Skip to main content

Last ned Dabel File Mover Freeware for Windows

Last ned Dabel File Mover Freeware for Windows

Geoffrey Carr

Jeg må innrømme, inntil jeg oppdaget Dabel File Mover, Jeg hadde ikke kommet over en programvare tidligere, som tillot å kopiere eller flytte filer fra flere kildemapper til forskjellige destinasjonsmapper på en gang. Selvfølgelig var det tonnevis med batchfilkopieringsprogramvare tilgjengelig, men ingen av dem hadde den nevnte kapasiteten.

File Mover Freeware for Windows

Dabel File Mover gjør det! Med freeware kan du enkelt overføre filer fra en lagringsplass til en annen lagringsplass på datamaskinen. Du kan til og med overføre flere kataloger samtidig!

Dabel File Mover krever ingen installasjon. Så, når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på oppsettet for å kjøre programmet. Programmets brukergrensesnitt ser ganske enkelt ut uten kompliserte menyer - selv om den gule føles lyst på øynene. Hovedvinduet viser bulkfilmoverfører som inneholder flere kildemapper og tilhørende destinasjonsmapper for filene som skal flyttes til.

Litt over til bulkfilfjerneren ser du en standard filmotor som tillater valg og overføring av bare 1 mappe til destinasjonsstedet.

Til testformål brukte jeg Standard File Remover. Jeg slo på "Browse" -knappen for å bla etter mappen jeg lette etter. Når jeg fant det, klikket jeg på "OK".

Deretter valgte jeg destinasjonsmappen og treffer "File Mover" -knappen rett etterpå.

Når mappen ble flyttet til ønsket sted, fikk jeg en bekreftelsesmelding på skjermen min som vist på skjermbildet nedenfor.

Du kan gjøre det samme med å prøve Bulk File mover, men handlingen vil være annerledes, dvs. at du vil kunne flytte mapper til de respekterte stedene i bulk. Feltfeltene i bulkfilmoeneren har mørk svart bakgrunn, slik at du kan finne det vanskelig å lese veier til utvalgte kataloger.

Alt i alt fungerer Dabel File Mover bare bra, gjør hva det hevder! Jeg hadde ikke noen problemer mens jeg brukte den, rett fra nedlastingspunktet til flytting av filene til destinasjonsmappene. Hvis du vil gi Dabel File Mover et forsøk.

Dabel File Mover gratis nedlasting

Last ned programmet fra her (OPPDATERT 31 Aug 2018: Dabel File Mover er ikke tilgjengelig lenger. Du vil kanskje prøve Mass File Mover.

File Fisher er et annet interessant freeware som lar deg kopiere eller flytte bestemte filtyper fra en blandet gruppe. Du vil kanskje se på det.

Link
Plus
Send
Send
Pin