Skip to main content

Mest nyttige Google Chrome Flagg-innstillinger for Windows-brukere

Mest nyttige Google Chrome Flagg-innstillinger for Windows-brukere

Geoffrey Carr

Google Chrome er en av de populære nettleserne for Windows PC, og kreditten går til sitt mangfoldige sett med funksjoner. Bare noen få vet at Chrome har noen skjulte eksperimentelle funksjoner som hovedsakelig fortsatt er i beta. Du kan prøve ut disse funksjonene hvis du liker å legge hendene på utviklingen under hetten. I denne veiledningen skal vi snakke om Google Chrome-flagg, en reserve for eksperimentelle og prototypiske funksjoner og innstillinger som er skjult inne i selve Chrome-nettleseren. Hvis du er en person med litt kjærlighet til dabbling med skjulte funksjoner, er du på riktig båt.

Lese: Liste over skjulte Google Chrome-nettadresser.

Disse empiriske funksjonene inkluderer funksjonalitetene som utvikles av Google og legges inn på Chrome for tilbakemelding fra brukerne, men er ennå ikke utgitt for generell tilgjengelighet. Disse funksjonene når de brukes på en forsiktig måte, kan effektivt forbedre nettleseropplevelsen din. Det er mange fantastiske funksjoner for forbrukerne å prøve ut her. Vi skal liste ned ti mest nyttige og praktiske funksjoner du kan aktivere ved hjelp av Chrome Flags. Men før vi hopper på den fronten, la oss se på hvordan du får tilgang til Chrome Flags via sin skjulte konfigurasjonsside.

Slik får du tilgang til Chrome-flagg

Før vi får ballen til å rulle, er det viktig å merke seg at disse funksjonene er eksperimentelle som kan oppføre seg annerledes til tider. Sitere Google,

“We make absolutely no guarantees about what may happen if you turn one of these experiments on, and your browser may even spontaneously combust. Jokes aside, your browser may delete all your data, or your security and privacy could be compromised in unexpected ways.”

For å overvinne en plutselig endring i nettleseradferd, kan du slå av alle disse eksperimentelle funksjonene ved å trykke på tilbakestille knapp.

Nå, for å få tilgang til Chrome Flagg, trenger du bare å sette “chrome: // flagg” eller “about: // flags” i adresselinjen til Chrome-nettleseren din og trykk Enter.

Dette åpner Chrome Flags-siden der du vil se flere eksperimentelle funksjoner oppført. Det er en kort beskrivelse under hvert eksperiment sammen med de støttede plattformene. Når du ruller ned til bunnen, kan du se noen av funksjonene som er oppført under en seksjon som heter Utilgjengelige eksperimenter som trolig er på grunn av den manglende støtten til Windows OS.

For å aktivere en hvilken som helst funksjon, må du klikke på Aktiver knappen eller velg aktivert fra rullegardinmenyen. Når du aktiverer en innstilling, må du starte nettleseren på nytt for at endringene skal tre i kraft.

Nyttige innstillinger for Chrome-flagg

1. Materiell design makeover

Google har vært veldig opptatt av å presse ut sine materielle designprinsipper til alle sine produkter og tjenester. Under utviklingen får Chrome også sin andel. Du kan sjekke det ut ved å aktivere de følgende flaggene:

Når aktivert, kan du se noen av nettleserelementene er omdesignet med en liten touch av materialdesign. Google forventes å starte det snart for generelle brukere.

2. Tab Audio Muting UI Control

Du kan bruke denne funksjonen til å sette en dempet knapp øverst på faner der du spiller noen video / lyd. Det kan være nyttig når du kan dempe fanen uten å navigere til den og pause videoen / lyden manuelt. Bare for posten kan du også dempe en fane ved hjelp av kontekstmenyen til en hvilken som helst kategori som du kan starte ved å høyreklikke på den.

3. Glatt rulling

Denne spesielle funksjonen gjør det enkelt å bla gjennom når du har flere faner åpne. Likevel, under testing, forventes det å forbedre rullingsopplevelsen som kan bli svak ellers under tung belastning.

4. Last ned gjenopptakelse

Noen ganger kan det hende du har opplevd noen problemer med den innebygde nedlastingsbehandleren i Chrome, hvor nedlastingene dine blir avbrutt på grunn av en eller annen grunn. Dette flagget lar deg gjenoppta nedlastingene dine ved hjelp av CV-menyelementet. Ganske en praktisk funksjon!

5. Hurtig faneblad / Vindu Lukk

En annen løsning på en langsom nettleseropplevelse i Chrome! Noen ganger ser du en intermittent forsinkelse mens du lukker visse faner eller vinduer i Chrome. Du kan slå dette flagget på for å redusere forsinkelsen med noen barer og lukke fanene mye raskere enn før.

6. Passordgenerator

Vel, denne Chrome-passordgeneratoren kan være veldig nyttig for de som ofte må klø på hodet for å velge et sterkt passord mens du oppretter en konto på et nettsted. Det er tider når det blir lite vanskelig å velge et passord basert på de pålagte krav fra nettsiden. Hvis du slår på dette flagget, kan du seile deg ut av slike situasjoner. Google foreslår deg et passord når du oppretter en ny konto. Dette passordet lagres så i Chrome, slik at du ikke trenger å kjøpe ekstra problemer.

7. Lagre passord automatisk

Du har kanskje lagt merke til et lite popup-vindu som vises øverst til høyre når du logger deg på et nettsted i et Chrome-vindu, som spør deg om du vil lagre passordet du nettopp har skrevet inn. Ved å bruke dette flagget (se bildet ovenfor), kan du hoppe over dette trinnet helt og lagre alle passordene automatisk. Ganske fin og praktisk funksjon hvis du er den eneste personen som bruker datamaskinen. Du kan også eksportere og importere passord i Chrome-nettleseren ved å aktivere et Chrome-flagg.

8. Endre verktøylinje Redesign

Du kan bruke dette flagget til å slå på den redesignede, men eksperimentelle utvidelsesverktøylinjen hvis du kjeder deg med den gamle. Hvis du har mange utvidelser installert, setter denne funksjonen dem på høyre side av omniboxen. Skjuler en bestemt utvidelse dumper den ned i hamburger-menyen.

9. Frakoblet Auto-Reload-modus

Vi opplever situasjonen når vi går frakoblet plutselig, og alle lastesidene brytes ned i en feil.Aktivering av denne funksjonen vil automatisk laste om slike sider som ikke lastes når nettleseren er online igjen. Du trenger ikke å bryte med å trykke på oppdateringsknappen når du kobles til Internett på nytt.

10. Enkelt klikk Autofyll

Som navnet antyder, gjør denne bestemte funksjonen muligheten til å foreslå autofyll innhold når du snubler over et skjemaelement. Det kan være nyttig hvis du har informasjonen lagret og vil fylle ut det raskt.

Wrapping Up

Flagg kan være veldig nyttig for utviklere som ønsker å teste ut sine applikasjoner / utvidelser under en rekke operasjonelle miljøer. Noen av forsøkene har vært der for en stund nå, slik at de kan stole på. Du kan se en betydelig forbedring i nettleseropplevelsen din når du bruker Chrome-flaggene nevnt ovenfor. Men hvis du ikke er en avansert bruker, er det best å holde seg borte fra dem.

Les neste: Chrome Flags tweaks for bedre brukeropplevelse.

Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Link
Plus
Send
Send
Pin