Skip to main content

Startskjermtilpassingsprogrammer for Windows Phone 8

Startskjermtilpassingsprogrammer for Windows Phone 8

Geoffrey Carr

Windows Phone 8 leveres med en 3-tommers fliser layout på startskjermbildet. Sett det til best mulig bruk ved hjelp av noen av disse appene som hjelper deg med å tilpasse startskjermbildet til Windows Phone 8, noe som gjør dem mer produktive.

Windows Phone 8 Startskjermtilpassingsprogrammer

fliser

fliser er en enkel og enkel å bruke app for Windows Phone 8 som lar deg lage egendefinerte fliser på startskjermbildet. Fliser lar deg lage egendefinerte fliser og tilordne spesifikke tiltak for det. Det gir også mulighet til å lage live-fliser som endrer bakgrunnen etter bestemt tidsintervall. Det er få forhåndsdefinerte fliser i appen som inkluderer - Mobilinnstillinger, Flymodus, Compose email, Søk, Send SMS, WiFi-innstillinger, Bluetooth-innstillinger og mange flere.

Fliser er tilgjengelig på Windows Phone Marketplace for GRATIS!

Merk fliser

Merk fliser som navnet sier er en app som lar deg lage egendefinerte fliser til å bruke det som et notat. En standard flis har plass til 100 tegn. Med Notatfliser kan du bruke dette rommet til å skrive egendefinerte notater og knytte det til startskjermen som et flislagt notat.

Merk Fliser er tilgjengelig på Windows Phone Marketplace for GRATIS!

ConnectivityShortcuts

ConnectivityShortcuts er en snarvei app som gir rask tilgang til tilkoblingsinnstillingene rett fra startskjermbildet. Den har fire snarveier for tilkobling innenfor den som inkluderer - Flymodus, Wi-Fi, Bluetooth og Cellular. Du kan stifte hvilken som helst av den til startskjermen som tar deg til den respektive innstillingssiden uten å gå inn i innstillingsappen. Den viser også nåværende tilstand for Cellular og Wi-Fi-fliser, enten aktivert / deaktivert.

ConnectivityShortcuts er tilgjengelig på Windows Phone Marketplace for GRATIS! Det er også kompatibelt med Windows Phone 8 og Windows Phone 7.5 enheter.

MyTileMaker

MyTileMaker er en tilpasset fliser maker app som vil hjelpe deg å lage dine egne tilpassede fliser og tjene den for ulike funksjoner. Med MyTileMaker kan du opprette og pinne ubegrenset notat, lister og bildefliser til startskjermbildet. Det lar deg dele et bilde i flere fliser og også legge til påminnelser til memo-fliser. Fliser kan opprettes med forskjellige farger eller ved å matche det aktuelle temaet. Det er en PRO-versjon av denne appen tilgjengelig på Marketplace som er en betalt app, og fungerer uten annonser.

MyTileMaker er tilgjengelig på Windows Phone Marketplace for GRATIS! Den er kompatibel med Windows Phone 8 og Windows Phone 7.8 enheter.

Cellular Live Tile

Cellular Live Tile viser telefonens nåværende nettverksstatus live på startskjermen. Det er en enkel og enkel app for de som skifter SIM-kortene sine eller streife ofte. Denne appen oppretter en dobbel bred flis som viser telefonens nåværende status som Nettverk, Data, Hastighet, Roaming og Operatør. Det tilbyr også tilpasningsalternativer for å gjøre flisen vises med elementene du vil ha.

Cellular Live Tittel er tilgjengelig på Windows Phone Marketplace for $1.99. Prøv det før du kjøper det.

Dette er noen av de beste appene, gi oss beskjed hvis vi savnet noen.

Link
Plus
Send
Send
Pin