine ansatte i samsvar med tiden de har jobbet. Det gjør timesheet-administrasjonen veldig enkel, med sitt brukervennlige webgrensesnitt. eHour er åpen, så du trenger ikke bruke penger til å spore prosjektene dine.

eHour Review

Målet med denne programvaren er å beregne tidsutgifter av en person på hans / hennes arbeid, noe som faktisk er veldig vanskelig å beregne. For å bruke denne programvaren må du installere Java Runtime Environment på maskinen din. I utgangspunktet fungerer denne programvaren som en server som du vil være vert for på PCen din, og hvem som helst kan få tilgang til eHour med en nettleser. Denne programvaren øker produktiviteten og reduserer innsatsen.

eHour-funksjoner

Noen av de viktigste funksjonene i dette verktøyet er:

 • Kan skape flere brukere basert på deres rolle som: Admin, Regular og Reporting.
 • Du kan opprette flere prosjekter og tildele forskjellige prosjekter til forskjellige brukere eller ansatte. Du kan til og med tildele flere prosjekter til flere ansatte.
 • Kan velge start- og sluttdato for et prosjekt og også fikse arbeidstimer og beløpet betalt til en bruker for et bestemt prosjekt i en arbeidstid.
 • Kalender kan brukes til å administrere ferien til dine ansatte, dette gjør oppmøteprosessen enklere.
 • Omfattende og spesialiserte rapporter om alle kunder, prosjekter, brukere, avdelinger eller et utvalg av dem.
 • Fullstendig tilpassbar, valuta kan settes.
 • Kommer med en innebygd e-postserver.
 • Tilgjengelig på forskjellige språk
 • Kryssplattform
 • Du trenger ikke å installere programvare på en PC, kan bare nås fra en nettleser.
 • Eksempeleksportalternativ tilgjengelig for rapporter.

eHour-grensesnitt

Siden dette er en nettbasert programvare, er grensesnittet den viktigste delen. Det nettbaserte grensesnittet til dette verktøyet er bare fantastisk. Det laster som et vanlig nettsted, og det laster litt raskere, hvis vi sammenligner det med noen andre nettsteder som laster ganske sakte. Grensesnittet er enkelt og initiativ, og alle kan bruke det uten mye problem. Men vi ville ha vurdert det mer nyttig hvis de tillot et selskap å laste opp sin egen logo i stedet for eHours logo.

eHour nedlasting

Jeg vil gjerne konkludere med at eHour er det beste tidsstyringsverktøyet der ute, med mange funksjoner. Det vil gjøre oppgaven din mye enklere og vil hjelpe deg med å administrere dine kunder og ansatte effektivt.

Klikk her å laste ned eHour for Windows.

Link
Plus
Send
Send
Pin