Skip to main content

Slik deaktiverer du nummeret på postikonet for iPad / iPhone

Slik deaktiverer du nummeret på postikonet for iPad / iPhone

Geoffrey Carr

Er du en av de som har et Mail-ikon med et gigantisk nummer ved siden av det som aldri ser ut til å gå bort? Slik kan du enkelt deaktivere denne funksjonen i stedet for å rense innboksen din.

Den riktige måten å kvitte seg med det gigantiske nummeret på, er å logge på din e-postkonto og enten rydde inn i innboksen eller velg alle og merk som lest. Men du skal ikke gjøre det, er du? Så vi skal gjøre det neste beste og bare gjemme disken.

Selvfølgelig fungerer dette for ethvert ikon på iPad eller iPhone, ikke bare Mail-en.

Deaktiver ikonet Counter Number Badge Thing

Åpne Innstillinger, gå til Meldingssentrum, og finn appen i listen du vil fjerne telleren for. I vårt tilfelle er det Mail-ikonet, så finn det i listen.

Finn innstillingsikonet Ikoninnstilling på høyre side av skjermen, og vri den til av. Skjermbildet her burde ha vist det som i stedet for på, men det ville kreve å gjøre skjermbildet over, og jeg har ikke fått nok kaffe ennå.

Du kan også endre varsler her, eller fjerne fra rullegardinmenyen Meldingssenter hvis du vil. Men det er nok bare ikonet du vil bli kvitt.

Morsomt faktum: Denne artikkelen skjedde fordi moren min spurte hvorfor telefonen alltid har et nummer ved siden av Mail-ikonet. Jeg så på telefonen hennes og hadde 24 000 uleste e-postmeldinger. Hvordan skjer det til og med?

Link
Plus
Send
Send
Pin