Skip to main content

Merk øyeblikkelig e-postmeldinger som Les i Microsoft Outlook

Merk øyeblikkelig e-postmeldinger som Les i Microsoft Outlook

Geoffrey Carr

Vi alle hater irritasjoner, og vanligvis, finne en måte å komme over disse samme irritasjonene. Nå, Microsoft Outlook er e-postplattformen til valg for millioner av mennesker rundt om i verden, men det betyr ikke at det er uten sine egne mangler. Som standard vil Outlook ikke merke en melding som Les når du klikker på den og ser den i leseruten. I dag i dette innlegget, vil vi se hvordan du umiddelbart kan markere e-postmeldinger som Lese i Microsoft Outlook 2016/2013/2010/2007.

Merk e-postmeldinger som Les i Outlook

Som nevnt, markerer Outlook ikke meldinger som Lese når brukeren klikker på dem. Dette kan være et problem for noen brukere siden hvis meldingen slettes; Den vises som en ulest melding i mappen Slettede elementer. Men bekymre deg ikke for at det er en vei rundt det som fungerer som det burde ha.

Endre meldingsstatus til Les med en gang

Det første trinnet er å klikke på Fil kategorien, og klikk deretter på alternativer. Det neste trinnet er å klikke på Post og fortsett derfra. Det neste trinnet er å klikke på Lesepanel knapp; Du bør nå se alternativet, Merk elementer som lest når de vises i lesepanelet. Merk av i boksen og endre Vente seksjon til Null.

Det er svært viktig for brukerne å legge til null i venteboksen, så hold dette i bakhodet. Merk, standardnummeret er fem, som står for fem sekunder av hvor lenge før en melding er merket som Lese. Å legge til null sørger for at meldinger er merket som Lese så snart de klikkes på.

Klikk på OK-knappen som det siste trinnet, og gi deretter Outlook litt tid til å få lagrene sine sammen.

Outlook er en god e-postklient

Hvis du ennå ikke har bruk for Outlook for Windows 10, foreslår vi å gi det et snurr. Programvaren er fylt med funksjoner som kan forvirre mange. Men hvis du bare ser for å motta og sende e-post, er de ekstra funksjonene bare glasur på kaken.

For de som er i bransjen, anbefaler vi Microsoft Outlook fremfor alt annet. Funksjonene, eller enda bedre, programmet, er veldig enkle å forstå og bruke. For eksempel, hvis en bruker ikke vil laste ned hele meldinger, er det mulig å bare laste ned overskriften for å spare plass og for å bevare båndbredde for folk på sakte eller begrenset bredbånd.

Samlet sett er Outlook nødvendig for alle som bruker e-post med jevne mellomrom.

Link
Plus
Send
Send
Pin