Skip to main content

Slik tilpasser du Google Chromecast med personlige bakgrunnsbilder og mer

Slik tilpasser du Google Chromecast med personlige bakgrunnsbilder og mer

Geoffrey Carr

Chromecast støtter endelig en funksjon som brukerne har bedt om i flere aldre: tilpasset bakgrunn. Les videre slik vi viser deg hvordan du legger til tilpassede bakgrunnsbilder på Chromecasts sprutskjerm, samt slå på vær, nyheter, satellittbilder og mer.

Chromecasten er fortsatt, som det var da vi vurderte det rundt denne tiden i fjor, kontrollert av Chomecast-hjelperapplikasjonen, og at appen bare mottok en velkomstoppdatering. Siden Chromecasten kom ut, har fans lurt etter flere funksjoner, siden Chromecast-skjermen (vises når du ikke aktivt støtter ting) er moden til å fungere som en informasjonsportal av forskjellige typer. Selv om de ikke har gått full widget-modus på oss ennå, har utviklere lagt til en håndfull nye og velkomstfunksjoner, kjent som Chromecast Backdrop, inkludert muligheten til å bruke personlige bakgrunnsbilder, værstatus, nyhetsoverskrifter og andre tapetalternativer.

Oppdater Chromecast-appen din

Hvis du leser denne opplæringen nær publiseringsdatoen, må du sannsynligvis oppdatere Chromecast-appen din (Google publiserte oppdateringen for alle iOS-brukere den 10/08/2014 og begynte å rulle den ut i bølger for Android-brukere på samme dag).

IOS-brukere trenger bare å oppdatere til den nyeste versjonen av Chromecast-appen (1.8.22 eller høyere), og de vil bli satt. Android-brukere, spesielt hvis de følger sammen innen de to første ukene etter at utgivelsesdatoen 10/08/2014 må oppdateres og sjekke deres oppdateringsversjon. Hvis deres Chromecast-app fortsatt er versjon 1.7. * De har ikke mottatt oppdateringen. Hvis det er 1,8. * Så har de.

Hvis du ikke er villig til å vente noen dager for oppdateringen, og du er komfortabel å installere et signert, men utenom markedsprogram, kan du få en kopi av den oppdaterte Chromecast APK-en her på APKMirror.

Når du har bekreftet at Chromecast-appen din er minst versjon 1.8.22 eller høyere (enten du er iOS eller Android), er du klar til å fortsette.

Lag et bakgrunnsbildealbum

Selv om du kan tilpasse de nye Chromecast-appfunksjonene (som vær og nyheter) uten en Google+ konto, trenger du en, hvis du vil ha den beste funksjonen i den nye oppdateringen (personlige bilder).

For øyeblikket er den eneste kilden til bakgrunnsbilder som er tilgjengelige for Chromecast, Google + -album. Du kan bruke eksisterende album eller lage en ny dedikert bare til Chromecast bakgrunnsbilder. I denne veiledningen antar vi at du ikke er en vanlig Google + -bruker, og du må opprette et enkelt privat album for bakgrunnsbilde.

Gå til plus.google.com og logg inn på Google-kontoen din. Naviger til bildene dine via rullegardinmenyen "hjemme" -knappen som ligger øverst til venstre eller hoppe direkte der med denne lenken.

Klikk på "Legg til bilder" i navigeringsfeltet, og dra og slipp deretter bildene du vil bruke som Chromecast-bakgrunnsbilde til opplastingsverktøyet. Klikk på rullegardinmenyen Legg til i album, sett på skjermbildet ovenfor, og opprett et nytt album (for eksempel "Chromecast Wallpaper") for bakgrunnsbildeet ditt.

Du kan gjenta denne prosessen for å legge til flere bilder i fremtiden. Du kan også bruke andre album i Google + -kontoen din (vi viser deg hvordan i neste trinn).

Konfigurer skjermen via Chromecast-appen

Album opprettet, det er på tide å skyte opp den nye Chomecast-appen og begynne å levere Chromecast vår med tilpasset bakgrunnsbilde.

Når du først kjører programmet etter oppdateringen, vil det be deg om å tilpasse Chromecasten din via det nye funksjonssettet. Hvis du har lest dette langt, er du tydelig interessert, trykk "Ja".

Velg Chromecasts du vil tilpasse via Bakgrunnen. Du kan ikke velge Chromecast med mindre den er på, så hvis du har din Chromecast koblet til TV-en din USB-port, må du slå på TVen først for å få Chromecast på nettet.

Når du velger Chromecasts og klikker "Bruk valgt", blir du bedt om å la Chromecast bruke posisjonsdataene dine og din personlige Google-konto. Du kan bruke noen av Bakgrunnsfunksjonene hvis du ikke tillater det, men hvis du ikke tillater Chromecast- og Chromecast-appen å få tilgang til plasseringsdata og -konto, vil du ikke få værdata og du vil ikke se dine personlige bakgrunnsbilder / bilder. Klikk på "Tillat."

På neste skjermbilde ser du de faktiske Bakgrunnsinnstillinger der du kan slå av skjermtyper og innstillinger. Innstillingene er ganske rett frem. Hvis du velger "Dine bilder", ser du en skjerm som følgende som lar deg velge hvilke Google+ album du vil bruke.

Velg albumene (du kan velge så mange du ønsker) og gå tilbake til forrige skjermbilde når du er ferdig. I tillegg til å bytte på dine personlige bilder kan du også bytte på Vær, Kunst, Nyheter og Livsstil, Satellittbilder og Funksjonsfotografier. La oss ta en titt på hva hver av disse alternativene innebærer.

Ovennevnte er et eksempel på den personlige tapetskjermen med været aktivert. Ikke bare ser vi et bilde av hunden Cricket (det samme bildet vi lastet opp i forrige trinn), men vi ser også været og tiden i nedre høyre hjørne.

Kunstkategorien trekker kunstverk fra Googles Open Gallery og Cultural Institute.Navnet på arbeidet, forfatteren, og samlingen det er fra, er oppført under vær / klokke-widgeten.

Satellittbilder gir fantastiske bilder fra Google Earth-samlingen. Vi var ikke så begeistret for denne spesielle funksjonen først, men etter å ha sett at det er en håndbasert samling av virkelig vakker satellittbilder, har vi blitt vunnet over. Bildene som sykler er egentlig noe å se og markere et bredt spekter av naturlige og geologiske strukturer fra hele verden.

Kategorien Nyheter og Livsstil er litt nysgjerrig. Ved første lesing, vil du anta at det ville være aktivt å vise nyheter (kanskje som en ticker på bunnen av skjermen eller hva har du). I stedet er det mer av en fotojournalistisk slags vibe der artikler fra store publikasjoner med gode bilder vedlagt ender opp. I eksemplet ovenfor ser vi en stor panne av picadillo fra en New York Times kulinarisk artikkel.

Av alle kategoriene var Nyheter og Livsstil den vi hadde mest blandede følelser om. Sikker på at det er roman, men det er ingen granulære kontroller, og det føles mye mer som Pinterest med flotte bilder enn det føles som en hvilken som helst nyttig nyhetskilde. Nå, gi det, Bakgrunnen er å sette vakre bilder på skjermen, så kanskje vi er dumme for å forvente noe annet.

Den siste kategorien er kategorien Utvalgte bilder, som gir den nøyaktige tapteffekten som har vært med Chromecast siden dag ett: Håndkursede bilder fra Googles samling og fra fotografer som deler arbeidet sitt på Google+.

Hvis du angir en enkelt veksle, får du en enkelt kategori; hvis du vil se bare dine personlige bilder, slå alt, men "Dine bilder" av. Hvis du vil ha en blanding av bilder, bytt så mange kategorier som du vil; Chromecast-enheten roterer mellom det du har valgt (for eksempel personlige bilder, bilder og satellittbilder).

Hvis du vil gjøre noen endringer i fremtiden, kan du bare åpne Chromecast-appen din, trykke på menyknappen øverst i venstre hjørne, og velg "Bakgrunn" for å bytte og endre Chromecast-tilpassingene dine.


Det er alt der er til det. Som langvarige fans av Chromecast er vi begeistret for å se de ekstra funksjonene, og håper at utviklingslaget for Chromecast fortsetter å ekspandere på skjermfunksjonene på Chromecast-skjermbildet, da det har stor potensial som et hjeminformasjonspanel.

Link
Plus
Send
Send
Pin