Skip to main content

Bakgrunnsblokker for Windows 10/8/7

Bakgrunnsblokker for Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Hvis du er som de fleste vanlige datamaskinbrukere som fortsetter å tilpasse skrivebordet, kan du prøve noe tapet klokker for Windows 10/8/7. Disse spesialdesignede, enkle bakgrunnsbilder viser en sanntidsklokke, direkte på skrivebordet, med vakre og attraktive design som skrivebordsbakgrunn. Dexclock er en av de bedre programmene som kan gjøre dette for deg.

Bakgrunnsblokker for Windows

Dexclock er et enkelt stykke programvare som lander og blir installert i systemet på kort tid, og lager et ikon i systemstatusfeltet. Verktøyet gir fire klokke bakgrunnsbilder som standard - A Cheshire Kitten, Kiwi Kiwi, Letter Eater og Squares1. Du kan velge noen av dem bare ved å dobbeltklikke på Dexclock-ikonet i systemstatusfeltet.

Som de fleste klokkeapplikasjoner tilbyr Dexclock også innstillingsalternativer som tidsformat på 12/24 timer og klokkeslett på skjermen. Hvis du er på utkikk etter flere tilpasningsalternativer eller fleksibilitet, er Dexclock absolutt ikke ditt valg.

Det beste med Dexclock er at den har en omfattende samling av beautified tapeklokke tilgjengelig for gratis nedlasting. Bare last ned bakgrunnsblokket av ditt valg og legg det til i klokkemappen din. Hvis du søker etter dem på Internett, vil du kunne finne dem.

Bortsett fra engelsk, støtter Dexclock flere språk som fransk, gresk, indonesisk, kinesisk, russisk, ungarsk, japansk og tyrkisk språk. Dexclock i et nøtteskall er et utmerket verktøy for de som ønsker en rask og enkel makeover på skrivebordet.

Dexclock gratis nedlasting

Last ned Dexclock her. Den fungerer på alle løpende versjoner av Windows, inkludert Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Windows XP.

Husk å være forsiktig når du installerer disse programmene eller de ekstra bakgrunnsklokker, siden de kan tilby å installere noen uønskede tredjepartskomponenter. Du kan fjerne merket for disse tilbudene.

Link
Plus
Send
Send
Pin