Skip to main content

Windows Phone Tutorial 3: Bygg og teste programmer i Windows Phone Emulator

Windows Phone Tutorial 3: Bygg og teste programmer i Windows Phone Emulator

Geoffrey Carr

Hittil, som en del av vår Windows Phone-opplæringsserie, har vi sett hvordan du lager et Windows Phone-prosjekt, og hva slags filtyper inngår i denne grunnleggende Windows Phone-prosjektmalen.

I denne opplæringen skal vi se hvordan vi kan bygge et prosjekt i VS2010 og teste koden for å sjekke om det er feil.

Utplassering til Windows Phone Emulator:

1. I Vis menyvalg PRODUKSJON øverst åpne utgangsvinduet

2. For å bygge prosjektet kan du heller debug eller trykk på SHIFT + F6 nøkkelkombinasjon for å kompilere prosjektene i løsningen

3. Gjennomgå utgangsvinduet og spor meldingene du får når du bygger prosjektet.

4. Husk at mens du bygger prosjektet, bør du ikke få noen kompilerte tidsfeil. Hvis det er noen feil, vil de bli sett i utgangsvinduet i en feilliste. VS viser 3 typer problemer som er oppført som feilvarsler - meldinger. Du kan også åpne feillisten fra visningsmenyen.

5. Kontroller at målet for distribusjonen er Windows Phone Emulator. For å gjøre dette må du kontrollere at Windows Phone 7 Emulator er valgt i Velg Enhet rul ned ved siden av Start feilsøking knappen på verktøylinjen.

6. Trykk på F5 å starte programmet i Windows Phone Emulator. Legg merke til at et vindu for enhetsemulator vises, og det er en pause mens Visual Studio konfigurerer emulatormiljøet og bruker applikasjonsbildet.

Du kan til og med bruke Internett i den emulatoren hvis du ikke distribuerer søknaden din.

7. Trykk på SHIFT + F5 eller klikk på Stoppe knappen i verktøylinjen for å løsne debuggeren og avslutte debugging-økten. Ikke lukk emulatorvinduet.

Det er det!

Hold deg oppdatert for vår neste artikkel "Designe brukergrensesnittet ".

Link
Plus
Send
Send
Pin