Skip to main content

Gratis 4K Last ned verktøy for å laste ned videoer, bilder og konverter media

Gratis 4K Last ned verktøy for å laste ned videoer, bilder og konverter media

Geoffrey Carr

4K Last ned er et sett med verktøy som hjelper deg med å laste ned YouTube-videoer og mye mer. Du kan ikke laste ned en YouTube-video uten et tredjepartsprogram. YouTube lar deg imidlertid lagre en video frakoblet, men det er annerledes. For det trenger du en YouTube nedlaster. Det finnes mange slike tredjepartsprogrammer og verktøy tilgjengelig på internett som hjelper deg med å laste ned YouTube-videoene, utvinne lyden fra et videoklipp og mye mer.

4K Download tilbyr et sett med slike verktøy - 4K Video Downloader, Stogram, YouTube til MP3, Slideshow Maker, Video til MP3 er de nyttige gratis 4K nedlastingene som hjelper deg med å laste ned og jobbe med video og multimedia.

4K Video Downloader

Dette verktøyet lar deg laste ned noen video fra YouTube og andre videodeling nettsteder som Vimeo, Facebook etc. Du kan også laste ned hele spillelister, kanaler og undertekster fra YouTube ved hjelp av 4K Video Downloader. Du trenger bare å få verktøyet på PCen din og lim inn URL / Link til videoen du vil laste ned. Verktøyet vil da tilby deg ulike formater tilgjengelig for nedlasting, og du kan få filen i ønsket format. Hvis du vil ha noen spesifikke kanals videoer, abonnerer du bare på den kanalen i dette programmet, og alle de nyeste opplastingene lastes ned automatisk på din PC. Programmet laster ned videoene i HD-kvalitet. Hvis du er en iPhone-bruker, kan du overføre alle videoene dine direkte til iTunes og nyte dem på iOS-enhetene dine. Denne applikasjonen støtter ulike språk, inkludert engelsk, nederlandsk, italiensk og mange flere.

4K Stogram

Dette er for Instagram-elskere rundt, som er i millioner. Instagram har nylig vært det mest populære sosiale nettverksprogrammet, og dette gratis verktøyet lar deg laste ned bildene, videoene og Insta-historiene fra Instagram. Verktøyet virker åpenbart på den offentlige profilen og ikke på de private. Du kan også bruke den til å ta en sikkerhetskopi av Instagram-profilen din. Last ned programmet, start det og skriv inn Instagram brukernavn, hashtag eller sted, og trykk 'Abonner' -knappen, det er det.

Andre funksjoner ved 4K Stogram inkluderer - Last ned Instagram Stories, last ned videoinnlegg, lagre kontoen din på få sekunder, følg abonnementene dine med ett klikk, eksporter og importer abonnement og hold abonnementets database trygt.

4K YouTube til MP3

Med dette verktøyet med 4K Download, kan du laste ned favorittlåtene dine fra YouTube i MP3-format og deretter overføre dem til noen av enhetene dine, kan det være din iPod eller en smarttelefon. Dette er et gratis verktøy og lar deg laste ned lyden fra VEVO, SoundCloud og Facebook i MP3, M4A og OGG også. Så, nå kan du laste ned hele spillelisten eller lydinnholdet fra noen av favorittkanalene dine og nyt.

Andre funksjoner inkluderer direkte overføring til iTunes, støtte til populære nettsteder, innebygd videosupport, innebygd spiller, lydbøker og enkel proxyoppsett.

4 K Slideshow Maker

En lysbildefremvisning er en fin og presentabel måte å vise bildene på, og denne bildeserie-maker hjelper deg med å lage en lysbildefremvisning i sanntid. Bare legg til favorittbildene dine, velg musikken og verktøyet vil opprette en lysbildefremvisning for deg. Du kan legge til bildene dine som er lagret i ditt eget datasystem, eller kan også importere dem fra Instagram. Videre kan du legge til noen interessante overganger også for å gjøre lysbildeserien bedre og imponerende. Du kan lagre lysbildefremvisninger i 1080p, 720p eller Ultra 4K HD-kvalitet og nyte dem perfekte og skarpe HD-bilder på HD-TVen. Du kan lagre lysbildefremvisninger i forskjellige formater for forskjellige plattformer som Facebook, YouTube, iPad, iPhone 3GS / 4/5, Mac OS Standard eller Windows Standard.

4K Video til MP3

Med dette verktøyet kan du trekke ut lyd fra 4K-videoene. Som de andre verktøyene som er nevnt her, er dette verktøyet også veldig enkelt og brukervennlig. Du trenger bare å legge til en video, og programmet starter automatisk å trekke ut lyden i et høyverdig MP3-format. Du kan også legge til flere videoer på en gang for å spare tid. Du må imidlertid først laste ned videoene først for å hente ut lyden. 4K Video til MP3 fungerer på Windows, Mac OS eller Linux.

Dette er produktene som tilbys av 4KDownload.com. Nesten hvert verktøy som er nevnt her i innlegget, er tilgjengelig for Microsoft Windows, Windows Phone, Mac OS og ulike versjoner av Ubuntu. Kontroller operativsystemet ditt før du laster ned et verktøy. Du kan velge ønsket operativsystem fra rullegardinmenyen, og nettstedet vil lede deg til det kompatible verktøyet. Alle verktøyene her er lette programmer og tar ikke mer enn et minutt å laste ned og installere på PCen, igjen det avhenger av din internettforbindelse selvfølgelig.

Link
Plus
Send
Send
Pin