Skip to main content

Skal du oppgradere til Windows 10?

Skal du oppgradere til Windows 10?

Geoffrey Carr

Windows 10 er det nyeste operativsystemet fra Microsoft. Skal jeg oppgradere til Windows 10 fra Windows 8.1 eller Windows 7 nå? Hvis du har dette spørsmålet, forsøker dette innlegget å svare på spørsmålet ditt, og gir deg grunner til at det er fornuftig å oppgradere til Windows 10 og hvordan du vil gå hvis du ikke gjør det.

Hvorfor skal jeg oppgradere til Windows 10

Windows 10 er rett rundt hjørnet. Den endelige versjonen vil bli utgitt 20. juli 2015. Selv om mange er begeistret over det nye operativsystemet, tviler en liten prosentandel av Windows-brukere - bør de oppgradere til det nye Windows 10-operativsystemet nå, eller skal de vente i ett eller to år .

Startmenyen er tilbake

Startskjermen ble mislikt av mange. Lytt til tilbakemeldinger fra brukere, har Microsoft introdusert den Startmenyen i Windows 10. En overbevisende grunn til at mange skal oppgradere!

Windows 10 som en tjeneste

Windows 10 vil være det siste operativsystemet fra Microsoft. Det vil bli oppdateringer, dvs. Microsoft vil jobbe med å levere sikkerhetsoppdateringer og funksjoner oppdateringer til operativsystemet Windows 10, men det vil ikke være noe som Windows 11 eller Windows 12. Det faktum at Microsoft hadde sagt at Windows vil bli tilbudt som en tjeneste, gjør at Det er klart at du må oppgradere til Windows 10, selv om du utsetter installasjonen av operativsystemet i noen år. Det vil si at selv om du vil oppgradere til det nyeste operativsystemet etter fem år, vil du fortsatt oppgradere til Windows 10.

Drift av Windows 10 blir lettere hvis du oppgraderer

Dette er i tråd med ovenstående avsnitt. Jo tidligere du oppgraderer til Windows 10, før du lærer å operere operativsystemet. Du vil bli kjent med det nye navigasjonssystemet. Du vil vite hvor du skal finne ting du vil ha. Du vil lære om funksjonene i Windows 10 når og når de slipper ut og legges til din kopi av Windows 10. Det vil hjelpe deg med å holde deg foran folk som vil oppgradere til Windows 10 senere når støtte til Windows 7 er avsluttet.

Windows 10 er gratis for første ett år

Du kan allerede være på Windows 7 hvis ikke på Windows 8.1. Mange foretrukket å hoppe over Windows 8.1, spesielt store bedrifter. Microsoft har annonsert at du ikke trenger å betale noe hvis du oppgraderer innen de første 365 dagene etter utgivelsen av Windows 10 - det vil si etter 29. juli 2015. Du bør ta dette tilbudet, og du må betale opptil $ 199 (Windows 10 Pro-utgave ) for å få den nyeste versjonen av Windows 10. Du kan til og med måtte investere i å lære det nye operativsystemet hvis kontoret du jobber, plutselig oppgraderer til Windows 10.

Windows 10 betyr bedre sikkerhet

Det er mange sikkerhetsfunksjoner i Windows 10. Listen inkluderer blant annet Security Guard, Secure Boot. Du vil ha fordel over de bedriftene som fortsatt kjører Windows 7. IT-administratorer må bekymre seg mindre om mindre aspekter av sikkerhet og kan fokusere på større trusler, så vel som andre faktorer som sky etc. integrert i Windows 10.

Du sparer på trening

Forretningshuse bruker fortsatt Windows 7 SP1. Enterprise-versjonene er kanskje ikke gratis, men fortsatt, hvis du oppgraderer til Windows 10 etter hvert som den er utgitt, trenger du ikke å investere mye i Windows 10-opplæring. De nye funksjonene er enklere å forstå i forhold til Windows 8.1. Det er noen likheter i Windows 7 og Windows 10 i motsetning til Windows 8.1 som var helt annerledes og forvirrende. Hvis du investerer i Windows 10 nå - Pro eller Enterprise Edition, er du sikker på å spare på treningskostnader. Hvis du er en liten bedrift med 10-15 datamaskiner og er på Windows 7, kan du oppgradere gratis, og dermed spare kostnadene ved å kjøpe det siste operativsystemet fra Windows, eller heller, Windows som en tjeneste fra Microsoft. Hvis du er en bedrift, men oppgraderingene ikke vil være gratis, vil treningskostnadene være vesentlig mindre i forhold til hva du vil pådra deg tre år fra nå - som de første funksjonene ville forandres mye. Derfor bør selv bedrifter oppgradere til Windows 10 så snart som mulig.

Hvis du har andre spørsmål, vennligst les vår Windows 10 gjennomgang og Windows 10 FAQ for mer informasjon.

Link
Plus
Send
Send
Pin