Skip to main content

Slik striper du DRM fra Kindle eBooks for Cross-Device Enjoyment og arkivering

Slik striper du DRM fra Kindle eBooks for Cross-Device Enjoyment og arkivering

Geoffrey Carr

Du er ikke en Jolly Roger-flygende pirat, du er bare noen som vil sikkerhetskopiere ebøker de har betalt for, og lese dem på enhetene de vil lese dem på. Følg med som vi viser deg hvordan du frigjør Kindle bøkene dine.

Hvorfor vil jeg gjøre dette?

De fleste medier i disse dager, fra kjøpte TV-serier til e-bøker til fysiske medier som DVDS, er lastet med DRM-programmer (Digital Rights Management). DRM-ordningene blir satt opp av utgiverne som en sikring mot piratkopiering og for å kontrollere hvordan brukeren bruker mediene de har kjøpt (for eksempel kan du se denne filmen eller lese denne boken på våre enhet, men ikke på konkurrentens enhet).

Vi vet ikke om deg, men vi bryr oss ikke spesielt om hvordan vi kan nyte media vi har betalt gode penger til. Faktisk valgte vi ikke å sette DRM på vår bok The How-To Geek Guide til Windows 8, spesielt av den grunn. Vi respekterer deg som leser av dette nettstedet, en forbruker og en person altfor mye for å begrense hvordan du kan nyte en bok du kjøper fra oss. Etter at du har kjøpt det, kan du lese det, men du vil lese det på hvilken enhet du vil lese den på.

Når det gjelder å forhindre piratkopiering, er DRMs verdi ved å gjøre det tvilsomt i beste fall; hvorfor ville noen gå til bryet med å strippe DRM hvis de hadde tenkt å piratere materialet uansett (da DRM-fri piratkopier av omtrent alt eksisterer allerede over hele Internett). Med andre ord, DRM utgjør en ganske stor ulempe for betalende kunder og ingen ulempe i det hele tatt til piratene.

Med det for øye, les videre for å se hvordan du kan være en opptatt statsborger som støtter de menneskene som lager innholdet du elsker, men med friheten til å nyte innholdet på enhetene dine, slik det passer deg.

Merk: Denne opplæringen vil bare hjelpe deg med å fjerne DRM fra bøker du faktisk har kjøpt. Verktøyene som brukes her, vil ikke fungere for å fjerne DRM fra biblioteksbøker, utlånte ebøker eller andre ebøker som du ikke er den opprinnelige kjøperen av.

Hva trenger jeg?

For denne opplæringen trenger du tre ting:

  • En kopi av Caliber Ebook Manager
  • En kopi av lærling Alfs DRM-fjerningsverktøy for ebøker
  • En Kindle eBook
  • (Valgfritt) Tenne for PC

Du trenger absolutt Caliber and Apprentice Alfs gode DRM-stripping plugins. Kindle for PC-programmet er helt valgfritt, men det gjør det lettere å komme til alle dine Kindle-bøker på en gang i stedet for å manuelt overføre / laste ned hver bok en etter en.

Vi vil ikke dekke hvordan du installerer og bruker kaliber i denne opplæringen. Hvis du er ny til å bruke Caliber, anbefaler vi sterkt å sjekke ut vår guide: Slik organiserer du ebook-samlingen med kaliber.

Det er noen få bemerkelsesverdige ting før vi fortsetter. For det første, selv om vi bruker Windows 7, kan du følge med og bruke de samme teknikkene på OS X ved hjelp av OS X-versjonen av Caliber.

For det andre, inkludert i lærling Alf DRM-fjerningspakken, er frittstående verktøy for både Windows og OS X. Fordi disse verktøyene krever ekstra konfigurasjon, inkludert installasjonen av Python og ulike avhengigheter, har vi valgt å fokusere på den kaliberbaserte arbeidsflyten, hvilken er mye raskere (hvis du ønsker å bruke de frittstående verktøyene, anbefaler vi at du leser readme.txt som følger med bunten). Videre, siden du trenger et eBok-styringsverktøy for å organisere og overføre den nye DRM-gratis boksamlingen, kan du også bruke den beste i byen.

Installere Lærling Alfs DRM-fjerningsplugger

Fjernkontrollpluggene er virkelig fantastiske, fordi de fungerer ikke bare, men så lenge du holder dem installert, vil de automatisk fjerne DRM fra eventuelle fremtidige DRM-bøker du legger til i Caliber.

Besøk lærling Alfs DRM-fjerningsside og ta tak i den nåværende utgivelsen av DRM-fjerningsverktøyene - som av denne skrivingen er det v6.05 tilgjengelig her.

Trekk ut innholdet i zip-filen til et midlertidig sted. Det er flere undermapper i pakken, men den vi er interessert i, er DeDRM_calibre_plugin ; plassert i den mappen er DeDRM_plugin.zip. Etter at du har bekreftet at du har hentet arkivet riktig, og den aktuelle zip-filen er utgitt, brann du opp Caliber.

Klikk på Innstillinger på verktøylinjen og velg "Endre kaliberadferd" (eller alternativt trykk CTRL + P). Ikke velg "Få plugins for å forbedre kaliber", da det bare gir deg tilgang til det offisielle Calib-pluginarkivet, og lar deg ikke legge til dine egne tredjeparts plugins.

Rull ned til avanserte delen og klikk på Plugins.

I Plugins-menyen klikker du på "Last inn plugin from file" -knappen i nedre høyre hjørne:

Bla til plasseringen til DeDRM_plugin.zip, velg og legg til den. Du får en advarsel om farene ved å installere plugin fra tredjepart. Gå videre og klikk OK. Du vil se en dialogboks som indikerer en vellykket installasjon:

Klikk OK og bekreft at DeDRM er funnet i listen "Filtype plugins". Etter bekreftelse klikker du Bruk i øverste venstre hjørne, lukker Innstillinger-panelet og starter Kaliber på nytt.

Bruke Lærling Alfs DRM-fjerningsplugger

På dette tidspunktet er vi klare til å begynne å fjerne DRM fra våre bøker.DRM-fjerningspluggene fjerner automatisk DRM fra bøkene ved import. Hvis du tidligere har importert bøker til Caliber som har DRM, må du eksportere dem og importere dem igjen for å starte DRM-fjerningsprosessen.

For bøker som ikke er i Caliber, er alt du trenger å gjøre for å fjerne DRM fra boken, å bare dra og slipp boken til Caliber (eller bruk Import-fil-funksjonen).

Det er flere måter å gå om å få din DRM-ladede Kindle bøker. Du kan:

  1. Monter din tenne som en USB-enhet og trekk dem av.
  2. Last ned dem via Handlinger-menyen i delen Administrer min tenne på Amazon-kontoen din.
  3. Last ned dem ved å bruke Kindle for PC-appen.

La oss se på hver teknikk for å markere fordelene / manglene og hva du trenger å gjøre.

Kopiere bøkene fra din tenne: Hvis du skal rive boken direkte fra Kindle-enheten din (eller bruke nedlastings- og overføringsteknikken), må du manuelt taste inn serienummeret til Kindle i DeDRM-fjerningspluggen. Gjør det ved å navigere tilbake til Preferanser -> Avansert -> Plugins -> Filtype plugins og dobbeltklikk på oppføringen for DeDRM. Du ser en boks slik:

Klikk på den første oppføringen "eInk Kindle eBooks", og i den resulterende dialogboksen, klikk på + -tegnet og skriv inn serienummeret på baksiden av Kindle.

Dobbeltklikk serienummeret; eventuelle uoverensstemmelser mellom serienummeret i bokfilen og plugin vil føre til dekrypteringsfeil.

Grabbing kopier av bøkene dine via nedlastings- og overføringsteknikken: Den andre metoden du kan bruke er å laste ned boken direkte fra siden Administrer min tenne i Amazon-kontoen din. Det er en liten "Handlinger" -trekkmeny plassert på høyre side ved siden av hver boks oppføring.

Vi fant denne teknikken å mangle på flere måter. Du må velge en fysisk tenne som destinasjonsenhet og du må skrive inn serienummeret til enheten i DeDRM (akkurat som i forrige trinn). På toppen av det var dette den eneste teknikken som ikke ga konsistent 100% suksess i testen. Hvis du absolutt må bruke denne tilnærmingen, gi den et skudd, men vi kan ikke anbefale det i lys av hvor godt de to andre metodene fungerer.

Last ned bøkene dine via Kindle for PC App: Hvis du i stedet har sendt din Kindle-bøker til Kindle for PC, og vi anbefaler på det sterkeste denne metoden fordi det er så enkelt, kan du finne de lokalt lagrede bøkene i følgende katalog:

C:Users[Your Windows Username]DocumentsMy Kindle Content

Hver Kindle bok du importerer til Kindle for PC vil ha to følgesvennfiler (.MBP og .PHL-filer); Du kan ignorere de ytre filtypene. Bøker vil også ha merkelige navn, som "B001QTXLQ4_EBOK". Ikke bekymre deg riktig navn og forfatterdata lagres i filene. Denne teknikken er fin fordi du kan snatch alle bøkene dine er i ett slag og dumper dem i kaliber. Bare velg alle de faktiske bokfilene (alle .AZW, .TPZ og .MOBI-filer) og dump dem rett inn i Kaliber for å importere dem.

Nå vil Caliber importere en hvilken som helst ebook-fil (DRM-laden eller DRM-fri) uten en hikse. Den virkelige testen om hvorvidt import-og-strip-prosessen har fungert riktig, er å prøve å konvertere boken til et nytt format. Høyreklikk på oppføringen for den nye boken og velg Konverter bøker -> Konverter individuelt. Dette vil trekke opp konverteringsmenyen. Konverter det til noe annet format, det spiller ingen rolle hvilken.

Hvis bokens DRM ikke er riktig fjernet, får du en feil som dette:

Denne feilen betyr ikke nødvendigvis at deDRM-plugin ikke fungerer som den skal. Hvis du laster inn bøker av din fysiske tenne og du skrev inn serienummeret feil i DEDRM-konfigurasjonen, ville prosessen mislykkes som dette. Hvis du prøvde å legge til Kindle bøker som du ikke er den faktiske eieren av, vil det også mislykkes.

Legg imidlertid bøkene fra riktig kilde, og prosessen starter vellykket. Du ser den lille "Jobs" -markøren i nedre høyre hjørne twirling away. Klikk på den, og du vil se konverteringsprosessen din (merk feilmeldingene, de var bøker som vi visste ikke oppfyller kriteriene for DRM-fjerningsprosessen, og vi kastet på systemet uansett, alt i navnet på grundighet).

Resultatet av prosessen var en DRM-fri bok som ble konvertert til en generell MOBI-fil, klar til å overføre til en hvilken som helst enhet vi ønsket, eller bli konvertert til et nytt format.


Det er alt der er til det! Skyll og gjenta med hvilken som helst Kindle-bok du vil frigjøre og bruke på den ønskede enheten, eller at du vil sikkerhetskopiere uavhengig av Amazonas økosystem.

Link
Plus
Send
Send
Pin