Skip to main content

Last ned Freeware RocketDock for Windows 7/8

Last ned Freeware RocketDock for Windows 7/8

Geoffrey Carr

Rocketdock er en jevnt animert, alfa-blandet applikasjonsstarter. Det gir et fint rent grensesnitt for å slippe snarveier på for enkel tilgang og organisering. Med hvert element helt tilpassbart er det ingen slutt på hva du kan legge til og starte fra kaien.

RocketDock for Windows

Nå med ekstra oppgavelinje støtte dine minimerte vinduer kan vises som ikoner på kaien. Dette gir bedre produktivitet og tilgjengelighet.

Egenskaper:

* Minimere vinduer til kaien * Forhåndsvisning av sanntidsvindu * Running applikasjonsindikatorer * Enkel dra-n-drop-grensesnitt * Multi-monitor støtte * Støtter alfa-blandede PNG og ICO ikoner * Ikoner zoom og overgang jevnt * Automatisk skjul og popup på musen over * Plassering og lagringsalternativer * Fullt tilpassbar * Helt bærbar

Den har også en utmerket samling av tilleggsprogrammer som du kanskje vil sjekke ut. En fin brygge som bruker minimale ressurser og en som jeg bruker når jeg er i humør for å bruke en.

RocketDock nedlasting

Hjemmeside.

Hvis du ønsker å plassere kaien nederst, kan du bruke vårt gratis verktøy Skjul oppgavelinjen å skjule Windows-oppgavelinjen.

Du vil kanskje også se på Circle Dock, Nexus Dock, Slider Dock, XWindows Dock, RK Launcher og Moby Dock.

Relaterte innlegg:

  • Slik bruker du Wolfram Alpha kunnskapsmotor
  • Skjul oppgavelinjen i Windows 10/8/7 med en hurtigtast
  • Slik fjerner du automatisk oppgavelinjen i Windows 10/8/7
  • XWindows Dock: Gratis Program Launcher og Desktop Organizer
  • Circle Dock for Windows 7

Link
Plus
Send
Send
Pin