Skip to main content

[Sponset] WinX DVD Ripper Platinum er gratis for How-To Geek-lesere til 5. juni

[Sponset] WinX DVD Ripper Platinum er gratis for How-To Geek-lesere til 5. juni

Geoffrey Carr

Hele verden har blitt gal med Furious 7 som det raked i over 1,4 milliarder dollar siden sin premiere i kino i forrige måned. Furious 7 har alt du trenger for å bli en fixtur i DVD-biblioteket ditt for evig minne. Ikke bare det, du kan også rippe DVDen til harddisken din for bedre beskyttelse eller overføre den til mobile enheter for å se med forlatelse, selvfølgelig, med hjelp av en tredjeparts DVD-ripping programvare.

Hvis du er en av de som ønsker et DVD-ripping-verktøy, er WinX DVD Ripper Platinum et ypperlig valg, og langt moreso gitt at nå kan du enten få en gratis kopi uten levetid gratis oppgradering og 30-dagers tilbakebetalingspolicy i en gavefri kampanje eller kjøp en fullpakket med alle funksjoner (inkludert levetid gratis oppgradering og 30-dagers tilbakebetalingspolicy) til en nedsatt pris.

Last ned en gratis kopi av WinX DVD Ripper (Giveaway)

Kjøp WinX DVD Ripper og nyt Lifetime Free Upgrade

Hva er WinX DVD Ripper Platinum Capable av?

Med WinX DVD Ripper Platinum i din besittelse, kan du konvertere DVDer til MP4, H.264, AVI, WMV, MOV, og mange andre formater. Og bare hvis mobilenheten er trykt på baksiden med et varemerke for Apple, Google, Samsung, Microsoft eller andre vanlige merker, kan du få DVDen din på et format som enheten din kan spille. Utviklerne på Digiarty leverer alt de kan for å sikre denne DVD-ripperen på 100% kompatibilitet med Windows 10 og har samme gode ytelse som den gjør på Windows 8.1, om ikke mer.

Ved å bruke Yadif Double Frames De-Interlacing Engine, kan WinX DVD Ripper Platinum levere skarpt levende og absorberende bilder, med verktøy for å beskjære, trimme og mestre videoen din for å få det akkurat slik du vil ha det. På flipsiden, takket være bruken av multi-core prosessorer og hyper-threading-teknologi, gjør det deg mulig å konvertere funksjonslengdefilmer på få minutter.

Enkelt sagt, WinX DVD Ripper Platinum er utvilsomt en eksplosjon å eie, og det er ganske forbrytelsen å ikke ha det, spesielt når du kan få en gratis eller til en nedsatt pris.

Du kan kanskje lure på om legitimiteten til å bruke en DVD-ripper. Selv om virkeligheten er at flere og flere land har avgjort en juridisk dom i dette tilfellet, med Storbritannia som erklærer "det er lovlig å rippe CDer og DVDer til personlig bruk" i fjor, er det fortsatt sterkt anbefalt at du konsulterer relevante lover i ditt land før du bruker en DVD-ripper.

Redaktørens merknad: som du kan fortelle av tittelen, er denne artikkelen et sponset innlegg, noe som betyr at det er en annonse. Men det er en gave for våre lesere, noe som er en fin måte for oss å betale regningene og gi noe tilbake på samme tid.

Link
Plus
Send
Send
Pin