Skip to main content

Amazon legger Smarthome Control foran og senter i oppdatert Alexa App

Amazon legger Smarthome Control foran og senter i oppdatert Alexa App

Geoffrey Carr

Før utgivelsen av Amazons nyeste Echo-enheter, og kanskje enda viktigere, å konkurrere med Google Assistants enkle smarthome-kontroller, har Amazon oppdatert sin Alexa mobilapp, og legger mer fokus på smarthome generelt.

Tilfelle i punkt, har Smarthome-delen i appen flyttet fra uttrekksmenyen til sidefeltet til sin egen dedikerte fane nederst på skjermen.

Når du har valgt, ser du et helt nytt grensesnitt for å kontrollere og administrere ikke bare Echo-enhetene dine, men også alle dine smarthome-produkter. Hver type smarthome-enhet er delt inn i sin egen kategori langs toppen av skjermen. Og gruppene dine er listet under det, noe som gjør det enkelt å velge et rom og kontrollenheter i det rommet.

 

Denne delen av appen er også der du kan legge til nye smarthome-enheter for å kontrollere med Alexa, samt opprette og administrere grupper, inkludert multi-room musikkgrupper for din Echos.

Denne nye oppdateringen ruller ut nå for iOS-enheter, men ingen ord om Android-versjonen vil få oppdateringen snart eller ikke.

Link
Plus
Send
Send
Pin