Skip to main content

FIX: Vent mens Windows konfigurerer Windows Live Mail

FIX: Vent mens Windows konfigurerer Windows Live Mail

Geoffrey Carr

Mens jeg elsker å bruke Windows Live Mail på Windows 7, har det aldri vært en glede for meg å oppdatere det. I lang tid hadde jeg sluttet å oppdatere Windows Live Mail 2011 til sin nyeste versjon, av den enkle grunn at når jeg gjorde det og startet på nytt, var jeg ikke i stand til å svare eller sende ny e-post og mottatt feilen - kunne ikke initialisere lerretet. Jeg har aldri funnet en løsning på denne feilen!

Jeg hadde prøvd å oppdatere WLM ved mange anledninger, mottatt den samme feilen, og deretter "system restore'd" tilbake for å få den tidligere versjonen. Denne gangen bestemte jeg meg for å modige oppdateringsprosessen igjen ved å oppdatere Windows Live Mail versjon 2011 for å bygge 15.4.3555.0308, noen dager tilbake.

Jeg møtte igjen det samme problemet, da jeg startet datamaskinen på nytt, startet Windows Live Mail og prøvde å sende en ny mail!

Kunne ikke initialisere lerretet

Så jeg bestemte meg for å reparere WLM. Det gikk ikke. En fersk installasjon syntes å være det eneste alternativet. Jeg eksporterte e-post og innstillinger, avinstallert WLM-installert WLM og importerte tilbake e-post og innstillinger. Jeg kunne nå sende nye mails!

Ting så bra ut - til jeg startet på nytt og mottok meldingen:

Vennligst vent mens Windows konfigurerer Windows Live Mail

Nå hver gang jeg startet på Windows, mottok jeg denne meldingen - og det var ganske irriterende å vente på et minutt eller to.

Så jeg så på Internett og fant ut at det ikke var mye bekreftet og arbeidshjelp tilgjengelig hvor som helst for dette problemet - selv om det virket som et vanlig problem. Så kom jeg over litt informasjon som pekte meg i denne retningen. Problemet syntes å være i Tillatelsene for følgende registernøkkel:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesWLMail.Url.Mailto

Så jeg forlot Windows Live Mail, åpnet Windows Registry og navigerte til denne nøkkelen. Jeg prøvde å åpne den og endre sine tillatelser. Men klarte ikke og mottok følgende meldinger:

Jeg kunne ikke lagre endringene.

Så jeg lastet ned vårt bærbare freeware RegOwnIt som lar deg ta eierskap og kontroll over registernøkler raskt og enkelt.

Jeg limte banen til registernøkkelen og klikket på Bruk. Det nye eierskapet ble satt.

Nå må du sørge for at tillatelsene for WLMail.Url.Mailto nøkkelen er som følger:

Høyreklikk på det> Tillatelser> Angi dem dermed> Klikk på Bruk / OK - og du vil også se noen nye innstillinger vises i registeret.

Det er det!

Nå begynte jeg min Windows Live Messenger - og vIola - ikke mer Vennligst vent … budskap! Problemet ble løst!

Jeg håper denne enkle løsningen, til et ganske frustrerende problem, som fungerte for meg, hjelper deg også. Hvis du trenger hjelp, kan du alltid besøke oss på vårt Windows Help Forum.

Link
Plus
Send
Send
Pin