Skip to main content

XnRetro: Legg til Retro og Vintage effekter på bilder

XnRetro: Legg til Retro og Vintage effekter på bilder

Geoffrey Carr

XnRetro er et gratis bilderedigeringsverktøy som lar deg legge til vintage, retro og diverse andre flotte grafikk og effekter på bildene og bildene dine. Pakket med et sett vakre effekter og fantastiske funksjoner hver effekt i XnRetro er tilpassbar og kan enkelt justeres etter behov. Programvaren er enkel å betjene. Bare åpne et bilde, legg til noen effekter og lagre det som du vil.

Legg til Retro og Vintage effekter på bilder

XnRetro kommer med 20 forskjellige retro effekter som er unike i seg selv. I tillegg til retrovirkningen er det 15 lyseffekter som legger til et lys overlegg til bilder. Fem vignetteeffekter er også tilgjengelige for å gjøre bildet bedre. Det finnes 30 forskjellige rammer som kan legges til i bildet. Rammene er ganske gode, og de ser også bra ut når de brukes på forskjellige bilder.

Ved hjelp av XnRetro kan du gjøre bildene dine skarpere og skarpe. Du kan til og med justere opacity og farger og gjøre bildene dine mer levende og strålende. For noen effekter kan du til og med justere grunnfargene på bildene og legge til en fargetone på bildet.

Freeware kommer med alle de grunnleggende funksjonene som justering av lysstyrke og kontrast. Gamma og eksponering kan også justeres av selve programvaren. Justeringen av Saturation er også en annen kul funksjon av programvaren. I tillegg til alle disse funksjonene er det et alternativ for støyjustering, RGB-fargejustering og vignettjustering. Du kan til og med rotere bilder. En tilbakestillingsknapp har også blitt gitt for å tilbakestille endringene som er gjort på bildet.

XnRetro kommer pre pakket med delingsfunksjoner. Dette betyr at du kan dele bildene dine direkte til populære sosiale nettverk som:

  • Facebook
  • tumblr
  • Picasa
  • Imgur
  • Images
  • yfrog
  • GlowFoto
  • TwitPic
  • e-post
  • Etc.

XnRetro kommer med et fint og intuitivt grensesnitt som er enkelt å bruke. Det er et enkelt vinduprogram som ikke har noen ekstra popup-vinduer eller adware. Den er tilgjengelig for nedlasting som en bærbar versjon som kan transporteres sammen på en USB-stasjon. Hvis du elsket XnRetro, vil du også elske den mens du bruker den på mobilenheten din. XnRetro er også tilgjengelig for mobile plattformer, nemlig Android og iOS, og vi forventer snart en utgivelse for Windows Phone også.

XnRetro Last ned

Klikk her å laste ned XnRetro for Windows. Det fungerer veldig effektivt, og resultatene er nøyaktige. Du vil bli imponert over resultatene av denne fantastiske programvaren.

Gi bildene dine et vintageutseende med Vintager for Windows PC.

Link
Plus
Send
Send
Pin