Skip to main content

KeyScrambler Personlig gjennomgang og gratis nedlasting

KeyScrambler Personlig gjennomgang og gratis nedlasting

Geoffrey Carr

I denne onlinealderen hvor det meste av arbeidet ditt er gjort på Internett, trenger du riktig beskyttelse mot snoopers etc. Det er mennesker og roboter som samler inn informasjon om deg og bruker den til egne fordeler. Vi har dekket ulike metoder for å holde seg trygge på Internett. Denne anmeldelsen av KeyScrambler Personlig Gratis, en anti-keylogging programvare, som krypterer tastetrykk i en nettleser, er en del av serien for å holde informasjonen din privat når du surfer og skriver inn informasjonen din ved hjelp av nettlesere.

Vær oppmerksom på at vi i denne vurderingen dekker kun den gratis versjonen av KeyScrambler - og det er KeyScrambler Personal.

KeyScrambler Personal: Fungerer mellom tastatur og cache

Det er ingenting som kan gi deg fullstendig sikkerhet, og du må kanskje kompensere for sikkerheten med fart eller noe annet - inkludert penger! Av alt er det beste Internett-sikkerhetsproduktet The Onion Router (TOR). Men er ganske treg, så du kan ikke ønske å bruke den til vanlig bruk. Produktet vi vurderer i dette innlegget er en programvare som endrer tastetrykkene til noe annet og er helt forskjellig fra TOR eller dens liker. Mens TOR er en nettleser basert på en labyrint av rutere for å gjøre deg uoppnåelig, er KeyScrambler noe som virker mellom tastaturet og keyloggers. Dette betyr at det endres - eller rettere - krypterer tegnene du skriver inn i noe annet før det kommer til en annen del av datamaskinen.

For å se hvordan det fungerer, installerte jeg en keylogger på datamaskinen min. Følgende bilde viser hva jeg skrev i Facebook og hva var logget av keyloggeren. Denne anmeldelsen viser at KeyScramber fungerer og er en av de beste tastaturkrypteringsprogramvarene som er tilgjengelige gratis. Jeg sier det er blant de beste fordi du kan se i keylogger-rapporten at ingen kan fornuftige hva som faktisk ble skrevet i nettleseren!

En ukjent keylogger på datamaskinen kan være det verste å skje. Keyloggers kan gi bort all informasjon du skriver, og de fleste av dem sporer også nettadressen til nettsteder du besøker. Det betyr at hvis du besøker bankkontoen din, kan personen som installerte keyloggers på datamaskinen enkelt lese og gjenta bankens passord pluss ID. Den samme faren gjelder også for private og viktige dokumenter etc.

Begrensning av KeyScrambler Personlig Gratis: Ufullstendig beskyttelse

Mens KeyScrambler hjelper deg å holde seg trygg på Internett når du bruker en nettleser, gir det ingen beskyttelse når du skriver på - si Microsoft Word eller en hvilken som helst e-postklient. I dette tilfellet er kryptering av tegn skrevet inn begrenset til nettlesere. Men siden det meste av dagens arbeid i nettleserbasert, har KeyScrambler Personal på din maskin i stor grad sikret deg.

Hvis du bruker nettleserbasert tekstbehandling, for eksempel Office Web Apps, er du sikker. Hvis du bruker nettbasert e-post, er du beskyttet - som KeyScrambler er kompatibel med nesten alle kjente nettlesere. Det eneste problemet er at det ikke vil kryptere (kryptere) dataene du skriver inn i datamaskinbasert programvare, for eksempel en e-postklient eller et tekstbehandlingsprogram som er installert på din lokale datamaskin.

Jeg vet ikke hvorfor KeyScrambler valgte å beholde den lokale programvaren ut av kryptering. Den betalte versjonen gir sikkerhet når du jobber med Windows Utforsker, men bekymringen min er Microsoft Word og lignende applikasjoner.

Sannsynligvis er et annet system på jobb når du sender tastetrykk til nettlesere enn å sende dem til lokalt installerte tekstbehandlingsdokumenter, inkludert e-postklienter. Kanskje det er mulig å kryptere krypterings tastaturbufferen før du sender tastetrykkene til nettleserne. For lokale installasjoner antar jeg at tastetrykkene blir sendt direkte til programmer før noen annen programvare kan få tilgang til og kryptere dem. Jeg vet det ikke sikkert; Hvis du har noen informasjon om dette, vennligst del med meg.

KeyScrambler Personlig gjennomgang: Best Browser KeyStroke Protection

Ikke bli spente hvis KeyScrambler-ikonet sier at du ikke er beskyttet. Jeg var nesten irritert mens jeg prøvde å gjennomgå KeyScrambler og se skuffikonet av. Problemet var at jeg prøvde å bruke MS Word og Notisblokk. Det ville ikke slå på, selv om systemstatusmenyen viste det som slått på.

Først da jeg byttet til nettleseren min, la jeg merke til at den var slått på. Så når du jobber med noe annet enn nettleseren din, er KeyScrambler slumrende. Den aktiveres automatisk så snart du bytter til nettlesere. Du kan til og med se en KeyScrambler Strip mot midten av nettleseren når og når du åpner eller bytter til nettleseren din - hvilken som helst nettleser.

MITT VERDIKT: Denne anmeldelsen av KeyScrambler fremhever følgende punkter:

  1. Du er helt sikker når du skriver inn i (ALLE) nettlesere - det være seg Firefox, Chrome, IE, Opera, EPIC eller noe annet! Det virket til og med på den bærbare versjonen av Mozilla.
  2. Beskyttelsen er begrenset til nettlesere. For bedre beskyttelse, må du installere en god anti-malware som kan oppdage og fjerne keyloggers. Hvis du bruker Windows Vista eller over, har du standard Windows Defender som er god nok.
  3. Endelig er det ikke et verktøy som vil gjemme din IP-adresse eller kryptere all din Internett-trafikk. Hvis du trenger en slik beskyttelse, les vår gjennomgang av Spotflux: et gratis VPN som sikrer dataene dine på Internett.

KeyScrambler gratis nedlasting

KeyScrambler Personlig støtter en rekke nettlesere, og det er et stort pluss punkt. Du kan laste den ned fra her.

Del dine erfaringer, hvis noen, med KeyScrambler Personal.

Leter du etter mer lignende verktøy? Sjekk ut SpyShelter Personal Free, Zemana AntiLogger og Key Logger Detector.

Link
Plus
Send
Send
Pin