Skip to main content

Bing bruker Holiday Season med personlige gratulasjonskort og mer

Bing bruker Holiday Season med personlige gratulasjonskort og mer

Geoffrey Carr

Med høytiden er det opplagt å ønske våre kjære og nærliggende. Før starten av den digitale tidsalderen var alt som måtte gjøres, rush til nærmeste gratulasjonskortbutikker og velg, men med det nye kommunikasjonsverktøyet kan man også bruke dem til å sende hilsener til sine kjære. Vel, det er mange andre hilsen alternativer tilgjengelig, men Microsofts Bing tilbud synes å være toppen alt.

Personlige gratulasjonskort og mer fra Bing

Det er ikke for sent å sende sesonghilsener til en elsket. Velg ditt favoritt e-kortbilde, legg til en personlig melding, og del kjærligheten med Bing denne høysesongen.

Man kan nå send personlige feriekort til alle som er på Microsoft Bing og etter at du har valgt kortet, tillater tjenesten deg å tilpasse det med meldingsposten som du kan sende den via e-post, og også dele den på sosiale medier, inkludert Facebook og Twitter.

Vi fant noen fine sett med hilsener som passer til anledningen, og den beste delen er delingsalternativet som lar deg dele gjennom Facebook, Twitter, Outlook, e-post og også generere en delbar lenke for å sende den ut direkte.

Når det er sagt, har Bing introdusert et par funksjoner for å innlede feriesesongen, og gratulasjonskortet er bare en av dem. Slik sender du et gratulasjonskort til dine kjære. Gå til Bing og søk etter "Bing Holiday cheer". Det første resultatet vil vise frem noen gratulasjonskort. Velger "Se mer"Og dette vil trekke opp flere gratulasjonskort å velge mellom.

Vel, personaliseringen er ganske enkelt, velg "Rediger melding" og trykk på meldingen.

La oss nå ta litt tid å vite om de andre håndfulle tingene Microsoft Bing har lest for sine brukere denne høytiden.

  • Syng en sang- Kjærlighet synger? Vel, Bing har noen søte samling av gamle og nye ferie sanger som du kan synge sammen, takket være teksten sammen med videoen.
  • Filmguider- En av de beste måtene å tilbringe ferien er familie film tid. Den ferie film guide vil la deg streame en flott samling av filmen eller til og med kjøpe billetter til storskjermen.
  • Overdådige oppskrifter- Hvis du er i humør for å behandle smaksløkene, prøv en ny oppskrift etter at du har sjekket ut Bings bildekarusell av feriekaker. For den ekstra kreative kontakten kan du kanskje slå bakingen til et kreativt kunstverk, hva med en pepperkakehus?
  • håndverk- Hvem sa at håndverk ikke er gøy, la barna prøve ut de morsomme håndverksprosjektene og åpne noen av fargesidene på Edge-nettleseren og gjøre glede med blekkverktøyene, ikke flere fargestifter!

Bortsett fra disse kan du også spørre Cortana "Hvor er julemannen"Og følg ham som Norad og Microsoft spore ham 24. desember.

Vel, mens settet av nye funksjoner kan virke grunnleggende i naturen, er det faktum at de er underholdende og vil holde oss okkuperte gjennom ferie sesongene.

Relaterte innlegg:

  • Hvordan sette opp og bruk Miracast på Windows 10
  • Tips og sikkerhetsprogrammer for Facebook for å sikre din Facebook-konto
  • Bing satt til å være Konge av søkemotorer ... Under hetten, i det minste?
  • Unngå Online Shopping Svindel & Holiday Season Svindel
  • Hvordan lage gratulasjonskort i Microsoft Publisher

Link
Plus
Send
Send
Pin