Skip to main content

Aktiver Dark Mode for File Explorer på Windows 10

Aktiver Dark Mode for File Explorer på Windows 10

Geoffrey Carr

Windows 10 v1809 introduserer mange nye funksjoner og forbedringer som er dekket i detalj på TheWindowsClub. En av de mest forventede funksjonene som ble introdusert i denne oppdateringen var Mørk modus til Windows Filutforsker.

Aktiver Dark Mode for File Explorer

En liten bakgrunnsinformasjon først. Den mørke modusen var allerede tilgjengelig for alle de moderne appene, for eksempel Innstillinger, Groove Music, Photos app, Movies & TV app, og liker. Men Windows File Explorer vil fortsatt åpne i sin normale lysfarget skjema som virkelig gjorde det ser merkelig ut med hensyn til resten av windows ved hjelp av et mørkt tema.

Men i denne oppdateringen har Microsoft adressert det og tatt med et mørkt tema for Windows Explorer. Hvis du ikke er en stor fan av hvite bakgrunner, kommer du helt til å elske den. I begynnelsen kan det virke litt utenomtale, men igjen vil du bli vant til det og til og med nyte det senere.

Kommer til punktet, nå la oss se hvordan du aktiverer Dark Mode for Windows File Explorer.

Gå over til innstillinger, så åpne Person og velg Farger fra venstre meny. Rull ned til bunnen for å finne en innstilling som sier Velg standard app-modus. Velg Mørk knappen og du er ferdig.

Hvis du endrer denne innstillingen, slår fargene helt ut for alle programmene som støttes. Og Windows Utforsker er en av dem. Så, du kan nå gå til Explorer og glede seg over den mørke modusen. Den mørke modusen ser fantastisk ut og reduserer en betydelig belastning på øynene dine. Også hvis du har et LED-panel, kan bytte til svart tema redusere strømforbruket og dermed forbedre batterilevetiden.

Andre berørte områder etter endring av denne innstillingen er høyreklikkmenyene. Alle kontekstmenyer vises nå også i mørk farge.

Dette tillegget er et flott skritt mot å få en full mørk modus på Windows. Ikke mye har endret seg, innstillingene er likevel de samme, men File Explorer er nå knyttet til det. Så hvis du leter etter en mørk Windows Utforsker, oppdater Windows til den nyeste utgivelsen.

Se dette innlegget hvis Dark Mode ikke fungerer riktig for Explorer.

Elsker mørke temaer? Les deretter følgende:

  1. Aktiver Windows 10 Dark Theme
  2. Aktiver Dark Theme i Edge-nettleseren
  3. Bytt til mørkegrå tema i Office
  4. Aktiver mørk modus i film og TV-app
  5. Aktiver mørkt tema for Twitter App

Relaterte innlegg:

  • Slik bruker du Google Foto
  • Hvordan aktivere Dark tema for Twitter App i Windows 10
  • Mørk modus virker ikke for Windows File Explorer
  • Aktiver mørk modus i Filmer og TV-app i Windows 10
  • Slik aktiverer du Dark Mode i Photos app i Windows 10

Link
Plus
Send
Send
Pin