Skip to main content

Slik reduserer du iPhoneens lysstyrke lavere enn iOS tillater

Slik reduserer du iPhoneens lysstyrke lavere enn iOS tillater

Geoffrey Carr

Hvis du bruker iPhone mye om natten, kan ikke Night Shift-funksjonen stoppe skjermen fra å brenne øynene dine. Heldigvis er det en måte å redusere lysstyrken på skjermen enda mer enn den laveste mulige innstillingen.

Det kan hende du tror at redusering av skjermens lysstyrke for mye vil gjøre skjermen så svak at du ikke engang kan se den. Det kan være tilfelle i dagslys eller et lyst rom, men du vil bli overrasket over hvor lyse en fulldempet iPhone-skjerm fremdeles er i et helt mørkt rom.

Med det sagt, hvis den mørkeste innstillingen fortsatt er for lys for deg, kan du redusere skjermens lysstyrke utover vanlige iOS-nivåer ved hjelp av en tilgjengelighetsfunksjon. Slik gjør du det.

Start med å åpne appen Innstillinger fra startskjermbildet og peke på "Generelt".

Velg "Tilgjengelighet".

Trykk på "Vis innkvartering".

Trykk på bryteren ved siden av "Reduser hvitt punkt".

Når du gjør dette, vil du nå se en prosentvis glidebryter vises under bryteren, og skjermens lysstyrke vil bli slått av litt.

Dra glidebryteren til venstre og høyre for å øke eller redusere intensiteten. Du vil legge merke til at den høyere prosenten resulterer i en dimmer skjerm. Vær oppmerksom på at hvis du glir det helt til 100%, og det fortsatt ikke er dypt nok, kan du gjøre ytterligere justeringer ved å bruke glidebryteren i kontrollsenteret. Bruk disse to skyvekontrollene i samordning med hverandre for å komme opp med en svak innstilling som du er fornøyd med.

Når du har den der du vil ha den, vil du nå sette opp Hjem-knappen slik at du kan aktivere og deaktivere dimmen med en trippel trykk på Hjem-knappen. Så gå tilbake til hovedinnstillingsskjermbildet, bla helt ned og trykk på "Tilgjengelig snarvei".

Velg "Reduser hvitt punkt".

Nå, når du trippel-trykker på Hjem-knappen, vil den slå på og av funksjonen, slik at du raskt kan redusere skjermen enda mer når sengetid kommer.

Husk at du setter opp dette for å vise skjermen i et mørkt rom, så du vil kanskje gjøre disse justeringene når du faktisk er i et mørkt rom for å få nivåene der du vil ha dem. Når du har satt dem, vil det automatisk lagre disse innstillingene.

Link
Plus
Send
Send
Pin