Skip to main content

IOS "Definer" -funksjonen er nå "Slå opp", og det kan gjøre mye mer

IOS "Definer" -funksjonen er nå "Slå opp", og det kan gjøre mye mer

Geoffrey Carr

Definer-funksjonen i iOS har blitt omdøpt til "Look Up" i iOS 10, og har blitt forbedret for å gi mer enn bare definisjoner. Look Up presenterer nå resultater fra App Store, Apple Music, nettsteder og Wikipedia.

For å bruke Look Up-funksjonen, velg litt tekst i en app, for eksempel en nettleser eller en e-postprogram, og klikk deretter på "Slå opp" i popup-vinduet.

Første gang du bruker den nylig forbedrede Look Up-funksjonen, vises følgende dialogboks og beskriver hva Look Up gjør. Trykk på "Fortsett".

Resultatene fra ulike kilder vises som halvtransparente overlegg på toppen av innholdet. Hvis det er en definisjon for den valgte teksten i iOSs innebygde ordbok, vises den øverst. Du kan også se resultater fra iTunes Store, Wikipedia ...

... og foreslo websider og videoer. Resultatene er interaktive, så trykk på et av resultatene for å utforske videre. Du kan også søke på nettet for den valgte teksten ved å trykke på "Søk på web" nederst i resultatlisten. En ny fane i Safari åpnes og den valgte teksten blir søkt etter bruk av standard søkemotor.

Etter å ha fulgt koblinger, når du kommer tilbake til den opprinnelige appen der du valgte tekst, forblir resultatene åpne over innholdet til du lukker dem ved å trykke på "Ferdig".

Et annet eksempel er å velge noe som "Star Trek" og trykke "Look Up".

Det er ingen definisjon for Star Trek, men du får se nyheter og wikipedia-koblinger og lenker til TV-programmer på iTunes.

Du kan også få informasjon om tilgjengeligheten av filmer, uansett om de fremdeles vises i teatre eller tilgjengelig på iTunes.

Vi tappet på Star Trek Beyond-filmen for å finne ut hvor den spiller lokalt. For å finne flere teatre som spiller denne filmen, kan vi trykke "Se mer i Fandango". Igjen, trykk "Ferdig" for å lukke overlegget og gå tilbake til appen.

Den forbedrede Look Up-funksjonen er stort sett den samme som de nettbaserte resultatene i Spotlight Search og Siri Suggestions. Nå har du disse resultatene i nesten alle apper som støtter valg av tekst.

Link
Plus
Send
Send
Pin