Skip to main content

Document Manager Software Giveaway - Ubegrenset nedlastinger

Document Manager Software Giveaway - Ubegrenset nedlastinger

Geoffrey Carr

Hvis du leter etter en programvare som kan hjelpe deg med å administrere, klassifisere, sikkerhetskopiere, kryptere og konvertere dokumentfiler, ikke se lenger! Denne nye programvaren fra WonderShare heter Document Manager, som lar deg gjøre alt som ... og mer!

WonderFox Document Manager er et alt-i-ett-dokumenthåndteringsprogram. Det kan hjelpe brukerne med å administrere og sikkerhetskopiere alle sine daglige Office-dokumenter enkelt og bekvemt. Hva mer er - det vil også hjelpe deg med å kryptere filene dine for å holde dem trygge og sikre. Det hjelper deg å låse, skjule og kryptere filene. Evnen til å konvertere Office-dokumenter til PDF-format og omvendt, forventes å bli lagt til snart.

Programvaren koster normalt $ 69,95, men blir tilbudt gratis for Windows Club-leserne. Alt du trenger å gjøre for å få din gratis kopi, er å besøke giveaway-siden, last ned oppsettfilen fra lenken som er oppgitt, og bruk serienummeret som er nevnt på den siden.

Oppgivelsen varer i 7 dager. Lisenskoden kan brukes for en levetid og uten noen funksjonelle begrensninger. WonderShare vil gi brukerne 24 timers epoststøtte slik at deres problemer kan løses første gang.

Hvis du vil at vennene dine skal høre om dette ubegrensede tilbudet, kan du dele hvis du er over ditt favoritt sosiale nettverk. Jeg er sikker på at de vil sette pris på aksjen.

Gå over til giveaway side å laste ned din gratis lisens av dokumentbehandling. Hvis nedlastingskoblingen på siden ikke virker, Klikk her for å laste ned oppsettfilen.

Nyt!

Link
Plus
Send
Send
Pin