Skip to main content

Slik legger du til snarveier for innstillinger på startskjermbildet i Android

Slik legger du til snarveier for innstillinger på startskjermbildet i Android

Geoffrey Carr

Du har sannsynligvis noen innstillinger som du får tilgang til med jevne mellomrom. I stedet for å gå inn i Innstillinger-appen på statuslinjen hver gang, kan du opprette snarvei-widgets til bestemte steder i Innstillinger-appen for tilgang til ett klikk.

For å gjøre dette, berør ikonet "Alle apper" i kaien, enten nederst på skjermen (i portrettmodus) eller på høyre side av skjermen (i liggende modus).

Når skjermbildet "Apps" vises, berører du kategorien "Widgets" øverst på skjermen.

Sveip til venstre for å bla gjennom de ulike tilgjengelige widgets til du kommer til "Innstillinger snarvei." Hold fingeren ned på widgeten ...

... og dra den til "Hjem" skjermen. Skjermbildet "Widgets" lukkes og widgeten kan plasseres på en av dine "Hjem" -skjermbilder. Når du bestemmer deg for et sted for widgeten, løfter du fingeren fra skjermen.

Følgende liste viser de forskjellige delene av appen "Innstillinger". Velg delen du vil åpne ved hjelp av denne snarveien ved å trykke på den.

Widgeten vises på skjermbildet "Hjem" med navnet på delen av "Innstillinger" -appen du valgte å bruke på widgeten.

Når du klikker på den nylig opprettede widgeten, åpnes den valgte delen av appen "Innstillinger" direkte.

Du kan lage så mange "Innstillinger" widgets som passer på "Hjem" -skjermbildene dine for å gi rask og enkel tilgang til vanlige innstillinger.

Link
Plus
Send
Send
Pin