Skip to main content

Windows 8 Utdanningsprogrammer fra utdanningsinstitusjoner i Windows Store

Windows 8 Utdanningsprogrammer fra utdanningsinstitusjoner i Windows Store

Geoffrey Carr

Windows Store har en gjeng med Utdanningsprogrammer for Windows 8, og utdanningskategorien vokser raskt. Med bare noen dager unna lanseringen av Windows 8 Offisielt har Microsoft via sin Education Blog bekreftet at det nå var over 260 utdanningsprogrammer tilgjengelig for nedlasting i Windows Store.

Et stort antall programmer i utdanningskategorien er tilgjengelig gratis. 183 av 261 er gratis apps, mens 35 er betalt apps som tilbyr en prøveversjon. De resterende 43 er utelukkende betalte apper som ikke tilbyr noen prøveversjoner. Noen av de populære utdanningsprogrammene inkluderer Physamajig, Wikipedia, Mind8, Ordament, Periodisk Tabell og så videre.

Det er også noen pedagogiske programmer som er utviklet av svært populære universiteter; nemlig. Stanford, DePaul og Stockholmsskolen.

Windows 8-apper fra utdanningsinstitusjoner

Universitetet i Stanford: Appen fra verdensklasse universitetet er et lagerhus med innhold. Den gir nyttig informasjon i form av innspilte forelesninger og samtaler. Videre er det videoer tilgjengelig på et stort spekter av emner som engineering, datavitenskap, ledelse og ledelse. Appen lar deg til og med se på webinarer og seminarer.

Stockholm School of Entrepreneurship: Skolen anerkjent som den ledende akademiske fasiliteten innen innovasjon og entreprenørskap rundt om i verden har kommet opp med en egen app for Windows 8.

Appen har en videoseksjon, aktivert fra deres YouTube-feed og favoritter som gir informasjon om emner som er relevante for entreprenørskap og også informasjon om deres ansatte og fakultet. Det er til og med opptak av forelesninger og foredrag til stede.

DePaul University: Det er en høyskole i databehandling og digitale medier. Dens Windows Store app gjør at elevene holder seg oppdatert med CDM nyheter, arrangementer og ulike kurs tilbys av universitetet.

Alle de ovennevnte appene er gratis og kan lastes ned fra Windows Store.

Via Microsoft Education Blog.

Link
Plus
Send
Send
Pin