Skip to main content

ManyCam: Legg til kule virtuelle spesial effekter på webkameraet ditt

ManyCam: Legg til kule virtuelle spesial effekter på webkameraet ditt

Geoffrey Carr

ManyCam er et freeware verktøy utviklet for Windows-plattformen. Den lar deg legge til live CGI-grafikk, for eksempel hatter eller briller, til et webkamerautgang. Den sporer automatisk ansiktsbevegelser og støtter tekst og tegner over video. I versjon 2.3 ble virtuelle 3D-masker introdusert. Det kan også bruke skrivebordet som et webkamera. Programmet lar brukere bruke sitt webkamera med flere Windows-programmer.

ManyCam er kompatibel med Yahoo, MSN, CamFrog, PalTalk, ICQ, Skype, YouTube, etc. Du kan bruke webkameraet ditt med flere applikasjoner samtidig, og legge til kul grafikk til webkameraet ditt.

Det er en enkel modul for å lage grafikk og effekter som er inkludert i programvaren. Du kan lage dine egne ansiktseffekter og bakgrunner. Du kan få mer enn 7.000 effekter fra databasen som ligger på ManyCams nettside. Du kan lage dine egne ManyCam-effekter ved å legge til bildefiler / videoer og konvertere dem til ManyCam-format.

Hvor mangeCam fungerer

ManyCam bruker et webkamera eller et kamera som er koblet til din Windows-PC som input av programvaren, og deretter replikerer den seg selv som en annen kilde til input. Den skaper et virtuelt kamera som er anerkjent av det meste av alle Windows-programvare. ManyCam jobber nesten med all chat og annen programvare som Windows Live Messenger og mange andre.

Du kan gi mange morsomme og kule effekter til webkamerautgangen, og dine venner som med deg er videosamtaler, vil bli overrasket når du vil bytte gjennom ulike bakgrunner. ManyCam gir støtte til det meste av programmene. Den beste funksjonen er at du selv kan bruke skrivebordet ditt som webkamera.

ManyCam er et gratis alternativ til Cyberlink YouCam

Det er mange andre lignende programvare som Magic Camera, Softcam og WebcamMax etc. men jeg tror at den mest funksjonelle fullapplikasjonen er ManyCam, da den gir den største støtten til applikasjoner. De fleste av de andre programmene betales, men dette er freeware, slik at du igjen kan spare penger ved å laste ned disse programmene.

Grensesnittet eller GUI er brukervennlig; du kan enkelt utføre sett med oppgaver uten komplikasjoner, alt er foran deg. Det er veldig lite og raskt søknad. Håper du likte det.

versjoner

Den stabile versjonen av programvaren ble utgitt som versjon 2.6.55, og jeg tror det var den mest populære av folk. Den nye versjonen som kommer til å tenke, vil inneholde bedre funksjoner.

nedlasting

Du kan laste den ned gratis til Windows 7 fra her.

MERK : Det vil forsøke å installere Ask-verktøylinjen under installasjonen, så vær oppmerksom, og kontroller at du fjerner merket for dette alternativet. Hvis det blir installert, kan du alltid avinstallere det via kontrollpanelet.

Link
Plus
Send
Send
Pin