Skip to main content

Skann, Utforsk, Feilsøk WiFi-tilkoblinger med Xirrus WiFi Inspector

Skann, Utforsk, Feilsøk WiFi-tilkoblinger med Xirrus WiFi Inspector

Geoffrey Carr

WiFi er fortsatt en av de mest populære måtene å koble til Internett i disse dager. Hvis du arbeider i et miljø som har stort antall WiFi-tilkoblinger, blir det vanskeligere å opprettholde store tilkoblinger. Oppgave som bytteforbindelser, problemer med lav signalstyrke, tapt tilkobling og feilsøking kan være vanskelig å overvinne.

Xirrus WiFi Inspector

Det er et freeware kalt som Xirrus WiFi Inspector som kan adressere alle dine WiFi relaterte søk på enkelt vindu. Xirrus WiFi Inspector er gratis og kjører både på Windows 7. WiFi Inspector starter med oppføring av alle aktive WiFi-tilkoblinger i nærheten. Radaren viser WiFi-tilkoblinger sammen med signalstyrken i desibel. Tilkoblingene med de høyeste signalene peker i midten av radaren.

I bunnen av vinduet er en graf kalt "signalhistorie". Den viser grafen i forhold til signalstyrken. For hvert nettverk som den finner, forteller Xirrus Wi-Fi Inspector deg om det er kryptert eller ikke, og i så fall hvilken kryptering den bruker; signalstyrken; produsent av ruteren; hvilken kanal og frekvensen den bruker.

WiFi Inspector har den innebygde funksjonen til hastighets- og kvalitetsprøving som lar deg teste den tilgjengelige hastigheten som tilbys. Den interessante delen av programmet inneholder pollingsfunksjonen som lar deg oppdatere, stoppe og starte tilkobling.

For å hjelpe feilsøking viser programvaren også din IP-adresse, informasjon om adapteren og IP-konfigurasjonen. I tillegg penger den din konfigurerte DNS-server og gateway for å sikre at de er aktive og levende. Det er ekstraverdige funksjoner som er pakket med dette gratis programmet, og de er:

WiFi Inspector Funksjoner

  • Søker etter Wi-Fi-nettverk
  • Administrere og feilsøke Wi-Fi-tilkoblinger
  • Verifiserer Wi-Fi-dekning
  • Finne Wi-Fi-enheter
  • Oppdager skurk-AP'er.

For å lære mer om Xirrus WiFi Inspector, sjekk denne videoen.

For å laste ned Xirrus WiFi Inspector gratis, besøk utviklerens nettsted her.

Link
Plus
Send
Send
Pin