Skip to main content

Hvordan lage Ubuntu Linux ser ut som Windows 7

Hvordan lage Ubuntu Linux ser ut som Windows 7

Geoffrey Carr

Ubuntu har ganske bra tema system, visuelle effekter og øye-godter ting, men du kan elske elegansen av Windows 7 Aero klasse, gjennomsiktighet eller Start-menyen. I dag viser vi deg hvordan du forvandler Ubuntu til å se ut som Windows 7.

Selvfølgelig vil det ikke være en nøyaktig kamp, ​​men det er nært nok til at ved første øyekast mange tror det er Windows 7. Fortsett å lese for å se hvordan du gjør dette.

Installere Win7 Theme

La oss begynne med å skrive inn noen kommandoer - bare åpne et terminalvindu og skriv inn dette:

cd ~/

sudo wget http://web.lib.sun.ac.za/ubuntu/files/help/theme/gnome/win7-setup.sh

sudo chmod 0755 ~/win7-setup.sh

~/win7-setup.sh

Dette vil laste ned en skriptfil som vil bli brukt senere for å fortelle datamaskinen hvilke filer som skal lastes ned for å fullføre Win7-temapakkeinstallasjonen. Når du er ferdig, forteller et vindu at installasjonen vil starte nå, så trykk bare OK.

Et annet vindu vil dukke opp og spørre om du vil fortsette, svare ja for det vinduet også. Nå begynner terminalen å laste ned og installere temaet. Det kan ta litt tid, avhengig av Internett-hastigheten. Etter dette vil et vindu som dette vises:

Trykk på OK, og deretter tilbake til terminalen:

setup-win7-theme

Denne kommandoen vil sette opp Win7-tema, og datamaskinen din begynner umiddelbart å transformere til Windows-stil. Vent noen sekunder og du vil se et vindu som ber deg om å logge ut så logg ut og logg på igjen, og dette er hva du vil se:

Nå ser Ubuntu nesten ut som Windows. Gratulerer! Nå har du WinBuntu! Du kan til og med høyreklikke på startknappen og velge "egenskaper" for å tilpasse startmenyen.

Hvis du vil, kan du installere Internet Explorer-lignende temaer for Firefox. Du kan også bruke Windows 7-bakgrunnsbilde til skrivebordet for å gi det en fullstendig følelse av Windows 7. Nedlastingslinkene er nede på slutten av artikkelen.

Avinstallerer Win7 Theme

Under oppsettet av Win7 tema skript, ble en sikkerhetskopi av de tidligere Gnome-innstillingene lagret i din hjemmemappe, så hvis du noen gang kjeder deg om dette temaet, kan du avinstallere det og tilbakestille til tidligere Gnome-tilstand. Den eneste ulempen er at det ikke er noen automatiske avinstallasjon.

Det er ikke vanskelig å gjøre avinstallasjonen. Åpne din hjemmemappe. Det skal være en fil med navnet "win7-uninstall.tar.gz", åpne den med arkivadministratoren din, og du vil finne din hjemmemappe, dobbeltklikk på den og du vil se brukernavnet ditt, dobbeltklikk det og. Det skal være en ".concon" -fil, pakke ut den filen til din hjemmemappe.

Logg ut og logg inn igjen, det er det. Ditt tema er tilbake til vanlig gnome som om ingenting har skjedd. Kult, ikke sant?

Kraftig avinstallering

I noen tilfeller når du prøver å avinstallere temaet, vil det ikke avinstallere helt, etterlate noen Windows 7-ikoner eller skrivebordsbakgrunn. I tilfeller som dette må du fjerne temaet ved å slette filene manuelt, men ikke bekymre deg, det er lettere enn du tror. Bare åpne et terminalvindu og skriv følgende kommando etterfulgt av enter-tasten.

rm -rf .gnome .gnome2 .gconf .gconfd .metacity

MERK: Dette vil gjenopprette innstillingen for gnomeutseende tilbake til standarden som når du først installerte Ubuntu.

Link
Plus
Send
Send
Pin