Skip to main content

Les Mobi eBooks on Kindle for PC

Les Mobi eBooks on Kindle for PC

Geoffrey Carr

Bruker du PCen din som eBook Reader? Kindle for PC gjør det enkelt å lese tusenvis av bøker fra Kindle Store på datamaskinen. Det du kanskje ikke vet er at det også fungerer med .mobi-format også, slik at du kan øke mengden bøker du kan lese.

Amazon har hoppet opp eBok-markedet med sin populære Kindle-enhet. I høstene avslørte Amazon Kindle for PC, og vi vurderte hvordan du kan lese Kindle Books på datamaskinen med tenne på PC. Enten du eier en Kindle eller en annen eBook-leser, er dette en fin måte å dra nytte av tusenvis av ebøker tilgjengelig fra Kindle Store i dag. Den støtter azw, prc og tpz format, som selges fra Kindle-butikken, men støtter også Mobipocket (.mobi) ebøker som ikke er DRM-beskyttet. Slik kan du legge dem til Kindle for PC, slik at du enkelt kan lese dem på PCen

Starter:

Først må du kontrollere at du har tenne for PC (lenke nedenfor) installert på datamaskinen din.

Logg på med din Amazon-konto når du først kjører den.

Kindle for PC lar deg enkelt lese e-bøker som er lastet ned fra Kindle Store, men det har ingen måte å legge til andre bøker direkte fra programmet.

For å legge til e-bøker, kan du noen ganger laste ned og dobbeltklikke på bøkene, og de vil åpne i Kindle for PC og bli automatisk lagt til i biblioteket. Dette ser imidlertid ikke alltid ut til å fungere.

I stedet blar du til Dokumenter-mappen din (klikk bare på Dokumenter-lenken på Start-menyen), og dobbeltklikk på mappen Mine tenneinnhold.

Denne mappen inneholder alle Kindle bøkene du har lastet ned. Hvis du har andre bøker du vil legge til til Kindle for PC, kan du bare dra og slippe eller kopiere og lime dem inn i denne mappen. Her har vi en .mobi-formatert bok lastet ned fra Gutenberg-prosjektet som vi drar inn i mappen.

Nå, lukk og gjenåpne tenne for PC. Det burde nå vise din nye eBok rett ved siden av e-bøkene du har lastet ned fra Kindle Store.

Disse ebøkene fungerer akkurat som de som er lastet ned fra Kindle-butikken, og du kan endre skriftstørrelse og legge til bokmerker som med andre ebøker.

E-bøkene lastet ned på denne måten kan dukke opp med enten en Amazon-logo eller et mobilenhetsikon. Du bør bare se ikonet for mobilenhet på .mobi-filer formatert for mobile enheter; andre skal dukke opp med Amazon-logoen. På denne skjermen er Pilgrim's Progress en standard .mobi-bok, The Adventures of Sherlock Holmes er en mobipocket-bok, og de andre er lastet ned fra Kindle Store.

Konklusjon

Dette er en fin måte å lese e-bøker fra over internett på Kindle for PC. Wikipedias Kindle-side har en liste over nettsteder som tilbyr ebøker formatert for tenne, så sørg for å sjekke det ut for flere bøker.

lenker

Last ned Kindle til PC

Liste over nettsteder som tilbyr ebøker som vil fungere på Kindle - via Wikipedia

Link
Plus
Send
Send
Pin