Skip to main content

Liste over beste Skype-boter for å være mer produktiv under meldinger

Liste over beste Skype-boter for å være mer produktiv under meldinger

Geoffrey Carr

Som alle andre nettbaserte meldingsservices har Microsoft tatt med mange Bots til Skype for å gjøre arbeidet raskere. Noen ganger trenger vi et automatiseringsverktøy som kan hjelpe deg å chatte med venner eller på en offisiell konferanse på Skype. Microsoft har utviklet tonnevis av Bots som kan spore opp din direktemeldingsopplevelse. Sjekk ut disse Skype Bots som kan hjelpe deg med å få bedre samtaler.

Hva er Skype Bots

Skype Bots er Artificial Intelligence-programmer som kan utføre mange nyttige oppgaver for deg som å ha en morsom chat, søke etter nyheter, oppsummere nettsider, spille spill, oversette, etc. Du kan bare klikke på bot og begynne å skrive for å bruke dem.

Beste Skype Bots

Det er mange offisielle samt tredjeparts Skype-roboter som kan benyttes når du bruker dette VoIP-verktøyet. Men her er noen av de beste.

1] Oppsummere

I dag leser vi digitale aviser eller finner informasjon på nettet i stedet for fysiske bøker. Oppsummere kan hjelpe deg med å oppsummere en hel nettside. Det tar bare noen få øyeblikk å gjøre det - avhengig av antall ord. Du kan lese en journal, de siste nyhetene eller noe annet. Bare send nettsiden URL til denne chat bot, og du vil få resultatet innen få sekunder.

2] Skyscanner

Skyscanner Skype-bot kan du finne den perfekte flybilletten eller hjelpe deg med å bestille hele turen til hvor som helst i løpet av kort tid. Når du reiser til en ny by, møter vi problemer med å finne hoteller, etc. For å hjelpe deg i den situasjonen kan du benytte denne boten, som er synkronisert med Skyscanner-offisielle nettside som er sannsynligvis den største metasøkemotoren for reisende. Du må angi destinasjonsbyen, opprinnelsesbyen og få flere detaljer for å få resultatet.

3] Bing News

Bing News er en av de beste Skype-bots for å få de siste nyhetene hentet fra Bing News-depotet. Det er ikke nødvendig å åpne Bing News nettsiden og finne ut nyhetene du vil lese. Bare skriv ned søkeordet og få alle de siste nyhetene rett på skjermen. Ulempen er imidlertid at du må vite hva som skjer over hele verden for å få nyhetene og å skrive inn søkeordet, mens nettsiden kan vise deg alle nyhetene på en enkelt skjerm. Men for en distraheringsfri nyhetskilde kan du velge denne botten.

4] FreeBusy

FreeBusy er en online 1: 1 assistent som hjelper brukerne å finne fritid for å sette et møte. Det er unødvendig å nevne at du må synkronisere kalenderen med FreeBusy bot for å få alt gjort. Du kan gi det forskjellige kommandoer som "få min agenda for i dag" eller "sjekk om jeg er tilgjengelig i morgen klokken 13.00".

5] Memecat

I disse dager bruker vi alle en meme til å gjøre narr av en hendelse eller en person. I stedet for å laste ned meme fra Google eller Bing, kan du lage din egen ved hjelp av Memecat Skype bot. Det er veldig enkelt siden du bare må gi bildet, topplinjen og bunnlinjen. Etter det vil du kunne laste ned meme laget av Memecat.

Mens du er i dette emnet, kan noen av dere kanskje se på Murphy, Skype Bot fra Microsoft som lar deg ha morsomme samtaler.

Skype Bots List

Som jeg sa før, er det mange andre Skype-roboter tilgjengelig i Skype-katalogen for hverdagssamtaler. Og siden alle er sertifiserte Skype-roboter, kan du bruke dem trygt uten problemer, og du kan legge dem direkte fra en hvilken som helst enhet, inkludert Skype-web, Skype for Windows, Android, iOS eller en hvilken som helst annen plattform.

Fra skrivingstidspunktet er Skype Bots tilgjengelig for tiden i Australia, Canada, Storbritannia, Irland, India, New Zealand, Singapore og USA.

Relaterte innlegg:

  • Freeware Botnet Removal Tools for Windows
  • Phrozensoft Mirage Anti-Bot Review: Beskytt Windows mot BOT-infeksjoner
  • Hands On med Project Murphy, Microsofts nye Skype Bot
  • Gratis Skype Call Recorder for Windows, for å ta opp Skype video og lydanrop
  • Wire, den nye meldingsappen for Windows PC, fra Skype-produsentene

Link
Plus
Send
Send
Pin