Skip to main content

Advanced Uninstaller Pro gjennomgang: Gratis program avinstallerer for Windows

Advanced Uninstaller Pro gjennomgang: Gratis program avinstallerer for Windows

Geoffrey Carr

Helt siden jeg har brukt Windows-operativsystemet, har jeg kommet over tonn programvare som er sta og nekter å bli avinstallert. Det er her Avansert Uninstaller Pro kommer til redning, det er en gratis programvare for Windows 10/8/7, som lar deg tvinge avinstallerte installerte programmer. Mesteparten av tiden er det den potensielt uønskede programvaren som tetter opp operativsystemet, og det samme kan ikke håndteres selv med kontrollpanelet.

Advanced Uninstaller Pro gjennomgang

Advanced Uninstaller Pro er ganske mye omfattende og i motsetning til de fleste av de andre programmene, fjerner denne gratis programvaren programmet helt. Enda en omtale verdig funksjon er at Uninstaller kan også backup et program det må avinstalleres. Jeg har brukt Advanced Uninstaller PRO for å fjerne noen ganske stygg programmer, og resultatet har vært tilfredsstillende nå.

Advanced Uninstaller Pro installasjon og funksjoner

Installasjonsmetoden er typisk, dvs. utfør den nedlastede .exe-filen, og du er god å gå. Jeg vil personlig anbefale brukerne å sette på Automatisk overvåking siden det ville holde øye med hvert program du installerer og dermed gjøre det enklere å avinstallere det samme på et senere tidspunkt.

Mens den innebygde avinstalleringsprogrammet vanligvis vil bruke en manuell fil og registeret Advanced Uninstaller Pro, vil i stedet gjøre bruk av sin egen motor for å søke etter gjenværende filer og varsle brukerne om å avinstallere det samme. Når det blir sagt, bruker programmet standardinstallatøren i begynnelsen før han bruker sin egen metode.

Advanced Uninstaller Pro lar deg også Les online gjennomgang av et hvilket som helst program at du installerer og dette er definitivt en god måte å vite den potensielle trusselen programmet ditt bærer.

Andre verktøy som File Shredder, søppelrenser, Kontrollpanel-appletfjerner, duplikatfiler og registerrengjøringsverktøy legger til utilitaristfronten til Advanced Uninstaller Pro.

Oppsett Overvåket installasjon på avansert Uninstaller Pro

Som vi forklarte tidligere, er overvåket installasjon avanserte Uninstaller Pro-funksjonen. Dette er ett aspekt av programmet som setter det bortsett fra sine konkurrenter. Slik fungerer det, programmet registrerer hvert oppstartstrinn som er involvert, inkludert registerverdiene, og det bruker det samme for å avinstallere programmet når og når det trengs.

For å sette opp overvåkingstjenesten, gå til Generelle verktøy > Overvåkede installasjoner og velg deretter programmet som skal fjernes fra listen. Du kan enten velge en Automatisk avinstallasjon som fjerner hver fil og katalog som er tilknyttet programmet, eller med den egendefinerte avinstallasjonen, kan du fjerne hver fil manuelt. Pass på at du lager en sikkerhetskopi av programmet, bare hvis du vil installere det på nytt. Den beste delen er at det sikkerhetskopierte programmet kan installeres på nytt uten å kjøre .exe. Denne funksjonen kan også brukes til å stoppe programmene du ikke trenger for øyeblikket, men i fremtiden, hvis behovet oppstår, kan du bare laste ned det samme.

Wrapping det opp

Avansert Uninstaller Pro er langt den mest omfattende gratis avinstalleringsprogramvaren jeg har kommet over. Den automatiske skjermfunksjonen og backupfunksjonen kan være en livredder. Også vurderinger av alle appene vi skal installere er en fin touch siden det lar oss vite hva Uninstaller Pro-brukere tenker på det aktuelle programmet. Advanced Uninstaller PRO er og vil forbli gratis. Men for å bruke Daily Health Check-modulen må du kjøpe lisensen. Går det fra det hjemmeside.

Relaterte innlegg:

  • Best Free Uninstaller Software for Windows 10/8/7
  • IObit Uninstaller for Windows 10: Fullstendig avinstallere programmer fra PCen
  • Gratis Imaging, Backup og Recovery Software for Windows 10
  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Eventuelle Uninstaller: Gratis alternativ til Windows Program Uninstaller

Link
Plus
Send
Send
Pin