Skip to main content

Merk dokumentet som endelig i Word 2007

Merk dokumentet som endelig i Word 2007

Geoffrey Carr

Når du er ferdig med et Word-dokument som har blitt sendt rundt firmaet ditt for vurderinger, kan du merke dokumentet som endelige, slik at kollegaene vet at det er den endelige versjonen og ikke krever ekstra redigering. Det forhindrer også at folk ved et uhell gjør endringer i dokumentet før det videre sendes til en klient, for eksempel.

Først vil du lagre det til et nytt filnavn, bare hvis du trenger å gjøre endringer senere, eller vil basere et annet dokument på det.

Hvis du vil markere dokumentet som endelig, klikker du på Microsoft Office-knappen øverst i venstre hjørne, velger Forbered på venstre meny, og klikker deretter Marker som endelig.

Du får to irriterende popup-vinduer som forklarer at dokumentet ditt vil bli lagret, og det andre vil spørre om du vil stoppe meldingen som skjer igjen. Bare husk at når du markerer et dokument som endelige, er det endelig.

Nå når du går tilbake og åpner dokumentet som vi bare har merket som endelige, ser du båndet er gråtonet og det kan ikke gjøres noen endringer i dette dokumentet. Leserne vil kunne søke etter tekst eller skrive ut dokumentet.

En siste ting å merke seg. Du vil kunne fortelle hvilke dokumenter som er merket som endelig ved ikonet på statuslinjen.

Link
Plus
Send
Send
Pin