Skip to main content

Defraggler er et gratis verktøy for defragmentering av harddisken din

Defraggler er et gratis verktøy for defragmentering av harddisken din

Geoffrey Carr

Defragmentering av harddisken betraktes vanligvis som god rengjøring for å holde datamaskinen jevn. I dag tar vi en titt på Defraggler som er et gratis verktøy som lar deg defragtere en hel stasjon eller bare enkelte filer.

Installasjonen er rask og enkel etter installasjonsveiviseren. Du vil være oppe og klar til å rulle om noen få sekunder.

Når du starter opp Defraggler, får du en oversikt over de ulike stasjonene på datamaskinen. Før du starter en defragtsesjon, kan du klikke på Analyser-knappen og se mengden fragmentert plass.

Under hjelp er det en legende slik at du kan identifisere hva de fargede blokkene representerer.

Den grafiske skjermen lar deg klikke på hver fragmentert del og se hvor mange filer som er i den aktuelle blokken.

Klikk på Defrag-knappen for å starte defragmenteringsprosessen. Det er et grafisk display for å vise fremdriften av økten.

Klikk på fanen Filliste for å se nøyaktig hvilke filer som er fragmentert. Du kan deretter velge de spesifikke filene du vil defragtere, helst hele stasjonen.

I delen Alternativer kan du planlegge når du vil at Defraggler skal løpe.

Det er også mulig å hoppe over filer og mapper. Dette er praktisk for å hoppe over store multimediefiler som kan ta opp mye tid.

Defraggler er utviklet av Piriform, selskapet som har brakt oss de pålitelige verktøyene Recuva og CCleaner. Den vil fungere med alle versjoner av Windows fra 2000 til Windows 7 (32 og 64-biters versjoner). Hvis du er ute etter et gratis verktøy for å defragmentere harddisken din og ha flere alternativer enn det innfødte Windows-verktøyet, er Defraggler verdt å se.

Last ned Defraggler for Windows

Link
Plus
Send
Send
Pin